Nem mondtam, hogy nem használják vagy, hogy én nem használom. Te sírva írtad ide, hogy 13e Ft a hátsó fém fékcső amikor pedig az életben nem fogod kihasználni azt a különbséget amit a fém nyújt a gumihoz képest. Utcán pláne nem. Éppen a cikkben leírtak miatt. 10% súly vészfékezéskor az annyit jelent, hogy előbb fog blokkolni a hátsó kerék mint sem hogy valódi terhelés alá vedd a féket. És ha blokkol a kerék akkor nincs súrlódás a féktárcsán ergo nincs ami melegítse a fékrendszert.
A fém fékcső valóban nem tágul viszont a gyári fékcső is teljesen jó amíg nem veszed extrém igénybevétel alá. Hányszor melegítetted el az első fékedet eddig? És hányszor a hátsót? Elárulom a hátsót nem is fogod amíg nem streetfighterkedsz. Ők ugye állandóan a hátsó fékkel kontrollálják az egykerót. Utcára tök felesleges fém fékcsövet rakni hátra. Ha pedig ennyire lelkiismeretes vagy, hogy 4 évente cseréled a fékcsöveket (egyébként akad még pár cső a mociban aminek van csereperiódusa) akkor miért rizikózol Palibácsi otthon sodrott rézcsöveivel?
Egyébként nem motorozom 15 éve és nem is nézlek le a 3 éves motoros múltad miatt.
Nem tudom hogyan csinálná meg!
Ismerősöm mondta,hogy autókhoz készít és gondoltam előtte itt megérdeklődöm,hogy érdemes e mocira csináltatni!
Nem,nem tudom,hogyan épül fel a fékrendszer,ha tudnám nem kérnék segítséget!
Nem veszekedni szeretnék,hanem tanácsot kérni,vagy forduljak máshová?
Ember.Akkor rakhatsz bele merevtelot is.
Rézből fémcsövet.Jóhogynemmá fából.A rézcső nem hajlik mikor rugózik az az istenverte motor.Hogy a jó túróba fogja a merev rézcső követni ezt?
Gondold át mekkor marhaság.
Kifejtenéd hogy pontosan hogy is csinálná az az öreg a fékcsövet a motorra?Mert ha olyan rendszerű lenne mint az autókon a réz része a fékcsöveknek akkor az első fékezésnél kuka.A fém fékcső se fémcsőből van, de gondolom ezzel te is tisztában vagy hamár ilyen szép a motorod... gyanítom konyítasz ennyit a dolgokhoz.....
Mondjuk azért,mert a fémfékcső nem tágul,mint a gyári gumi és a gumit amúgy is le kellene cserélni,mert idővel elöregszik?
Gondolom a csúnyát azért szeretted volna írni,mert Te motorozol kb 15 éve én meg "csicska" létemre csak "szaros 3 éve"
Lehet rosszul fogalmaztam elnézést!
Úgy értettem,hogy akinek gyári fékcsöve volt,ami ugye gumi és lecserélte fémfékcső szettre!
Amúgy nem akarok játszani a fékkel,de ha egyszer van olcsóbb lehetőség és ha csak a fittingeket kell megvennem rá és rézből lesz a csövezés,akkor az örök életű szerintem!
Amúgy szerintem az meg hülyeség,hogy a hátsó féket csak streetfighter-esek használják....
hogy érted hogy rézből csinál fém csövet. a gumi helyett ami olyan helyeken van ahol flexibilisnek kell lennie? mert a motorokon a "Fém Fékcső" nem teljes egészében fém
Én a fékkel tuti nem játszanék ha ki akarod cserélni akkor rá kell szánni sőt a lehető legjobbat kell megvenni mert a féken múlik az életed legalábbis én így vagyok vele.
Van egy faszi,akinek meg van hozzá minden....most már nyugdíjas és feketén csinálja!
Gondoltam előbb utána kérdezek,hogy érdemes e csináltatni?
