Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak a soros motorok - akár mi is legyen :) na jó azért egy TGX 680LE V8 elférne
Mondjuk ha kiszárad az a nyüves tankom elhajtok első fék nélkül egy kezdő gurigát asszem.
Jájjj Tunying ! Ez.... régi szép idők... jó volt a kis SV , de ez MÉGJOBBBBBBB
Baszod , vasárnap itt 2 fok volt a kocsimat lemostam de majdnem odafagytam a vizbe..... gondolkoztam kéne menni gurulni elvonási tünetek enyhítésére , de csepegő olajjal nem kéne erőltetni...
Majd ha megöregszem.......................vagy megfiatalodom............vagy soha.Max még egy henger oszt jóvan.
Én erre egyet mondok: Élvezetesebb!
Könnyebb,lágyabb,nedvszívóbb................
Mittomén.
ott az SV-s ökör
Miért lenne az?
Azugyanolyan...............................hentinek is mondták.Lyányos...................jelen esetben nyanyás.
Ma szurkálódok...................Boccs........................belezem a tankot de kívül cíííííp.És pattogott a kövön az AC.
Sportmotorral!
Remélem nem húzós kocsival.
Vasárnap is motoroztam
Joe-z , ökörállat ? Annyira azért nem vagyok közveszélyes... bár
Kölyök te meg mehetsz a sunyiba , hideg van , deres lessz a ceruza vége ilyen időben a motoron Én megvárom a márciust és a szülinapomat , na meg az új kidörrentőt a gyári helyére amúgy is az olaj problémáimat meg kell oldanom mert menten elcsöpögök vehetek új tömítést valószínűleg....
Tunying mi van Tihával ? Ha a motorra gondolsz , igen hasonlóm lett Végre megvan az új kedvesem már csak a jó idő kéne...
Szoszi!

Én már gurulok is
Na látom eléggé ökörállat vagy ezért beveszünk a klubba!
Tihamér féle ?
Hello hello hello
Mizujs srácok ? Mostantól egy új fórumtaggal gyarapodtatok Remélem mihamarabb jön a jó idő , kéne már gurulni
Tényleeeeeg...az az..
Sziasztok !

Ha esetleg vkiknek Power1 2CT-re lenne szüksége !

180-as hátsó

http://www.kepesmotor.hu/sport...
Az a "Gyorskezű"?!
A Majek? Nehogy ne tudd már kicsoda? Az a Serrano nevezetű gyerek, aki nálam melózik otthon vidéken csirkepásztorként! Van valami kinövés a karján, valami pulyka tojás kinézetű, ráadásul mindkét karján.... Így sem ugrik be, hogy ki az?
Majek?Ki az?Meg sem tud ütni!Olyan gyors vagyok,hogy két hete nem láttam a jobb kezemet!Siess idefelé!