Mostantól otthonról járok fel melózni hétfő, kedd és néha szerdára és úgymond itt vagyok non-stop a moziban ez idő alatt azután pedig go haza és vagy otthon, vagy Zsuzsiékál töltjük a hétvégéket... inkább itt is ott is..
Majd nyáron mindig meglátogatlak, mielőtt megyek haza, mert akkor motorral pikk-pakk ott vagyok a műhelyedben, de így éppen csak, hogy elérem mindig a vonatot
De azért nincs senki sem itt elfelejtve...nem tűnök én el csak úgy...
Ha valakinek akadna valahol diszkószáma a 2002-2005-ös évekből, az ne tartsa vissza! Ilyenek kellenének, mint például Náksi vs. Brunner, Mr. President, satöbbi...
Köszi Barátom én is szeretlek! Idesanyámék és az egész család üdvözöl és hiányolják már az egész banda pofáját, akik lent voltak ecsegen és természetesen a többi résztvevő HULLIGÁNT is üdvözlik a szüleim!
Mi van veled NagyMaci? Meló? Meló? Nővérem jön majd fel 3 napra melózni...szeretne nálad aludni, ha lehetséges...
Látom keresett telefonon, de sajnos meghalt a telóm érintőképernyője és azon kívül, hogy láttam, hogy mindenki csörög csak nézni tudtam a telefonom és felvenni nem
A telszámok meg természetesen a telefon memóriában, szóval váááááááá
De most már hívhat nyugodtan Uram
Én sem mentem messze az antialkesz vonaltól... Ha adnak, akkor iszok, magamtól sose vennék alkoholt. Két jó barátom van, akinek néha szerzek valahonnan, de innentől ki is fújt a dolog.
Éhgyomorra inni, így már érthetőbb. Bulik előtt mindig telezabálom magam rendesen kajával. Rá egy kevés alkohol... Oszt mosolygok a nőkre, mint Casanova.
Feléd?
Amúgy én ezzel a linkkel szoktam tökölni, ha zenét kell letöltenem.
Most Sterbinszky háza táján kutakodok... YouTube úr néha már kihúzott a szarból. Remélem este is ki fog...
Majd nyáron mindig meglátogatlak, mielőtt megyek haza, mert akkor motorral pikk-pakk ott vagyok a műhelyedben, de így éppen csak, hogy elérem mindig a vonatot
De azért nincs senki sem itt elfelejtve...nem tűnök én el csak úgy...
Ha valakinek akadna valahol diszkószáma a 2002-2005-ös évekből, az ne tartsa vissza! Ilyenek kellenének, mint például Náksi vs. Brunner, Mr. President, satöbbi...
Erre a címre tessenek: djkolyok@citromail.hu
Mi van veled NagyMaci? Meló? Meló? Nővérem jön majd fel 3 napra melózni...szeretne nálad aludni, ha lehetséges...
Látom vééégre sikerült egy kidörrentőt venni...
Na kíváncsi vagyok mit szól majd Ecsegen, amikor újrarajzoljuk a kéróm előtt azt a kis félkört...
Látom keresett telefonon, de sajnos meghalt a telóm érintőképernyője és azon kívül, hogy láttam, hogy mindenki csörög csak nézni tudtam a telefonom és felvenni nem
A telszámok meg természetesen a telefon memóriában, szóval váááááááá
De most már hívhat nyugodtan Uram
Éhgyomorra inni, így már érthetőbb. Bulik előtt mindig telezabálom magam rendesen kajával. Rá egy kevés alkohol... Oszt mosolygok a nőkre, mint Casanova.
Nem is kellett amúgy sok hozzá. Éhgyomorra 3-4 deci házipálesz. Úgy tűnik erősebb volt mint hittem.