A hét közepétől esedékes árcsökkenés mind a benzinre, mind a gázolajra vonatkozik.
Mérséklődik az üzemanyagok ára a hazai töltőállomásokon, de továbbra is ajánlott figyelemmel követni a kutak ajánlatait.
Szerdától négy forinttal csökken a benzin, és 2 forinttal mérséklődik a gázolaj literenkénti ára a hazai töltőállomásokon - értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu. A múlt héten három forinttal ment lejjebb a benzin ára, a gázolajnál azonban nem történt változás. A benzin átlagára így most 360 forintra fog csökkenni, a gázolajé várhatóan 367 forint lesz szerdától, de ahogy mindig elmondjuk, érdemes figyelni a különböző kutak közötti eltéréseket. Az E85 (bioetanol) átlagos ára 286 forint, autógázt átlagosan 213 forintért tankolhatunk.
Há mitcsináljak.Hengerből minél kevesebb annál jobb, a ződ meg nyugtatja a szemet.
De mint mondtam haladok.A fék már nem gyári hamarosan.Rugózás szintén és nagyon vágyom egy sorhármasra.
Engedmény van.Viszont a kiállítók száma elég gáz.Kérdés hogy amire vágysz ott lesz e egyáltalán.És legalább 2 ezer a beugró.
Én kimegyek szombat délután mert érdekel.
Viszont 1-1,5 óra alatt kijön az emberiszonyom úgyhogy le is lépek utána.
Bár amilyen kevés lesz a kiállító lehet félóra alatt megoldom a körbenézést.
Üdv gixxeresek!
Aki jártas a motorkiállításon, mondja már meg nekem, hogy érdemes -e vásárlás céljából felnézni? Szoktak jó akciók lenni? Vagy kamu az egész?
Én vagyok az elsőőőőőőőő.
Árváltozás a benzinkutakon
Csökken az üzemanyagok ára – 2011. január 31.
A hét közepétől esedékes árcsökkenés mind a benzinre, mind a gázolajra vonatkozik.
Mérséklődik az üzemanyagok ára a hazai töltőállomásokon, de továbbra is ajánlott figyelemmel követni a kutak ajánlatait.
Szerdától négy forinttal csökken a benzin, és 2 forinttal mérséklődik a gázolaj literenkénti ára a hazai töltőállomásokon - értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu. A múlt héten három forinttal ment lejjebb a benzin ára, a gázolajnál azonban nem történt változás. A benzin átlagára így most 360 forintra fog csökkenni, a gázolajé várhatóan 367 forint lesz szerdától, de ahogy mindig elmondjuk, érdemes figyelni a különböző kutak közötti eltéréseket. Az E85 (bioetanol) átlagos ára 286 forint, autógázt átlagosan 213 forintért tankolhatunk.
Magyarul halvány büdös dugóm sincs hogy mit mondasz.
A három az egy jó gruppenparti
a négy meg inkább nyugdíjas kártyaest.
"...és nagyon vágyom egy sorhármasra."
Zoli, Zoli...
De mint mondtam haladok.A fék már nem gyári hamarosan.Rugózás szintén és nagyon vágyom egy sorhármasra.
(Nem wartburgra.)
De felvitte a devla a dógód baszomalássan
A fórumtali miatt gyere, mert a Lurdynál összegyűlünk, és irány a hegyek!
Én kimegyek szombat délután mert érdekel.
Viszont 1-1,5 óra alatt kijön az emberiszonyom úgyhogy le is lépek utána.
Bár amilyen kevés lesz a kiállító lehet félóra alatt megoldom a körbenézést.
Aki jártas a motorkiállításon, mondja már meg nekem, hogy érdemes -e vásárlás céljából felnézni? Szoktak jó akciók lenni? Vagy kamu az egész?
Szerintem a tulajának biztos van némi infója......