Szia!
Miért neki kell figyelni? Elvégre te mész a sorok között, így neked kell figyelni....a sáv az övé vonaltól vonalig.
Az, hogy elférsz és előre tudsz menni az bónusz, és csak lehetőség.....nem alanyi jogon járó privilégium.
Én még jobban rádhúztam volna a kormányt, hogy pattogj a furgonom oldalán még egy picit... Ja és még lenyúltalak volna egy betétlappal, nehogy nagyon felszaladjon a bónuszod....
Milyen az idő foltosban? Gondolkoztam rajta, hogy valamikor el kéne ugranom rég nem látott öcsémékhez, csak az időjárás nem kifejezetten motoros időre hajaz.
Höhöh... Tegnap hazafelé menet lámpánál előre akartam sorolni. Ám mikor egy furgon mellé értem, az elindult és a tükrömet előrefelé elhajlította. Dudáltam mint a hülye. Erre úgy megijedt, hogy végül csak megállt. Nem bírnak figyelni. Imádom az ilyen "elindulunk megállunk, elindulunk megállunk" és a hagyunk a lámpánál magunk előtt egy autónyi helyet és mikor odaér egy motoros, akkor szépen lezárjuk előtte a sávot, ne tudjon elénk sorolni.
A tükrömnek semmi baja nem lett, neki úgy kellett visszalöködni a tükrét.
Jófej volt a figyelmetlenségétől eltekintve, mert egyből kérdezte, hogy nem sérült-e a motorom és minden rendben van-e, esetleg cseréljünk betétlapot.
Azóta se találom önmagamat.
Mostanság ilyen himi-humi mázsás műegereket dobálok a süllyesztőbe.
Na félre ne érts, a világért se Rád gondoltam.
Tőled masszívabb hapsi ezek amolyan doki46 kaliberűek.
Rád haragszom, mert irigy vagyok a korábbi szendvicses képedre, ahol 2 db minőségi sunáta fogott közre !
Motoregér...