Ez a sok-az-ezer-köbcenti dolog ugyanolyan, mint aki ÉSZ NÉLKÜL kijár Kakucsra a hatszázasával. Nem rád gondolok, ne érts félre! Kakucsring inkább 125-ös pálya, mint hatkilós, utóbbinak a HungaroRing való.
Gondolom a nagy siófoki száguldás közben eszetekbe nem jutott pályára is felmenni ahol kicsit jobban a 600 vs. 1000 dolog végére tudtatok volna nézni...legyen 115 vagy akárhány ló egy 600 modern sportmotor nem az a kategória amit mi a kis agyunkkal ki tudunk fordítani...(amúgy ha ekkora 1000 szerelem van miért adod el? turbós bua kell?)
Csá humpi!
Én mentem a kiccsákóval nemegyszer....hidd el hülyeségeket írsz...Mondjuk nekem akkor bőven sok volt (most is, ha visszagondolok), de legalább hamar letudtuk a "túrát" Hőgyész-Siófok viszonylatban. Persze szigorúan betartva a közlekedési szabályokat...
Ja és az a 125 ló elég lesz 115 nek is.
Ez igen :D Te valami nagykirály lehetsz ha egy 125 lovas motort csípőből ennyire kimotoroztál :D Nekem is mindenem az ezresek de sok helyen (nem ostoba emberek) csúnyán kiröhögnének ha meghallanák ezt a szöveget.
Le lettem hurrogva hogy gyenge a játékszerem.
Pedig mindannyian tudjuk azok a legjobb gépek.
Amúgy meg szét lesztek tépve.
én kérek elnézést amiért nem érkeztek meg az elérhetőségek.
Én mentem a kiccsákóval nemegyszer....hidd el hülyeségeket írsz...Mondjuk nekem akkor bőven sok volt (most is, ha visszagondolok), de legalább hamar letudtuk a "túrát" Hőgyész-Siófok viszonylatban. Persze szigorúan betartva a közlekedési szabályokat...
Ja és az a 125 ló elég lesz 115 nek is.
Megkérdezhetem, hogy mért cserélted le a 600-ast?
És mik voltak azzal a tapasztalataid?
a 10 helyről rajtoló motorkerékpárvezetőt figyelje.aztán gyorsúhatunk..