Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megmondtam én, hogy felejtse el!
Még hogy nem vagyok hozzáértő!

Ja amúgy köszi a tanácsot fék ügyben!
az 5,5-ös felni összehúzza a 200-ast, szerintem nem érdemes vele foglalkozni..ha meg utcán is használnád akkor főleg nem..
Akkor kérdezd szobabringát.... neki lehet van..
De ha rám hallgatsz akkor úgy kezded a neki szánt mondandód, hogy: na idefigyelj te kis cickányfing.....erre harapni fog és hidd el örökre a szívébe zár. de kedvesebb ne legyél mert akkor análisan akar veled majd érintkezni, vagy letérdel eléd a tódozott fódozott motoros ködmönében és miután lemélytorkozott, majd azt meséli mindenkinek hogy a belvárosban ennyire lapra tette a a legómotorját, hogy leért a térdkoptatója, de mi tudjuk már az igazságot...
nem tőle kérdezgetem...olyantol akinek van tapasztalata...
Ettől kérdezgeted? Haggyadmááár.... még most is tömörgumi van a csávónak a szarján segédkerekekkel egyetembe
probáltad?vagy találgatsz?
Nééézedmáánn a burzsuj kisköcsög......
PÓÓÓÓZER
Huhúúúú megtaláltam életem első sportmotorjáról pár képet!

Ezzel indult az utcai móka 15 évesen
Típus: Gilera Sp02 125ccm 32Le 170-et tudta
Alu váz és lengővilla, fémfékcső elől-hátul , 320-as első tárcsa racing betéttel (harapós volt) mindezt tudta már 1991-ben!
Kurva jó motor volt én imádtam, Rs Apriliákat lesz.pattam vele!
Mer' szeretem, ha a 8 200.0 kilóméter helyett 82 000 kilóméternek nézik az órát! Legalább a laikusok elhiszik, hogy körberepesztettem a Földet kécce, diákpénzbül, datolyacsemegékkel felszerelkezve!
Felejtsd el! Úgy fog fordulni mint egy lovaskocsi
Tényleg ez ki is ment a fejemből!

Akkor következő kérdés!
Minek a százméter neked?
Nullával miszter, nullával! De a nóóómállis számláló a százmétert nemméri. Nekem meg az hiányzik.
hello mindenki!
Valaki használ 200as slicket?ha igen,vélemény?
Jó az a 750! De én csak akkor veszek majd, ha már nem
tudom megszopatni kedves barátaimat a 600-al

Csókol apátok!
Na mivanmivanmivanmivanmivanmivanmivanmivan megvan már a gép?

Képeket toljáá csak fel!
Minek számol vásárlás óta?
Nem tudod megjegyezni mennyivel vetted?
Én elsorolom neked eddigi összes járművemet mennyivel vettem

Nálam trip 1 a tankolás trip 2 a K&N-t mikor pucoltam utoljára (mert azt max 1000km után takarítani kell)...
Rendicsek kis sajtospuffancsom.
Olyan tetjénátfordulós, idomfröcsögtetős, váztörős, blokkpukkantóst.........szerintem
Szia!
Neked Bringabá' vagyok kicsi szerpentines túralamantinom!
70.000 Km? jájj de régen volt az már....
Szia Dj KANcsó...!
Maj belédtekerek én minggyá néhányat..... , Hátulról...
Szia dumbó!
Ne halgass rá szivat!
Fekvő lehet K1-K2-K3-K4-K5-K6-K7-K8-K9-L0 is de rendesen ám.Jobbrafekvő balrafekvő tank tetején fekvő.
Milyet szeretnél.