Baszod , vasárnap itt 2 fok volt a kocsimat lemostam de majdnem odafagytam a vizbe..... gondolkoztam kéne menni gurulni elvonási tünetek enyhítésére , de csepegő olajjal nem kéne erőltetni...
Azugyanolyan...............................hentinek is mondták.Lyányos...................jelen esetben nyanyás.
Ma szurkálódok...................Boccs........................belezem a tankot de kívül cíííííp.És pattogott a kövön az AC.
Joe-z , ökörállat ? Annyira azért nem vagyok közveszélyes... bár
Kölyök te meg mehetsz a sunyiba , hideg van , deres lessz a ceruza vége ilyen időben a motoron Én megvárom a márciust és a szülinapomat , na meg az új kidörrentőt a gyári helyére amúgy is az olaj problémáimat meg kell oldanom mert menten elcsöpögök vehetek új tömítést valószínűleg....
A Majek? Nehogy ne tudd már kicsoda? Az a Serrano nevezetű gyerek, aki nálam melózik otthon vidéken csirkepásztorként! Van valami kinövés a karján, valami pulyka tojás kinézetű, ráadásul mindkét karján.... Így sem ugrik be, hogy ki az?
Mittomén.
Ma szurkálódok...................Boccs........................belezem a tankot de kívül cíííííp.És pattogott a kövön az AC.
Kölyök te meg mehetsz a sunyiba , hideg van , deres lessz a ceruza vége ilyen időben a motoron Én megvárom a márciust és a szülinapomat , na meg az új kidörrentőt a gyári helyére amúgy is az olaj problémáimat meg kell oldanom mert menten elcsöpögök vehetek új tömítést valószínűleg....
Én már gurulok is
Mizujs srácok ? Mostantól egy új fórumtaggal gyarapodtatok Remélem mihamarabb jön a jó idő , kéne már gurulni
Ha esetleg vkiknek Power1 2CT-re lenne szüksége !
180-as hátsó
http://www.kepesmotor.hu/sport...