Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

harc? jaaaa ,,,,a felvezető körön?
No fene Crazy... csak nem trió harc lesz?
maj jól száccsapoköztetek
de azért ez nagy durranás csak azt akartam mondani az előbb h lehet uralni, nem félek rajta.
Aham!
Le leszel nyomva barátom!
Akkor ez se nagy durranás.
Na Tökös készül már a géped a nagy megmérettetésre?
1 pár kib@szott tükör 30 ezer!
nincs mit megszokni rajta úgyanaz mint a 600-as:) nyomatékosabb jobban megy picivel de nem vészes:D sporttúra gumik voltak rajta 4-ben kapart a motor, most dunlop d211 van rajta na ez ebben a hidegben is akkorát fog hogy alig alig rúgja ki magát hideg aszfalton is:) na így könnyű menni egy ilyen motorral!
Bizony-Bizony! Kis árokbahajtás is 200 ezer körül van! No persze csak abban az esetben, ha az embernek ilyen segítőkész barátai vannak, mint nekem is és maga csinálja meg a gépen amit meglehet. Egyébként szerintem nekem sem lett volna meg 200ezerből a perec, ha nincsen baráti segítségem...
Bőven jó arra amire nekem kell.Ha meg pénz összejön támadok a levelibékával.Bár lehet szürkét fogok ki.
Ebből a szempontból jó az SV de csak is ebből!
Apámnak S-van ott már több gond lenne!
Tudtam én kérem hogy jó gépen köszörülöm a körmeimet kezdésnek.
Talán két vagy 3 kar fogyott meg egy kormány.Az lúfasz ehhez képest.
Feldőlés oldalidom+generátorfedél (szerencsétlen esetben tükör is) alsó hangon 100 ropogós ezres (egy kibaszott tükör 30ezer ft )
Azért ne SV-s összegekben gondolkozz Zoli! Egy full idomos sportmotornál egy kis csúszás is 100-200 ezer forint alsó hangon.... Mondjuk bal oldalon csúszott akkor kapásból tükör- lábtartó- oldaldekni-oldalidom- farokidom k.o. lesz az minimum 200ezer forint kár.....
És ez csak egy hangyafasznyi csúszás....
Amikor nekem összetört a piros K6 eltört a váz a Suzukinál szalonból egy vázra mondtak 600 ezer forintot..... Úgyhogy ha ilyen van egyből műszaki totálkáros a gép és gondolhatod ha a váz eltörik akkor ott már ép elem sem maradt a gépen!

Jó a casco Köjök én azt mondom, hogy felelőtlenség nem fizetni egy olyan értékű és fiatal motornál mint a tied... Eldobod öcsém és a gatyád ott fogod hagyni...
Én is fogok kötni az enyémre Október végén meg felmondom télen nem kell fizetni 5 hónapot 10-15 ezer forintért megér a nyugalom!
Gondoltam.
Ezrest szokod?
már egy ideje nincs meg lassan egy éve:)
Már mé lenne?
Nincs is haccázasod.
próbálod de nem mindig sikerül:)
Na inkább lépek mielőtt megint miattam lesz itt vagy 6000ezer hsz két nap alatt.:D
Na csumi
Talán dereng valami.
Bár haloványan.
Én inkább próbálom elkerülni a törést.
Ha meg nem legalább vígasztaljon hogy csak egy kis esvé nem a nagy gixxer.
jobb inkább egy kis pénzt cascora fizetni mint amikor baj akkor megijedni:) de a legjobb ha az emberke jól tud motorozni:)
Kicsit össze vissza írtam mert sok mindent akartam röviden leírni a lényeg, hogy sztem megéri a casco bár én nem fizetnék havi 15ezret 50ezres önrésszl inkább a havi 6000ft és 300ezres önrésszel na talán már így megérted kis sv-és barátom:)
Megmondom őszintén ebbe elvesztettem a fonalat.
Valszeg lassú vagyok.
Nekem volt a 600-on is cascom 2 évig amíg meg volt és havi 6000ezer ft -ba került ez allianzos volt és 300.000 ezer ft volt az önrészem! Ha végiggondolja az ember akkor tropára kellett volna törnöm a vasat, hogy megérje nekem ez a casco vagyis még akkor is 300ezerembe került volna egy akció! Kis esésnél nem éri meg, ha totálra töröd a géped akkor igen! Szóval én úgy vagyok vele, hogy az ezresre is fogok kötni mert még mindig megéri havi 6000ezret fizetni ami kevesebb mint 10-15000ezer havonta de az önrész az nagyobb ez igaz, de ha baj van inkább befizetem a 300ezres önrészt és megkapom a motorom árát! De ha kiszámolja az ember a havi 15000 ezer 50ezres önrésszel annyinak felel meg éves szinten mint a 6000ezres 300ezres önrésszel legalábbis nem nagy a differencia:) sztem megéri havi 6000ezer cascora! márcsak a biztonság érzet miatt is!
Köszönöm szépen! :)