Ha valami, akkor az ilyen dolgok miatt tudok én is örülni a télnek. Most is melómelómeló, gyakorlatgyakorlatgyakorlat, aztán tavasszal meg irány a nagyvilág!
gyorsba azért nem lenne 100 ropim feleslegesen akkor 2hét alatt végeznék mindennel. de ilyenkor kezdődik a tetrisezés hogy mindent kiszámolok félre pakolom rá a lét. aztán tavaszra elvileg pattent lesz minden
Miért kamerázol? Mert másért felesleges, hogy átláss rajta...én speciel, ha a sisakom áll részét beleteszem a tank mélyedésébe, akkor is kilátok pont a plekó felett! Pedig ez még magasított is...
Bevésheted az én nevemet is Kölyök + párom, mert ő fog helyettem pályázni!
És már látom Rambóóó Szarhányóóó is jön, úgyhogy légyszi, ha vannak csirkéitek, akkor azokat tüntesd el a buli idejére!
Bulizhatnékom? nem kifejezés. Fiatal szervezetemnek hosszú hétvégéket kell kibírnia: Pénteken én csinálok diszkót, szombaton elmegyek diszkóba, vasárnap meg órákon kereszttül kergetem a focilabdát.
Megvárom azért, míg mindenki jelentkezik. Eddig gixxerdawe, Joe-Z, és Serrano tette le a névjegyet.
Úgyérzem, itt nagyon nagy buli lesz... A Krikett szinte biztos, hogy megint benutellázik... CSak ne hemperegjen a fűbe, mert nem hogy csokis, de füves is lesz.
neked 8ért oda adom :) te pedig eladód 35ért vkinek