Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kép lemaradt.
Nem fogja meg a kesztyűt.Csak az aszfaltot.
Nem festett.
Gyárilag eloxát fekete.
És 5-6 rugó környéke.
A sima most is fenn van radális két hét múlva.Csak feketében.
Színes pozőröknek való.
A festésre én is gondoltam, mert az egyik ok amiért lecsrélném az hogy megfogja az aluminium a kesztüt!
Lesz.2 hét múlva bár nem ez csak egy gyári mintájú feketében.Nekm jó.Még a vége sem törik le eséskor.Hajlik.Csak ha nagyot esik az ember.
Azért köszi!
Szia
talán annyi hogy középpen jobban kopik a gumi mint a széleken. Ez tutira a szélcsatorna hibája.
Szia mummy!
Ezeknek benzinszintmérő?
Felesleges.....egy tankkal elmennek egy szezont, csak a helyet foglalja a motoron...
Felnicsík kell a motorra, meg hitvány kínai színes fékkar.....ami csak egyszer kell, hogy a kezedben maradjon.... Jaaa...hogy jól mutat?
Az igaz.....inkább tankolja bele a motorjába mindenki, azt gyíííííííí...
Szia Bébi! ,
Keményen nyomod! Az akkus rész a legdurvább...
Motoron nem jöttek ki gyári problémák? Bírja az igénybevételt?
Egy-két havernak már gyártottam benzinszint méröt K7 és K8 való!
Esetleg még egy pár készülhet.
Hát nemigazán... Robogóra is ráfagyok, meg az elején a biciklire is.
Fényezni lehet, motorozni nem érdemes már.
Szerintem egyszer én röhögtelek ki, mikor áltál aktatáskával a buszmegállóban...
Még le kell fényezni őket
Köszi. Gyári idommal toltam eddig. A Pályaidom időhiány miatt 1 éve foglalja a helyet, de lassan felpattintom mert egy aprócska bukta a gyárival igen fájdalmas lenne anyagilag.
Naja, irigykedve néztem a motoregereket egész évben. Najó nem irigykedve hanem útálkozva.
Ha esetleg gyorsan felpattintanád a gépedre és küldenél egy képet hogy is néz ki rajta azt megköszönném.
Reális.
Nagyon szép a géped, a gyári idommal szoktál pályázni?
Én akkor dobtam le a motort, amikor GixxerPetivel kicsaptunk egy nagygáz-szerpentint. Jó is volt, csak már hűl az idő.
Sztem annyit megér, bár mostanában nem nézegettem az árakat.
Mondjuk 14000.-ft ért tudnám megvenni az kb. reális ár?
én is nyáron mentem a 700-at. szeptember óta csak nézegetem kéthetente, meg néha feltöltöm az akkut.
Szia,
attól függ mire használod a gépet. Nem túl nagy perec esetén csak a vége törik le és jó eséllyel haza tudod terelni a masinát. Nem utolsó szempont az sem hogy csinos darabok.