Amúgy a viccet félretéve.Combtasiba befér a fényképező,telefon,pénztárca,iratok lazán.Ha olxan az idő az esőcucc a nyereg alá befér ha kidobálom a fékkar,váltókar szerszám cuccot.200 Km-enként tuti megállok tankolni ott meg van víz ha szomjanhlnék vinni felesleges csak megmelegszik.
Mikő még egy 4-500 Kmre egynaposra?
Ami cucc kell napi túrához az befér ebbe.Iratok,pémztárca,fényképező.Esőruha nem de esőt elkerültem eddig mágikus tudásommal.
Jópárszor mentem dobozzal de minek.Mindíg üres volt.Le is szedtem a fenébe a tartóval együtt.
Hosszabbra felteszem meg nyeregtasi oszt csá.
Ha nagyon kell akkor felpókolok egy tesco szatyrot.
ha pályázok akkor úgyis le kell szedni a tükröt, ezt meg legalább otthon felszerelem és nem kell vele foglalkozni, ki tudok menni így a pályára hogy van indexem, és nem kell szerelgetni a tükröt lefele pályázás előtt.
képet nem látok itt bent a melóhelyen mert le van tiltva alapból az oldal , de otthon megnézem :) Én tanktáskát valami 2500-ért vettem a lidlbe valamikor :)
Amúgy a viccet félretéve.Combtasiba befér a fényképező,telefon,pénztárca,iratok lazán.Ha olxan az idő az esőcucc a nyereg alá befér ha kidobálom a fékkar,váltókar szerszám cuccot.200 Km-enként tuti megállok tankolni ott meg van víz ha szomjanhlnék vinni felesleges csak megmelegszik.
Mikő még egy 4-500 Kmre egynaposra?
és árban sem olyan sok
habár én nem adnák érte annyit de te tod
Jópárszor mentem dobozzal de minek.Mindíg üres volt.Le is szedtem a fenébe a tartóval együtt.
Hosszabbra felteszem meg nyeregtasi oszt csá.
Ha nagyon kell akkor felpókolok egy tesco szatyrot.
úgy is pályán mész.
forgalomba meg kell a mirror
Na meg persze sok pénzt :)