Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az imént találtam egy motort K6 14 ezer Km , 1.3m, de lejárt okmányokal, menyibe kerül egy forgalmi GSX-Rre?
Habcsókos álomban.
Azt azért veheted reális alapnak hogy KB 6e a minimum egy szezonban.(kivétel a fehér motort hajtóknak és pár embernek aki nem is akar menni ighazán sokat ).Bár azoknak meg minek.
Ha valaki szeret motorozni utcán ennél több is összejön.
Vagy pályán ment életében csak a motor.
Én most 22e-et mentem tavaly és csak melóba pár túrára és egy külföldi 4 naposra mentem és beleszaladt ennyi.
Hallo!

7 éves motorban 15ezer km? Nem hiszem, bár mindig vannak csodák...
Átlagban egy magyar motoros szezonban 5000 km körül megy. Pl nekei idény nyáron lesz 5 éves a motor és most van benne 20ezer...
Sztem K4-K5-nél 20ezer km alatt lehet gyanakodni, hogy visszatekerték...
Sziasztok GSX-R tulajdonosok!
Kategória váltás elött állok, egy GSX-R szeretnék venni K4-K5-K6 évjárat jöhet szóba körülbelül 1 millió Ft környékén, szétnéztem online hirdetős oldalakon, találtam pár vasat, körülbelül 20 ezer átlag kilóméterrel, van amihez kevesebb van irva van amihez többe, ezek valós adatok? van olyan hogy viszaállitják az órákat?
pl elhihető hogy egy K4-es gixerben alig van 15 ezer Km ?
Mit érdemes figyelembe venni vásárlás esetén ha nem egy széthajtott gépet akarok venni ? hogylehet ezt kirderiteni hogy milyen állapotban van a belseje ? ( bocs az amatőr kérdésekért) köszi a válaszokat!
Elvileg kaptál könyvet gyakorlatilag lehet hogy már begyújtottál vele de benne van hogy H7 ill H9 izzó van a Gixerbe
Előbb nézz szét házad táján és ha nem találtad utána kérdezz
A két teló tetejét tudom csak fogni az meg nem elég a kormányzáshoz.
Helyzetjelentés:

Tegnap délután 16 üvöltő sportmotort számoltam meg vigyorgó fejjel, ahogy láttam elhúzni őket a Gyóni betonon. Tempó bőségesen 200 km/h feletti, a gyógyíthatatlan betegség csúnyán kijövő tüneteit lehetett látni a motorosokon, amit csak így lehetett orvosolni.

...ideig, óráig...
Van akinek megy.Van akinek nem.
Doktor megvizsgálja a pácienst:
- Nem látok semmiféle problémát, biztos a pia az oka.
- Rendben doki, majd visszajövök ha kijózanodott.

Kriki, Atya!
Mi a hányás? Misegint kéne vedelni szájjal!
Hol vagytok emberek motoroztok? ma ment el utcában egy fekete Honda cbr
Az már ki van nézve
Vegyél inkább valami kipufogót a hurkatöltő helyett!
Jólvan, türelem, tornaterem!
Ha minden jól megy, akkor most 7végén, de nem rajta múlik...
A 6000k-s a legésszerűbb választás.
A refi maradt a gyári izzó.
Ezt most nem tudom megmondani,mert nem én építettem bele.Sajna meg sem tudom most nézni,mert nem vagyok otthon.Legelőbb 3 hét kb.Ha ráér addig szívesen megnézem.
Köszi!

H-hanyas van bent a refiknél, és a tompítottba?
Átmennél velük lehetetlen sebességre?
Nekem is az van bent.Nálam egy szezont ment.Nem tudom az előző tulajnál mennyit.Eddig bírja.Világít,mint a disznó :)
Huh, ez így még nekem is sok lenne.
A krómozott koponyás szeme vörösen világító szelepsapit ki ne hagyd és a NO FEAR matricát.Meg a MONSTER-est.