Figyelj ide Judy 74:D
Ha téged ez megnyugtat akkor te vagy itt a legnagyobb király ahogy elnéztem itt a dolgokat látom jársz pályázni illetve gyorsulni, de ha még nagyobb király akarsz lenni akkor majd eljössz velem motorozni utcán és akkor kiderül jár e neked korona e vagy sem:) persze majd arra fogod h 1000-el megyek de ha hatccázzal akkor is hidd el kikapnál na puszillak Amúgy meg azért árulom mert ez a hobbim h amit megveszek azt árulom:D
Írok egy két mondatot aztán lesz belőle pár oldal hülyeség:D Nagyon király itt mindenki:)
DE a legkirály szobabrynga:d --tavasszal majd remélem veretünk megint egyet siófokig:)
Tudod a boxutcás létesítmények közelében nem úgy mennek a dolgok h nah elküldtem a sarki vegyestől a cipészig a 6kilósom mert ugye a mellékút izgalmas ;) nem vert hanyatt májer vagyok jöjjön az ezres ! Ha átlépem a kormányt a célrarában nem tőled fgok kölcsönkérni h összelapátoljam a gépet. De egyébként sem értem h miért kisebb az esélye annak h utcán csukod össze a gépet...
Igazad van, pályán lehet hamarabb leértünk volna, de a mellékutak izgalmasabbak .....nekem elég a 600 megtartom. Azt hogy te a kis agyaddal mit tudsz kifordítani azt nem tudom, de én eléggé kímélem a motorom száját, hamar elváltok, és csak egyenesben vagyok bátor....nem vagyok az ilyen multinicknevű nagykaliberű motoros gyerekeknek, mint te ellenfele..... ,
Te pályamenő......mennyé pályázni, csak előtte díszítsd fel a motorkádat mindenféle jóval, ha esel, legyen ami fröcsögjön róla.....
Ezres motort nem szeretem, ha nagyon kell, úgyis lesz.
Ha téged ez megnyugtat akkor te vagy itt a legnagyobb király ahogy elnéztem itt a dolgokat látom jársz pályázni illetve gyorsulni, de ha még nagyobb király akarsz lenni akkor majd eljössz velem motorozni utcán és akkor kiderül jár e neked korona e vagy sem:) persze majd arra fogod h 1000-el megyek de ha hatccázzal akkor is hidd el kikapnál na puszillak Amúgy meg azért árulom mert ez a hobbim h amit megveszek azt árulom:D
DE a legkirály szobabrynga:d --tavasszal majd remélem veretünk megint egyet siófokig:)
Te pályamenő......mennyé pályázni, csak előtte díszítsd fel a motorkádat mindenféle jóval, ha esel, legyen ami fröcsögjön róla.....
Ezres motort nem szeretem, ha nagyon kell, úgyis lesz.
Ügyes legyél........
Ha már edzés
Itt a Doki is!
Megyünk kajálni, megvettem a piacon a hozzávalókat.