Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Rád haragszom, mert irigy vagyok a korábbi szendvicses képedre, ahol 2 db minőségi sunáta fogott közre !
Motoregér...
Teljesen jogos a motorosnak kell megoldania!
MSNen megbeszéljük
Szia!
Miért neki kell figyelni? Elvégre te mész a sorok között, így neked kell figyelni....a sáv az övé vonaltól vonalig.
Az, hogy elférsz és előre tudsz menni az bónusz, és csak lehetőség.....nem alanyi jogon járó privilégium.
Én még jobban rádhúztam volna a kormányt, hogy pattogj a furgonom oldalán még egy picit... Ja és még lenyúltalak volna egy betétlappal, nehogy nagyon felszaladjon a bónuszod....
Szia!

Igazi koratavaszi motorozós időjárás...
REggel minusz egy volt,napközben öt-tiz!
Milyen az idő foltosban? Gondolkoztam rajta, hogy valamikor el kéne ugranom rég nem látott öcsémékhez, csak az időjárás nem kifejezetten motoros időre hajaz.
IFA-s nincs?
Csak egy kis IKEA reklám!
Megnézheted bármikor,a seggemmel együtt!
Azt a harczos mindenségit azt.
Höhöh... Tegnap hazafelé menet lámpánál előre akartam sorolni. Ám mikor egy furgon mellé értem, az elindult és a tükrömet előrefelé elhajlította. Dudáltam mint a hülye. Erre úgy megijedt, hogy végül csak megállt. Nem bírnak figyelni. Imádom az ilyen "elindulunk megállunk, elindulunk megállunk" és a hagyunk a lámpánál magunk előtt egy autónyi helyet és mikor odaér egy motoros, akkor szépen lezárjuk előtte a sávot, ne tudjon elénk sorolni.

A tükrömnek semmi baja nem lett, neki úgy kellett visszalöködni a tükrét.

Jófej volt a figyelmetlenségétől eltekintve, mert egyből kérdezte, hogy nem sérült-e a motorom és minden rendben van-e, esetleg cseréljünk betétlapot.
Elég "kis" pofás helyen kapott lencsevégre a fotós.
Merre voltál, átmentél valami pénzes szomszédhoz?
Akinek 60 m2-es csak a nappalija?

Dolgozz Te is, ne csak irkálj!
Legalább megbírtad érteni.
Ez gyenge volt Apukám!
Oké! Hűts be nekem egy doboz Gösser NaturZitrone-t!
Én vagyok a vén fasz? Akkor te vagy a csíra, akiből kifejlődik előbb a gyökér...

Azóta se találom önmagamat.
Mostanság ilyen himi-humi mázsás műegereket dobálok a süllyesztőbe.
Na félre ne érts, a világért se Rád gondoltam.
Tőled masszívabb hapsi ezek amolyan doki46 kaliberűek.
Te macskabaszó!A múltkor amikor meglegyintettelek két hétig ki-be rámolted a szekrényt és nem tudtad mit keresel!
Mindegy majd flexel ketté hasítom, úgy is elég szarul szellőzik.

u.i.: életeben nem találtál még el.

Lassú vagy mint az úttörő vasút!

Nem merlek megcsapkodni,mert még márciusban sem fog rádmenni a bukó!
Igen, menni kell................
Gyere te is, picit elvarázsollak.

Tekutyaszarterryblack
Te kis fasz!Mész ma edzésre?
Mostantól piázhatsz a nagyokkal (velünk).
Te kis Kölyökcserkész.