Köszi Kölyök!
Nekem igenis Nagy segítség lett volna még egy 30-40 ezer forint is akkor, amikor eldobtam a VAS-at!
És minden SEGÍTSÉG nagyon jól esett akkor és jól is jött!
Barátok lélekben támogatása és ápolása, SpeedBike ajándék D211-es első, hátsó gummája, ami nem csak 10 rugó volt....akkor Kriki barátom, akinél ott volt 23 napig a gépem a műhelyben és aki segített elszállítatni a helyszínről és szerszámokat biztosított a számunkra a szét és összeszerelésre, valamint minden Baráti támogatás megadott....akkor a Szobacica, aki telefonált és intézett szinte mindent a géphez és jó áron hozzásegített az első kerékhez, no meg Petivel ott ragasztották nálam az idomokat 3 órán át és furikáztak mindenhová, és még sorolhatnám itt mindenki Baráti segítségét, amiben segített nekem!
.. JÓL ESETT NAGYON...
Olvasokén olvasok.A kinézetem ellenére hülye nem vagyok.Gyossegélynek jó.Bár a kijött combcsontot nem pótolja de jó érzés hogy gondolnak a srácok rá.
Mondtam hogy vágom.
Tudom, hogy késő van már Zolikám, de ne csak olvass, hanem értelmezd is írásomat!
Én nem azt írtam, hogy a teljes kárt fedezzük a VAS-on, ha valaki eldobja például és TK lesz, hanem azt, hogy ilyen helyzetben segítség lehet bárkinek akár 50-60 ezer forint is, amit nem nagy kiadásokkal össze lehetne dobni!
Most nem azt vártam, hogy mindenki azt írja, hogy OKÉ, de azért nagy dolog lenne szerintem, ha kialakulna egy ilyen 15-20 fős társaság, akik belemennének ebbe!
Mi a könnyebb? Segíteni, hogy annyival kevesebb zsetont kell keresni a zsebében, vagy hagyni, hadd szenvedjen, mindent önerőből csináljon? Itt vizsgázik le mindenki, hogy mennyire értékeli embertársát!
Sajnálom Zoli, de ez a jövőre vonatkozna és nagyon szeretném, hogy a nyár úgy teljen el, hogy ne kelljen senkinek egy forintot sem bedobni a közösbe!
Lehet viccelődni is ezen, de én komolyan gondoltam ezt!
Asszem nem rosz otlet.Tavaly tigrisbukfencel landoltam egy rendorauto orra elott.Magyaraztam neki hogy olyan vok mint az agressziv kismalac es en igy szallok le a motorrol.Be is nyelte a fakabat es elengedett.Viszont a kormany 2 cm el beljebb jott.Het vegen itt az uj fekete lucas.Atvenned helyttem? Nem draga csak egy tizes.
Szerintem tök frankó ötlet lenne az, hogy ha valaki közülünk megtöri a VAS-at, akkor a többi fórumtárs összedobna neki egy kisebb összeget, de tényleg MINDENKI EGYÉRT!
Szerintem ilyen 3 vagy 5 ezer forint senkit nem verne földhöz, viszont aki megtörte a gépét annak qurva jól jönne az a kis összeg is akár! Ha már vagyunk egy 20-an aki benne van, akkor az már nem rossz kis összeg lenne egy ilyen esetnél!
Most kezdhetnénk a Menáger Úr gépével!
Jaaaa és majd elfelejtettem, hogy amint lekaptad az egész gyárkéményt indítsd be így, de AZONNAL!
A hangtól tutira feláll a dákód ezt garantálom... .. tiszta GP hangja lesz!
Úgy van bizony Tökös! Idom alatt közvetlenül 1 bilincs, és közép részen még vagy 3, ami a katalizátort tartja és lejön az egész egyben, mint valami nagy böhöm gyárkémény!
Új csűűűűűrűűl aztán jöhet kép és hanganyag!
Nekem igenis Nagy segítség lett volna még egy 30-40 ezer forint is akkor, amikor eldobtam a VAS-at!
És minden SEGÍTSÉG nagyon jól esett akkor és jól is jött!
Barátok lélekben támogatása és ápolása, SpeedBike ajándék D211-es első, hátsó gummája, ami nem csak 10 rugó volt....akkor Kriki barátom, akinél ott volt 23 napig a gépem a műhelyben és aki segített elszállítatni a helyszínről és szerszámokat biztosított a számunkra a szét és összeszerelésre, valamint minden Baráti támogatás megadott....akkor a Szobacica, aki telefonált és intézett szinte mindent a géphez és jó áron hozzásegített az első kerékhez, no meg Petivel ott ragasztották nálam az idomokat 3 órán át és furikáztak mindenhová, és még sorolhatnám itt mindenki Baráti segítségét, amiben segített nekem!
.. JÓL ESETT NAGYON...