Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Ha eszed semmi, meghalsz a GS500-zal is, ha van eszed, akkor GSX-R600-assal is elmotorozol évtizedekig! Persze önmagában ez nem garancia! Én úgy gondolom, a GS500-ast pörgetni kell, nógatni előzésekkor, legalábbis nálam ez történt egy 2001-es példánynál!
Helyedben GSX-R600-ast vennék, mégis csak jobban fel van szerelve! Megbízhatóbb futómű, komolyabb fékek, és még sorolhatnám!

A lóerőgarmadától ne fossál, senki sem mondta neked, hogy nyélgázon vidd át a vasárnapi kosztot Marika néninek!
Vicces kérdés ezektől.
Persze hogy aszongyák haccázast vegyél.
Én azt hogy amelyik tetszik.
Sziasztok!

Lehetne egy hülye kérdésem gs500-ast vagy gsxr600-ast vegyek , jogsim már régóta van, de eddig csak 250-es MZ volt a legnagyobb, amivel sokáig motoroztam gond nélkül, no meg ER5-ös, amivel vizsgáztam (ez volt a top ). Kicsit félek a túl sok pacitól. Köszi a válaszokat.
Tolják a hozzánemértők!
Én ugyan nem tolom...csak ha van rajta punci, és azt is csak hátulról és 1 percnél rövidebb ideig, hogy ne fáradjak ki nagyon......mert tudod, hogy motorzni kell, és ahhoz meg kell a kraft
Felőlem tólhatod is 200-at.
Szia!
Tudod, hogy 200 km -ért be sem indítom....
Na jó! idén már igazi puhapöcs leszek... Csak a motor bírja még...
Ááááá...csak 5x, és csak kicsit, valamint a törött és megjavított alkatrészekből lassan kijön egy másik motorka...
Kész haszon ez a motorzúzda! , ,
Szia!
Én is félreértettelek.....Legjobb az utcán villantani, de csak a fehérjét....gondolom tudod mire értem....Díszmotorkás polírozott zenebohócom
Vasárnapra kítűnő időt ígérnek.Lesz vagy 8 fok.Mehetsz is egy laza 200-as karikát.
Ne legyé puhapöcs.Kűgyed neki vazze.
Ha addig el nem adod......akkor lesz mivel ,
Most már tudom, hogy mennek a dolgok...nagyon köszönöm ....azt hogy te nem értesz dolgokat ...azon sajnos nem tudok segíteni ....remélem nem ér baj amiatt, hogy ilyen sötét kisgyerek vagy! , ,
Sajnos.
fél?
Mi van Atyánkkal?

Él még?
Meg vagy 2-3 moci!
7-8 pályanap elég lenne.
Én meg visszaülök a bringámra, abból nagy baj nem lehet.
Igaz 2.10-es köridő sem.
Én maradok az....ezresnél.
Látod, miként megy ez.
Egy - két hónap alatt kimotoroznak ilyen 600-as paripákat.
És máris 1000-es gépen ül mindenki.
Tisztelet a kivételeknek.
Teee teee félőrült!
Jöhetne már a szezon mert ma nagyon rám jött a mehetnék
vasárnap ha jo idő lesz oda meg vissza kerózok a megyerin...le se rakom...körforgalombase:)nyaraaaaatmáááá
Éppen ezt akartam mondai. Vannak őstehetségek.
Már várom nagyon!
Fasza.