nincs mit megszokni rajta úgyanaz mint a 600-as:) nyomatékosabb jobban megy picivel de nem vészes:D sporttúra gumik voltak rajta 4-ben kapart a motor, most dunlop d211 van rajta na ez ebben a hidegben is akkorát fog hogy alig alig rúgja ki magát hideg aszfalton is:) na így könnyű menni egy ilyen motorral!
Bizony-Bizony! Kis árokbahajtás is 200 ezer körül van! No persze csak abban az esetben, ha az embernek ilyen segítőkész barátai vannak, mint nekem is és maga csinálja meg a gépen amit meglehet. Egyébként szerintem nekem sem lett volna meg 200ezerből a perec, ha nincsen baráti segítségem...
Azért ne SV-s összegekben gondolkozz Zoli! Egy full idomos sportmotornál egy kis csúszás is 100-200 ezer forint alsó hangon.... Mondjuk bal oldalon csúszott akkor kapásból tükör- lábtartó- oldaldekni-oldalidom- farokidom k.o. lesz az minimum 200ezer forint kár.....
És ez csak egy hangyafasznyi csúszás....
Amikor nekem összetört a piros K6 eltört a váz a Suzukinál szalonból egy vázra mondtak 600 ezer forintot..... Úgyhogy ha ilyen van egyből műszaki totálkáros a gép és gondolhatod ha a váz eltörik akkor ott már ép elem sem maradt a gépen!
Jó a casco Köjök én azt mondom, hogy felelőtlenség nem fizetni egy olyan értékű és fiatal motornál mint a tied... Eldobod öcsém és a gatyád ott fogod hagyni...
Én is fogok kötni az enyémre Október végén meg felmondom télen nem kell fizetni 5 hónapot 10-15 ezer forintért megér a nyugalom!
Kicsit össze vissza írtam mert sok mindent akartam röviden leírni a lényeg, hogy sztem megéri a casco bár én nem fizetnék havi 15ezret 50ezres önrésszl inkább a havi 6000ft és 300ezres önrésszel na talán már így megérted kis sv-és barátom:)
Nekem volt a 600-on is cascom 2 évig amíg meg volt és havi 6000ezer ft -ba került ez allianzos volt és 300.000 ezer ft volt az önrészem! Ha végiggondolja az ember akkor tropára kellett volna törnöm a vasat, hogy megérje nekem ez a casco vagyis még akkor is 300ezerembe került volna egy akció! Kis esésnél nem éri meg, ha totálra töröd a géped akkor igen! Szóval én úgy vagyok vele, hogy az ezresre is fogok kötni mert még mindig megéri havi 6000ezret fizetni ami kevesebb mint 10-15000ezer havonta de az önrész az nagyobb ez igaz, de ha baj van inkább befizetem a 300ezres önrészt és megkapom a motorom árát! De ha kiszámolja az ember a havi 15000 ezer 50ezres önrésszel annyinak felel meg éves szinten mint a 6000ezres 300ezres önrésszel legalábbis nem nagy a differencia:) sztem megéri havi 6000ezer cascora! márcsak a biztonság érzet miatt is!
Le leszel nyomva barátom!
Apámnak S-van ott már több gond lenne!
Talán két vagy 3 kar fogyott meg egy kormány.Az lúfasz ehhez képest.
És ez csak egy hangyafasznyi csúszás....
Amikor nekem összetört a piros K6 eltört a váz a Suzukinál szalonból egy vázra mondtak 600 ezer forintot..... Úgyhogy ha ilyen van egyből műszaki totálkáros a gép és gondolhatod ha a váz eltörik akkor ott már ép elem sem maradt a gépen!
Jó a casco Köjök én azt mondom, hogy felelőtlenség nem fizetni egy olyan értékű és fiatal motornál mint a tied... Eldobod öcsém és a gatyád ott fogod hagyni...
Én is fogok kötni az enyémre Október végén meg felmondom télen nem kell fizetni 5 hónapot 10-15 ezer forintért megér a nyugalom!
Ezrest szokod?
Nincs is haccázasod.
Na inkább lépek mielőtt megint miattam lesz itt vagy 6000ezer hsz két nap alatt.:D
Na csumi
Bár haloványan.
Én inkább próbálom elkerülni a törést.
Ha meg nem legalább vígasztaljon hogy csak egy kis esvé nem a nagy gixxer.
Valszeg lassú vagyok.