Utcára normál nem állatmód közlekedésre sima liba egy 2ct power.
E fölé valami jobbat de mivel a pályázósok a dunlopot kedvelik ergo ezt lehet használtan beszerezni olcsón.Tehát ez éri meg.
Misleny pályázós is gyorsan kopik viszont nincs olcsó és bitos utánpótlása.
Nekem max ha pályázni fogok valaha elég egy raceattack.
Igazad van :D én is hallottam arról h nem szeretik a michelint pályára bár nem utdom miért én nagy hívője vok :D Finomítva amondaton ha úgy mész fel h nem a pályacsúcs a cél hanem egy lendületeset akarsz motorozni érrtek ez alatt hozzáértő kezekben egész jó körídőket akkor pályára is elég lesz ;) és a futásteljesítménye is nagyon jó.
Nekem Pilot Power 2CT van most fennt és most lesz cserés 6-7 ezer km után. Pálya-túra-eső szal mindenevő. Még pályán is rohadt ügyesnek kell lenned hogy a határaihoz érj... Úgy tudom a simának nincs az a puha keverék a szélén szal én így látatlanba azt mondom ha fontosak a kanyarok akkor 2CT. Viszont én most a Pure Power vagy a Power One mellet fogok dönteni.
30 000 Ft-ért ütöttem 95 %-os Dunlop D211GP-t párban (elöl 2010-es, hátul 2009-es), és ezzel még messze nem az én boltom a legolcsóbb, ebben a fórumban. Michelinnel csak Domino megy, a csapat túlnyomó része dunlopos.
Sziasztok!
Téliszünetben sikerült hozzájutnom egy K2-es gixer 600hoz elég jó áron. Viszont ahogy méricskéltem a tárcsákat mindegyik 4.5mm-es, és ugye ez a minimuma, szerintetek meddig lehet még nyúzni ezeket? válla nincs és a betétek is jók
Meg gumi témában vkinek tapasztalat/véleménye michelin pilot powerről? 55ért találtam párban
Nem.... garanciában cserélték (csak a fesszabot).....már akinek kellett...mondjuk nem tudom, hogy amire kicserélték az már jobb -e , mint a gyári, de eddig jó!
Idén a cseréset is elfüstöljük!
Szevaaaaa.....arany varacskosfaszú csapágygolyókkal tuningolt csattogós galllérosgyíkom!
Nem is kampós az orrom...csak kurva nagy....
Küldöm neki, mihelyst kivilágosodik.....remélem te is magadra találsz mire jön az előszezon, és elkened a szájamat a rokkant750 -eddel.
Tarajospöcsköszörű-gépem!
Ebben leírja, hogy a K6-7 600-nak a fesszabályzót és az állórészt gariban cserélték. Ez visszahívást takar? Tehát a használt piacon már elvileg nincs egy sem, amiben hibásak ezek az alkatrészek?
Eveszett embör.
te má csak tudod.Majd 0 KM-es hófehérkének azé mutasd meg a napot néha.
Vagy az utókornak akarod megtartani hogy van még gondos gazdi is?
Szerintem 10-ből 9 ember azért vesz sportmotort mert száguldozni akar. Persze nem állandóan de amikor kedve szottyan. És bizony a sportmotor csábít rá. Van szélvédelem, harap a blokk, durva a hang. Egy naked bike-al elég hamar leszoksz a 200++-ról.
Amióta leáttételeztem a Tizedest sokkal többet megyek vele gyorsan. Árpád hídon 6-ban nem 3000-et forog hanem 4-et és máris sokkal jobban megindul ha hozzáérek a gázhoz. Egyszerűen kéri, hogy húzzam neki.
E fölé valami jobbat de mivel a pályázósok a dunlopot kedvelik ergo ezt lehet használtan beszerezni olcsón.Tehát ez éri meg.
Misleny pályázós is gyorsan kopik viszont nincs olcsó és bitos utánpótlása.
Nekem max ha pályázni fogok valaha elég egy raceattack.