Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
nézegettem a svájci motoscout24.ch hirdetéseit és megakadta a szemem valamin.: 25KW os gsxr 600ok.
http://www.motoscout24.ch/AS24...
http://www.motoscout24.ch/AS
24...

szerintetek magyarországon legálisan használhatóak lennének AKval?
K7 K8 így van
vedd le a gyújtást. tartsd nyomva a select gombot, és úgy add rá a gyújtást.
ekkor tudsz belépni a váltófény "menüjébe"
Be lehet állítani ilyenkor hogy villogjon vagy folyamatosan égjen, illetve a fordulatszámot is hogy mikor villogjon.
Fordulatszámot az ADJ gombbal tudod emeltetni, és a SELECT gombbal tárolni..
By:tutis
Ha csak ez a gond akko má tényleg villogjon az istenátka. Bár én se mindíg műkszöm.Főleg hideg reggeleken szoktam beadni a kulcsot.
Egyébként váltófénynek hívják.
Asszem minden elindulás előtt be kell kapcsolni.
De kaptam, csak az a gond, hogy német nyelvű! :S A "villogó disco gömb" meg azért kell rá, mert ha egyx már rátették akkor működjön is!
Szerinted kuncsorogna a fórumon ha lenne neki?
Amúgy meg minek az a villogó disco gömb?
User manualt nem kaptál hozzá? Abban le van írva minden...
Sziasztok! Nem rég vettem egy k4es 600-as gsx-r-t! Van rajta az a lámpa aminek ugye bizonyos fordulatnál villognia kéne! Én végigpörgettem, de nem nagyon akart villogni! Valaki eltudná mondani, hogy kell azt beállítani? Előre is köszi!
Alkudni lehet.................De csak módjával.
Csáó Doki. Neked a sisakod milyen méretű? Én is olyan sisakot akarok, mint Neked is van. Nézd már meg hány centi van ráírva. Kösszze!
Kb. olyan 40-50 ezerre tartod azt a keverőt nem?
Főleg ha még egy kis malter maradék is van rajta!
Nekem van egy.Fúrógépbe fogható.Festéket,csemperagasztót keverek vele.Ha kell eladom jutányos áron.
szerintem a keverő nem fog tetszeni
Skubizom!
Ment a mail!
Csááá!

Érdekel a cucc! E-mailbe küldj lécci képeket!
Szia!
Nagyon köszönöm a segitséget!
Szeva Speed! Nem érdekel Disco felszerelés? Egyik ismerősömnek van eladó. Házilag épített igényes kialakítású 2 db hangfal (reflex mély 1x500W + 2x300W ring magas hangfalanként), Q-Tec 4+1 csatornás keverő (3 mikrofon- ebből kettő sima és egy dj mikrofon benne 2x7 csatornás equalizer, visszhang, talkover, stb.), végfok 2x400 W, külön van egy 2x10 csatornás equalizer. 60000 pénz. Vagy ha valami haverodnak kéne esetleg.
Szeva Gépész!

Volt felétek földrengés?
Gyújtás ráad,összkm/mérföld,egyszerre megnyomni a SEL és az ADJ gombokat hosszan.
Szia!
El tudnad mondani legyszives,h hogyan kell?
Koszi
Elvileg teis át tudod állítani mert énis áttudom enyémet mérföldre....
Sziasztok!

Angliabol hoztam be a mocimat ,GSX-R 600 K8, be szeretnem honositani,de az oraja merfoldben mutat, es nekem azt mondták,h vennem kell rá másikat,de hallottam olyat is,h át lehet programozni,h km/h mutasson.
Tudna valaki segiteni?
Elöre is köszönöm'
Norbi
Na mi van fiaim mi a pálya mindenki motorozik vagy mi ez nagy csend?