Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Irigyellek.....fasza meló a műszerészség.... gondolj csak bele :barátnődnek fejből nyomod a vibrátortuning kapcsolási rajzát..... forrasztópákával prezentálod a változatosságot...
Cserébe többet motorozhatsz.....tiszta haszon!
Kapcsolási rajz = 12000 Ft
Hát azért én csak egy egyszerü müszerész vagyok és igen sok idő rá ment a tervezésre, a mechanikai kivitelre, és a hitelesítésre. miden kézzel készült és nincs mögöttem egy gyár.
Így azért már korrektebbnek hangzik.
Mivel egy elektronikai gyárban dolgozom, nem hiszem, h az alkatrész túl sokba kerülne...
Egy kapcsolási rajz kell, és az az 1 nap is a töredéke lesz.
Ja ha te akarod megcsinálni akkor alkatrész árba kb. 2000.-ft meg egy nap rámegy.
Mindig kuplungolok. Volt régen egy 175 Sport czetkám annál még 1-esbe elindulásnál sem kellet kuplungolni!

Ezt még te sem gondolod komolyan...
Kuplungot sem kell mindíg markolászni... max 1-2 azt kész...a többi mehet nélküle!
Egyedileg kézi gyártással 8000.-ft.
Halihóóó,

Mennyiből lehet kihozni?

ESIK A HÓÓÓÓ, ELŐ A MOTOROKKAL!
A bal kéznél fogja meg a kesztyüt.
Tiszta a fenét régi a kép.Most is bogaras.Majd lemosom bár inkább festeni kéne.
Ezért nem kell markolászni....vissza pattintani 2-3 -at azt hadd menjen...kuplung az bírja, az is csúszós mint a vazelines baracklekvár!
Neked mindíg ilyen tiszta a motorkád? Díszmotoros vagy te is.... Vagy nem?
A rusnya, és csúnya csajok szeretnek! , ,
Elpofozgatják a gallyacskámat... meg az öregek is.....
Jobb is ha magadnak markolod te cickányfos, mert ugye az szokatlan számodra, hogy valami minőségi nőstény kényeztesse a kiszáradt botodat. Jajj elnézést már hogy ennyire előléptettem, maradjunk inkább a gallynál.
Nemsoksemmi, igyekszem intézni a dolgaim, van mit, nem unatkozom.
Ammeg csúszós.
Sehogysejó.
Baracklekvár letakarva folpakkal? he? ,
Szia Husom!
Markolnám én naphosszat, csak nem érem el... ,
Így spontán hugggyozáskor csapkod, mint a régi csillapítás nélküli sportmotoron a kormány! Ez már nem előjel barikám....ez már maga az interkotonuncica vagy mi...
Veled mi a helyzet minőségi Takonypástétomom? , , ,
Az ragadós.
Baracklekvárra gondoltam....
Ezt nem koma, nem úgy mint a löttyedt pöcsödet.... mert ugye ha nem szorítod el rendesen akkor állandóan behugyozol. Ebben a korban már jelentkeznek az inkontinencia előjelei
Parnaciha,tornazsak,alufolia,folpak?
Ja..és nem kell azt örökké markolni.....
Vannak már jó bevonatok...