Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel mondjuk Zombi és a többiek vitatkoznának.
ez rosszul esett Zoleee!
Ez a sok-az-ezer-köbcenti dolog ugyanolyan, mint aki ÉSZ NÉLKÜL kijár Kakucsra a hatszázasával. Nem rád gondolok, ne érts félre! Kakucsring inkább 125-ös pálya, mint hatkilós, utóbbinak a HungaroRing való.
Én nem folyok bele.Csak hozok popcornt és nézem.
Le lettem hurrogva hogy gyenge a játékszerem.
Így van
Mondjuk ez nagy geciség, hogy a 750-esekről egy szó sem esik.

Pedig mindannyian tudjuk azok a legjobb gépek.

Amúgy meg szét lesztek tépve.
Arra számolok lessz itt még emiatt nagy haddelhad.Kiváncsi vagyok mert tavaly is vagy 4 oldal lett ebből.
Uram maga egy hölgy,
én kérek elnézést amiért nem érkeztek meg az elérhetőségek.

Gondolom a nagy siófoki száguldás közben eszetekbe nem jutott pályára is felmenni ahol kicsit jobban a 600 vs. 1000 dolog végére tudtatok volna nézni...legyen 115 vagy akárhány ló egy 600 modern sportmotor nem az a kategória amit mi a kis agyunkkal ki tudunk fordítani...(amúgy ha ekkora 1000 szerelem van miért adod el? turbós bua kell?)
, , , ,
Csá humpi!
Én mentem a kiccsákóval nemegyszer....hidd el hülyeségeket írsz...Mondjuk nekem akkor bőven sok volt (most is, ha visszagondolok), de legalább hamar letudtuk a "túrát" Hőgyész-Siófok viszonylatban. Persze szigorúan betartva a közlekedési szabályokat...
Ja és az a 125 ló elég lesz 115 nek is.
Ez igen :D Te valami nagykirály lehetsz ha egy 125 lovas motort csípőből ennyire kimotoroztál :D Nekem is mindenem az ezresek de sok helyen (nem ostoba emberek) csúnyán kiröhögnének ha meghallanák ezt a szöveget.
Gyönge volt a hatcccázas emelkedőn mindig vissza kellett kapcsolnom neki nem nagyon húzta a csíkot kigyorsításon így ez lett helyette:D
Sziasztok! Valakit nem érdekel SRAD alkatrész? Van egy AC pumpám, hibátlan + egy hasidom ( gyári ) és ez is hibátlan, az árat megbeszéljük!
Na ezt is kár volt kinagyítani.
Az Idő vasfoga...
Jaaááájjjjj!
Gyorsan kimotorozta.Kevés volt neki.Tavaly legalábbis e miatt adta el.
Hali!
Megkérdezhetem, hogy mért cserélted le a 600-ast?
És mik voltak azzal a tapasztalataid?
Győzzön a jobbik Gépész barátom! De azért felkötheted a gatyát....
Szééééép...
http://kawa.blog.hu/page/4

a 10 helyről rajtoló motorkerékpárvezetőt figyelje.aztán gyorsúhatunk..
kösse fel kérem
Felvezető körön? Gyorsulási versenyen nincs felvezető kör, max egy burnout és kész!