Sziasztok.
Szeretnék venni egy K5 ös 600 as Gsxr-t. Tudnátok valami infóval , tapasztalattal szolgálni a gépről ? Sv 650 em volt eddig , és sorosra fáj a fogam , CBR el meg R6 al mentem már de Gsxr el még soha.
Minden véleményt és tanácsot örömmel veszek ;)
Üdv
nem, nem ezen töröm a fejem, csak megfogott.
még utánanézek a diákfizetésnek, h kb mennyit lehet keresni, de az alpokban élnénk, kéne valami jó kis motor:D
nagyjából amit felmértem elérhető lenne, ha egy éven keresztül melóznék érte:D
Ha a forgalmiban az van akkor a rendőr nem kételkedhet.
Myke is 25 Kw.os sövövel karcol.
Lóg is róla mint egy száradó lepedő.
De tény hogy úgy megy el mellettem mint amit vadlovak hajtanak.
Tegyél hozzá egy nullát mert szar a váltszámod.31000 ft.
De még ha így van akkor sem ér 2,3 milliót egy két éves 600-as.
Max ha megtömik fusi arannyal valami bankból.
lehet újat is lefojtani 150 chfért(3000 ft)
van arra esély h külföldre költözzek, és így elkezdtem nézegetni. de magyarországon ilyet nem csinálnak pedig sikeres lehetne.
mellesleg ott a kisköbös motorok sokkal drágábbaj, szal 2x3x.
de látszik is, hogy ott "kicsit" jobbak a keresetek
Hát ember picit számoltam.Vehehehehhe.Csak a svájci ára K9-es tehát lassan 2 éves mjd 100 Km-es gixxerért fizetsz 2,3 milkát.Míg hazajön az egy 100e regadó és a többi 200e.2,6 milla. Hmmmm vám nem tudom de legalább az is 100-200e közt.
Szerintem ennyiért vehetsz egy zsír új R1-et.
Minden további nélkül.Csak fizetni kell mint a köles.Svájc nem eu ország így vám is van.És nem tuti de lehet a regadót sem úszod meg.
Nem tom mennyire éri meg.
Szeretnék venni egy K5 ös 600 as Gsxr-t. Tudnátok valami infóval , tapasztalattal szolgálni a gépről ? Sv 650 em volt eddig , és sorosra fáj a fogam , CBR el meg R6 al mentem már de Gsxr el még soha.
Minden véleményt és tanácsot örömmel veszek ;)
Üdv