Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van veled Picur?
Esti műszak?

Volt egy kis hegesztés?
Nade mit megy a csávó pályán a vonattal?
Zozziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!Ez a video nem annyira illik a témáhóóó!
Majd a nyáron kiderül.
Helyes!
Neked is menne simán a 2.40 alatti idő.
Semmit. De véleményem azért van.
D209 GP Racer. Brian árult zsír újat egész olcsón. Talán még van neki bár kétlem.
Dunlop d209 , d211
Pirelli diablo supercorsa
Metzeler racetech
Conti race attack
Valaki kib@szott rendes volt /még most is az/ hozzád és intézet neked.

Miért?!
Végre megtanuljál kanyarodni.
Bár ismerek srácot aki a 650-esével (még karbis) 2,18-at ment.
tipp? :)
Dehogynem
Keresgélj tovább!
Hát nem is fogok még a 2,40 közelébe sem érni mostanában az tuti.
Mit tudsz Te a pályázásról?

hát igen,sajnos vannak mások is az utakon...
csak szeretném kihozni a ugyanabból a zséből a lehető legjobb gumit,h azon ne muljon semmi!
De. El kell dönteni. Évi 3-4 pályanapra nem kell 211GP. De ha sportgumival pályázol azt ésszel kell tenni. Túragumival meg szinte tilos. Haveromnak elment a motor eleje a sikán előtt féktávon. 25 fokban 2:20-as köridőnél egy FZ1-es mocival. Michelin Pilot road 2.
Tehát nem volt hideg, nem esett az eső, nem egy 160kg-os pályamoci és nem 8 dugattyús brembó fék. Bár az FZ1-nek elég jó a fékje. Csuklótörés, és pár forintnyi anyagi kár.
Ez egy pályagumival nem történt volna meg.
Utcára normál közlekedésre nem túlzás gy pályagumi?
Izééééé hmmmmm hogy is fogalmazzak hogy ne legyen sértődés.
Az esetek nagyon nagy százalékában sem a motor sem a gumi nem a hibás hanem az ember mikor balesetre kerül sor.
Egy jó pilóta egy túragumival is simán tud úgy menni mint más minden jóval.
Lásd ezt:
http://www.youtube.com/watch?v...

Vagy talma mit megy a bioethanolos bandittal.
Azért mert a mislen pályagumik (nem a 2CT) jellemző tulajdonsága, hogy minden előjel nélkül veszítik el a tapadásukat. Mész vele 10 kört minden rendben majd egyszer csak az uszodában elszállsz vele.
2 embert ismertem aki mislen slickel pályázott évekig. Most már erősen idő és pénzpocsékolásnak tartják. A Hungaroringen az emberek 95%-a Dunlop, Pirelli, Bridgestone párti. (Esetleg Metzeler de az egy gyárban készül a Pirellivel). Már mint a pályagumi használók. A 2CT, BT016, Qualifier nem pályagumi. Egyszerű sportgumik. Lehet velük pályázni de inkább tapasztalt ember kezébe valók mint amatőrökébe.
Ez persze ellentmondásosnak tűnhet de minél amatőrebb valaki annál jobb gumi kell alá mert nem érzi úgy a csúszáshatárt.
Régen a gsxr kupán diablo corsa 3-al mentek 2:00-ás időt. Ők is azt mondták, hogy 5-6 kör után elkezd csúszkálni a gumi. Elmelegszik.
Nekem eszembe sem jutna felrakni pályára. Fosnék.
olvasgattam gumi teszt oldalakat,eléggé anyázták a contit...
persze ez függ a stilustól,motortol...
Ezt így speciel nem mondanám.
nekem egyenlőre csak a közút a cél,ezért tűnt jó döntésnek
most conti sport attack van rajt,állitólag egy fos ahogy van :)