Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen! Megpróbálom hátha jó lesz az enyémen is!
Gyulaaaaaaaa.
Én vagyok az elsőőőőőőőő.

Árváltozás a benzinkutakon

Csökken az üzemanyagok ára – 2011. január 31.

A hét közepétől esedékes árcsökkenés mind a benzinre, mind a gázolajra vonatkozik.

Mérséklődik az üzemanyagok ára a hazai töltőállomásokon, de továbbra is ajánlott figyelemmel követni a kutak ajánlatait.

Szerdától négy forinttal csökken a benzin, és 2 forinttal mérséklődik a gázolaj literenkénti ára a hazai töltőállomásokon - értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu. A múlt héten három forinttal ment lejjebb a benzin ára, a gázolajnál azonban nem történt változás. A benzin átlagára így most 360 forintra fog csökkenni, a gázolajé várhatóan 367 forint lesz szerdától, de ahogy mindig elmondjuk, érdemes figyelni a különböző kutak közötti eltéréseket. Az E85 (bioetanol) átlagos ára 286 forint, autógázt átlagosan 213 forintért tankolhatunk.
Ez nagyon zen-re sikerült.

Magyarul halvány büdös dugóm sincs hogy mit mondasz.
Na ja, ezé való a négyes tapasztalt lovasoknak! Kártyára visszük az életünket.
Há mitcsináljak.E van.
A három az egy jó gruppenparti
a négy meg inkább nyugdíjas kártyaest.
"Hengerből minél kevesebb annál jobb, ..."

"...és nagyon vágyom egy sorhármasra."

Zoli, Zoli...
Há mitcsináljak.Hengerből minél kevesebb annál jobb, a ződ meg nyugtatja a szemet.
De mint mondtam haladok.A fék már nem gyári hamarosan.Rugózás szintén és nagyon vágyom egy sorhármasra.

(Nem wartburgra.)
Elsején 17 fokot mond az időkép.
...a mazsolák nem mernek ráfutni, a vérprofik meg már az árokba lesznek. Miénk a terep!
márciusban még hó is lesz a hegyekben ....
Szöveggel is kéred? Neked nem adok! Főleg aki V2-zik, és a Kawát isteníti itten.
Szia. 2005 éj, 23000km 900 000.-ft tudok a Merkantin-nál .
Belogisztikázhacc engem is.Szombat 2 kor vagyok.
Logisztika dolog...
VIP jegy mi kiskancsó...?
De felvitte a devla a dógód baszomalássan
Én szerzek VIP jegyet magamnak, aztán körbekolbászolok, és megmondom, hogy érdemes bemászni, vagy se!

A fórumtali miatt gyere, mert a Lurdynál összegyűlünk, és irány a hegyek!
Engedmény van.Viszont a kiállítók száma elég gáz.Kérdés hogy amire vágysz ott lesz e egyáltalán.És legalább 2 ezer a beugró.
Én kimegyek szombat délután mert érdekel.
Viszont 1-1,5 óra alatt kijön az emberiszonyom úgyhogy le is lépek utána.
Bár amilyen kevés lesz a kiállító lehet félóra alatt megoldom a körbenézést.
Üdv gixxeresek!
Aki jártas a motorkiállításon, mondja már meg nekem, hogy érdemes -e vásárlás céljából felnézni? Szoktak jó akciók lenni? Vagy kamu az egész?
Sárga ez bizton állítható tény és egy jó info.Nameg a tulaj sokat ment egyenes vonalú egyenletes mozgással.
Szia!
Szerintem a tulajának biztos van némi infója......