Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyár közepére dobálom akkor! Júniusban én is vizsgázok, úgyhogy nekem sem patent.
Oké! Péntekre intézem a pályázást, és ha minél többen jövünk, akkor unokatesóm tud kedvezményt is kérni! Ami magába foglalja, hogy minél több meccselések, és csak és kizárólag miénk a pálya egész nap!
Let's the good times roll...
off
Hy Kölyök!

Bulizhatnékod támadt?

Kemény-magot már most bevésheted a jelentkezők névsorába.

Egy kikötés van: muszáj innod neked is! (persze páleszt )

RockStar-nak és a NagyMedvének viszek egy váza nutellát.
Szóval ne júniusba! Így helyes!
Felőlem mehet! Csak valamikor ne júliusba legyen, mert akkor lesznek a vizsgáim!
Teeeeeee!
El sem hiszed miket műveltünk mi azzal a pöccsel "fénykorunkban"!
Mert tuti bekerülnék Amúgy meg elnézve mi lett az előző szereplőkből.... Nem biztos,hogy megéri
Benne vagyok! úgy kell menni,hogy első nap reggel kimegyünk Euroringre mert másnaposan én nem pályázom mert mire észerveszem,hogy kanyar jön addigra már ki is jöttem belőle
Engem már most beírhatsz
meríts ötletet :
http://youtu.be/2hWN2baq0Ao

msnen meg adtam egy csomó linket :)
leginkább meg az szól a kamionban ami a rádióban megy vagy egy személyautóban kamionos zene jó formán nincs azokon a linkeken kívül.
Hey fiúk!

Igaz, messze még a nyár, még az idei év sem telt el... Mit szólnátok ahhoz, hogy nyáron, Dabason lenyomjunk egy szabadtéri fórum-bulit? A feltételek ugyanúgy teljesülnek, mint Ecsegfalva szitiben. Tehát megint lehet szó bográcsozásról, fedél alatt lehet aludni, ráadásul körübelül 20 sportmotor tárolására elegendő, fűtött garázs is rendelkezésünkre áll, riasztóval, távirányítóval működő garázsajtóval felszerelve. A móka akár többnapos is lehet. Részemről javallott a három nap, ugyanis ennyi idő alatt simán nyélbe lehetne ütni a bográcsozást; a strandolást a városi fürdőben; rendbontást a Gyóni Betonon, városban, azonkívül, EuroRingen, KakucsRingen; jól be lehet bögrézni; ráadásul - ami szívem vágya - egyik éjszaka tudnék nektek csinálni szabadtéri diszkót is. A "nincsen csúnya nő, csak kevés a pia" jelige alatt a legnagyobb alkoholistáknak meg ajándékba hívok olyan aszaltszilva mellű, löttyedt seggű, fogatlan, sárgabőrű vén maláj kurvákat, hogy felperzselik vele nem csak az ágyat, hanem az egész tetves Pest megyét is!
No meg persze, szombatonként akad diszkó is, meg strandbál is, tele pinával. Attól függ, hogy milyen hétvégét fogunk ki, mert általában egy hétvégén csak az egyik van nyitva, ami ugye nem is baj.

Na hogy tetszik az ötlet srácok? Mondjuk aki nem tud eljönni Ecsegfalvára - leginkább a távolság miatt -, az könnyebben eljut Dabasra, lévén a település itt lakik az ország "közepén".
Baszod, miért nem mentél te is a valóvilágba?
Csoki!

Tudsz mondani olyan kamionos nótákat, aminek a stílusa a 2004-2005-ös évek diszkózenéjének felel meg? Osztálytársam akkora kibaszott nagy kamionbuzi, hogy olyat még életemben nem láttam... És a hétvégi osztálybuliban mindenkinek le akarom pörgetni a stílusához megfelelő, kedvenc zenét.

A srác amúgy Hunland pilóta lesz.
ilyen pótossal tanultam vezetni :) még anno az ivecoval néha néha húztam egy ponyvás ifa pótot :) nem olyan para vele tolatni. amerre tekered a kormányt arra megy a pót segge. nyergesnél pedig ellentétesen. Majd rakok fel neked képeket hova kellett tolatni
ez OFF lesz.
Tudom hogy te nyergessel nyomulsz, de ezt azért kéne 1 ideig gyakorolni

faszÁLLITÓ
Sikítok.
Ha jössz szólj
Már beírtam rég bár naptárat nem használok.
Örkény nagyon jó nekem tetszik kakucs nagyon munkás és zsúfolt.Az annyira nem jön be hacsak nem hétközben.
Igyekszem úgy szervezni hogy legalább havonta 1-2 hétfőt pályán töltök.
Egynapos túra inkább vasárnap.
Pécsre tuti többször lemegyek az tetszett bár az Orrfűi szerpentinen szokás szerint halálra rémültem.De élveztem.
lájk
Írd be naptáradba 1 * egy közös pályázás Kakucson vagy Örkényen
1* üvegtigris túra
Tervben jövő év végefelé vagy utána elején.
Viszont drága motor.Így csak pénzkérdés.
Elsődleges cél 2-3 külföldi túra és legalább 4-5 pályázás a sima kisebb túrák mellett.
Pénz lesz annyi de idővel szarul álok.
Szervezi kell.
Mostanra a felszerelés a legsürgősebb.De arra ráérek pár hónapig még.
Teeeeeeeeeee mocskos alkoholista részeg állat...
Szégyejjed a pofádat!
DE NEM IS, legközelebb inkább megyek veletek ha ilyen morzsákat szórsz szana meg szét
Mikor jön a köv?

(motor)
Azt is.
Felesleges felhalmozni sokat.
Inkább célokat tűzök ki amit elérhetek általa.
Egy szép hely meglátogatása.Egy dolog megvétele ami megkönnyíti az életemet.
Stb.
Csak úgy vásárolgatni marhaságokat,meg szórni hogy nagyobbnak tünjek nem szeretek.
Mostanában a motorra megy sok.Fene ezt a köcsög hobbit.