ez eddig még csak tejbe hoki
bár a tegnapi nap .... az a hó nem kellett volna. Vagy inkább az nem kellett volna hogy a kuplung szétmenjen. 30km haza kuplung nélkül aztán a hóban kuplung alsó csere alvázból még délután se akart kiolvadni a friss hó. hiába mostuk meg stb de a megfázás garantálva lett
Válassz, melyik kell az első kettő közül. Speedy, akkor neked a 3.-ik jó lesz ugye? Adatlapomon ott a mailem, oda írjatok légyszi, mert kellene a mailcímetek ahova megadom a számlaszámom..
10.000.-Ft mindegyik típus, free shippinges..
Szia Mynymy!
Mi csak a féktuskókig cseréltük a rendszert, odáig semmi baj nem volt vele.
Figyelj! Jók ezek egymáshoz, van ahol komplett Brembo rendszerrel adják ezeket a motorokat...(ott a tuskó is brembo (mondjuk a tárcsák is....blabla...) szerintem nem lehet gond. Ha a gyári féktuskókhoz nem nyúlsz csak a fékcsőtől a fékkarig ott lehet variálni.. A Mummy -t csak azért választottam, mert szerintem abban a korban amiben vagy, az ember már kezd mumifikálódni , !
Jelezd ha nem vagyok elég geci...mert rádobok egy lapáttal neked
új az összes alkatrész benne. Jah és a hengertől kezdve az utolsó csavarig minden gyári YAMAHA benne. Ezt se itthon újították fel szomszédom kimérte a hengert 0,01 a kopás asszem
eltéptem a főtengely végén a menetet. esztergályosnál van most. kap új gyűrűt, tömítés, csapágyak, szimmeringet. aztán télen festés. közben pedig felújítás A-Z-ig.
bár a tegnapi nap .... az a hó nem kellett volna. Vagy inkább az nem kellett volna hogy a kuplung szétmenjen. 30km haza kuplung nélkül aztán a hóban kuplung alsó csere alvázból még délután se akart kiolvadni a friss hó. hiába mostuk meg stb de a megfázás garantálva lett
10.000.-Ft mindegyik típus, free shippinges..
Minden oké? Itt reggel 20 cm hó volt úgy kellett kiásnom az autót Utána meg rally volt végig
És íme egy szép kép tavaszról!
Mi csak a féktuskókig cseréltük a rendszert, odáig semmi baj nem volt vele.
Figyelj! Jók ezek egymáshoz, van ahol komplett Brembo rendszerrel adják ezeket a motorokat...(ott a tuskó is brembo (mondjuk a tárcsák is....blabla...) szerintem nem lehet gond. Ha a gyári féktuskókhoz nem nyúlsz csak a fékcsőtől a fékkarig ott lehet variálni.. A Mummy -t csak azért választottam, mert szerintem abban a korban amiben vagy, az ember már kezd mumifikálódni , !
Jelezd ha nem vagyok elég geci...mert rádobok egy lapáttal neked