Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor te jössz lapátolni hozzám is.
ez eddig még csak tejbe hoki
bár a tegnapi nap .... az a hó nem kellett volna. Vagy inkább az nem kellett volna hogy a kuplung szétmenjen. 30km haza kuplung nélkül aztán a hóban kuplung alsó csere alvázból még délután se akart kiolvadni a friss hó. hiába mostuk meg stb de a megfázás garantálva lett
majd ha már 40centi hó lesz akkor lesz tél
Máris tél van Töki!
majd plexi nekem is kell télen. Mert a másik idomszetthez nincsen plexim. Régit meg eltűntettem de mocskosul
Azazazazazazzazazaz
Ment az e-mail.....
Válassz, melyik kell az első kettő közül. Speedy, akkor neked a 3.-ik jó lesz ugye? Adatlapomon ott a mailem, oda írjatok légyszi, mert kellene a mailcímetek ahova megadom a számlaszámom..
10.000.-Ft mindegyik típus, free shippinges..
Póóóóóóóóóóóóózer
Mizu fiúkák?

Minden oké? Itt reggel 20 cm hó volt úgy kellett kiásnom az autót Utána meg rally volt végig

És íme egy szép kép tavaszról!
Jelzem hogy nem.Nyomjad ge..ííííí.
Szia Mynymy!
Mi csak a féktuskókig cseréltük a rendszert, odáig semmi baj nem volt vele.
Figyelj! Jók ezek egymáshoz, van ahol komplett Brembo rendszerrel adják ezeket a motorokat...(ott a tuskó is brembo (mondjuk a tárcsák is....blabla...) szerintem nem lehet gond. Ha a gyári féktuskókhoz nem nyúlsz csak a fékcsőtől a fékkarig ott lehet variálni.. A Mummy -t csak azért választottam, mert szerintem abban a korban amiben vagy, az ember már kezd mumifikálódni , !
Jelezd ha nem vagyok elég geci...mert rádobok egy lapáttal neked
Istenem, de fasza volt...
Nem véletlen.A Motori Minarelli a yamaha tulajdona.De attól még totál tésztaevő melósbanda dolgozik ottan.
azt elhiszem. de az összes alkatrészben benne van hogy Yamaha. Made in Japan
Vicces ez a gyári yamaha ha azt vesszük hogy legalább 25 éve a Motori Minarellinél hánnyák össze az összes kis köbcentis 2t-t a 660-as xt-ig digóban.
új az összes alkatrész benne. Jah és a hengertől kezdve az utolsó csavarig minden gyári YAMAHA benne. Ezt se itthon újították fel szomszédom kimérte a hengert 0,01 a kopás asszem
10-15e ből van hozzá komplett főtengely meg minden.Minek eszterályos?
eltéptem a főtengely végén a menetet. esztergályosnál van most. kap új gyűrűt, tömítés, csapágyak, szimmeringet. aztán télen festés. közben pedig felújítás A-Z-ig.
Köszi, ahonnan rendeled ők csak ezt árulnak szóval ha mást is akarok akkor az plusz posta nem megy egybe mi?
holnap megnézem pontosan és akkor neked is és speedbike-nak is lerendelem egyeztetés után.
2-3 óra max.
Még mindíg nem jó?