Sopronba van ez a lehetőség,ha mást is érdekel még.
Most néztem egy oldalon,első fémfékcső szett 20ezer hátsó 13ezer
Sziasztok!
Aki cserélt már fékcsövet a mociján.....gimiról fémfékcsőre váltott....szerintetek,ha ismerek olyat,aki rézből tud csinálni,érdemes csináltatni vele mocira?
Idáig autókra csinálta,gondolom mocira se különb!
Tud valaki segíteni belső külső átmérőbe?Vagy mire kell odafigyelnem?
Ha boltba veszem az kb 20-30ezer körül van nem?
Ha mocira se problémás,akkor kb 5-6 ezerből meg lenne és rézből van?
Szerintetek?Segítsen valaki.
Kawa estiről hallani valamit?
Üdv!
Egyébként nem motorozom 15 éve és nem is nézlek le a 3 éves motoros múltad miatt.
Ismerősöm mondta,hogy autókhoz készít és gondoltam előtte itt megérdeklődöm,hogy érdemes e mocira csináltatni!
Nem,nem tudom,hogyan épül fel a fékrendszer,ha tudnám nem kérnék segítséget!
Nem veszekedni szeretnék,hanem tanácsot kérni,vagy forduljak máshová?
Rézből fémcsövet.Jóhogynemmá fából.A rézcső nem hajlik mikor rugózik az az istenverte motor.Hogy a jó túróba fogja a merev rézcső követni ezt?
Gondold át mekkor marhaság.
Kifejtenéd hogy pontosan hogy is csinálná az az öreg a fékcsövet a motorra?Mert ha olyan rendszerű lenne mint az autókon a réz része a fékcsöveknek akkor az első fékezésnél kuka.A fém fékcső se fémcsőből van, de gondolom ezzel te is tisztában vagy hamár ilyen szép a motorod... gyanítom konyítasz ennyit a dolgokhoz.....
Ha valakit érdekel(bár a "profik" nem használnak hátsó féket)
http://www.tesztmotor.hu/biztonsag/egyeb/nyomas-alatt-a-hatso-fek-h
asznalata.html
Gondolom a csúnyát azért szeretted volna írni,mert Te motorozol kb 15 éve én meg "csicska" létemre csak "szaros 3 éve"
Eladó cuccaim:
Dainese T3 piros-fekete-szürke 52-es kétrészes bőrruha 65.000
Auner márkájú XL-es fekete cordura kabát 20.000
Ufo cross nadrág 34-es fekete szürke sárga 12.000
Ha valakit érdekli: richard.horv@gmail.com
Tel: 0670/977-2687
Miért akarsz fém fékcsövet?
Úgy értettem,hogy akinek gyári fékcsöve volt,ami ugye gumi és lecserélte fémfékcső szettre!
Amúgy nem akarok játszani a fékkel,de ha egyszer van olcsóbb lehetőség és ha csak a fittingeket kell megvennem rá és rézből lesz a csövezés,akkor az örök életű szerintem!
Amúgy szerintem az meg hülyeség,hogy a hátsó féket csak streetfighter-esek használják....
Gondoltam előbb utána kérdezek,hogy érdemes e csináltatni?
Sopronba van ez a lehetőség,ha mást is érdekel még.
Most néztem egy oldalon,első fémfékcső szett 20ezer hátsó 13ezer
Aki cserélt már fékcsövet a mociján.....gimiról fémfékcsőre váltott....szerintetek,ha ismerek olyat,aki rézből tud csinálni,érdemes csináltatni vele mocira?
Idáig autókra csinálta,gondolom mocira se különb!
Tud valaki segíteni belső külső átmérőbe?Vagy mire kell odafigyelnem?
Ha boltba veszem az kb 20-30ezer körül van nem?
Ha mocira se problémás,akkor kb 5-6 ezerből meg lenne és rézből van?
Szerintetek?Segítsen valaki.
én is gondolkodom hogy lecserélem egy Y2K-ra