Az enyém a motor, hibátlan gép valós km-el egy alkalmi vétel volt nagyon jó áron jutottam hozzá! Nem feltétlenül eladó, ha valaki megfizeti az árát akkor lehet vinni, hanem nem kell senkinek akkor megmarad!
Halló mindenki!
MA nem bírtam ki kivittem a gépet egy körre....
ÚRISTEN de jó volt újra csavarni a gázt!
Az új kidörrentő valami brutális, 14ezernél elengeded a gárzt egyszerre hörög-fortyog és néha bele -bele durrog a gép :D
Alul szépen mélyen szól 10 felett meg elszabadul a pokol
Jó volt, az út kurvaszar poros-köves-kátyús-hideg most addig nem ülök fel újra rá amíg tartósan 15c nem lesz
Goodridge-től a lucason át venhill-ig van kb 30-40 gyártó.Csak beütöd a google-be brake lines for motorbikes vagy fém fékcső motorkerékpárra és kiköp egy halommal.
A legegyszerűbb és legolcsóbb a fittinges összeszerelős nagyvasos de azt ésszel kell összerakni nem biztos hogy ajánlott neked.Inkább a készreszerelt készlet a nyerő neked.Nézd meg az X-bike-ot.Szerintem van akciójok még.
És ha körül nézek a piacon mi az amit érdemes megvenni?
Valami tapasztalat?
Szeretnék idén pályára is felmerészkedni már és hosszabb távra tervezek a mocimmal!
Ha lefizetem és pejön a pályázás,akkor,utána pályamoci lesz belőle egyszer!
Addig utcai használat!
Ha belegondolsz a rugozó résznél az autónál is gumi cső van érted.Motornál még nagyobb a rugozó szakasz a fékcső szempontjából.Egyébként lehet kapni fékcsövet fittinget és otthon össze lehet rakni,jelenleg én is ilyet használok,az ára is baráti,és még nem volt vele gondom.
Nem a spóroláson van a hangsúly,mert amit kell így is úgy is megveszem,de ha nem muszáj nem fogok túlköltekezni!
Én mindig mindent kétszer meggondolok és igyekszem a legjobbat megvenni az árát is figyelembe véve!
Az elsőt már melegítettem túl,a hátsót nem és nem is fogom,mert nem úgy használom,mint egy streetfighteres!
Nem a lelkiismeretesség miatt szeretném lecserélni,csupán biztosabb és többet nem kell cserélni!Tudom vannak más csövek is,igyekszek odafigyelni a mocimra,sokba van így is!
Nem szándékozom eladni és úgy gondolom,ha egyszer fordítok rá pénzt,akkor amit lehet megcsináltatok rajt!
Akkor a rézcsöves megoldást elvetem bár nem tudom Palibácsi hogy csinálja!
Akkor te egy igazi kis puhapöcs vagy .......az ember előre fejlődik, nem visszafelé!
3 hét múlva.
MA nem bírtam ki kivittem a gépet egy körre....
ÚRISTEN de jó volt újra csavarni a gázt!
Az új kidörrentő valami brutális, 14ezernél elengeded a gárzt egyszerre hörög-fortyog és néha bele -bele durrog a gép :D
Alul szépen mélyen szól 10 felett meg elszabadul a pokol
Jó volt, az út kurvaszar poros-köves-kátyús-hideg most addig nem ülök fel újra rá amíg tartósan 15c nem lesz
Egyedül nem állok neki!Van egy motorguru ismerősöm,a legjobb!
A legegyszerűbb és legolcsóbb a fittinges összeszerelős nagyvasos de azt ésszel kell összerakni nem biztos hogy ajánlott neked.Inkább a készreszerelt készlet a nyerő neked.Nézd meg az X-bike-ot.Szerintem van akciójok még.
Köszönöm szépen,utána nézek!
Valami tapasztalat?
Szeretnék idén pályára is felmerészkedni már és hosszabb távra tervezek a mocimmal!
Ha lefizetem és pejön a pályázás,akkor,utána pályamoci lesz belőle egyszer!
Addig utcai használat!
www.nagyvas.hu
Én mindig mindent kétszer meggondolok és igyekszem a legjobbat megvenni az árát is figyelembe véve!
Nem a lelkiismeretesség miatt szeretném lecserélni,csupán biztosabb és többet nem kell cserélni!Tudom vannak más csövek is,igyekszek odafigyelni a mocimra,sokba van így is!
Nem szándékozom eladni és úgy gondolom,ha egyszer fordítok rá pénzt,akkor amit lehet megcsináltatok rajt!
Akkor a rézcsöves megoldást elvetem bár nem tudom Palibácsi hogy csinálja!