Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

biztos van köze hozzá. Mondjuk én legkintebb állítom (6-osra) és bármerre mozdul el megérzem..
Nekem már megkezdődött a gépem személyre szabása: Érkezik az Akrapovic, üvöltése halálos...
A tekerő gomb elállítódása nem függ össze a keményebb igénybevétellel? Mert nekem eddig soha egyszer nem tekerte el magát. Aztán mivel én utcai harcos valék, te meg pályahuligán, gondoltam itt rá a más-más használatra.
Hát ha valaki azt hiszi hogy a gyári karok nem tömeggyártásban készülnek az olcsó kínai munakerő által az eléggé hiszékeny ember. :) Érdemes megnézni az LSL (német) karokat, véletlenül kopp ugyanaz amit az e-bay-en le tudsz rendelni. Csak az LSL darabja 20, az e-bay-es meg 13ezer a kettő.. Sok márka úgy csinálja hogy kiemennek a világvásárra, aztán vesznek x mennyiségű terméket a gyártótól, és kérik rá a saját logójukat. Persze előtte mondjuk csinálnak tüv viszgálatot, stb hogy megfelelő minőségű terméket vesznek-e, stb.. Ezek után már saját név alatt forgalmazzák..
Amúgy a gyári kar tervezési hibás, a távolság állító tekerő gomb nagyon hamar elállítódik menet közben, volt már párszor hogy azt hittem beesett a fékem, közben meg csak eltekerődött az állítója.. Szerintem nincs semmi baj az e-bay-es cuccokkal, főleg olyan véleményére nem adnék akinek még nem volt ilyenje.. Persze annyit tudni kell hogy kb annyit ér amennyi az ára. A minőségi fékkarok azok nem ilyen áron vannak. Ráadásul azok nagyobb mértékben állíthatók, és mondjuk felhajlóak, távállítási lehetőségük is van, stb...
Szia tutis. Akkor nekem a K6-7-8 a jó. Chinait ne vegyek azt is az e-bay néztem 39.-euro a pár?
esetleg kék? ez kb 9-9,5k
az a típus elég olcsó, áráfolyamtól függ, de kb 7000-7500-ből megvan
pexi menniyre legyen sötét? át szeretnél rajta látni?
K4-K8 között alul nem sok különbség van. A féknyergek kicsit más kidolgozásúak, de mindegyik 108mm-es felfogatással rendelkeznek, ugyanaz a típusú betét való beléjük.
Felül a fékmunkahengerek között sincs különbség, felfogatásuk szerintem egyforma, ellenben a csatolt képen láthatod hogy a kuplungkar felfogatásánál a külső rész nem egyforma ívű..Szóval ezért is árulják úgy a karokat hogy 04-05 és 06-09..
Szeva tutis onnan kéne nekem pl füst színű plexi vagy villahíd matrica ill tanksapka matrica ha utána tudnál nekem nézni azt megköszönném még anno mondtad h szóljak ha valami kell thx
e-bay-en nézz szét, rengeteg jó ajánlatot lehet találni kormánycsutkára.
Oksi rendben van de a K8 is olyan? Mert a K8 elején variáltak a féken a tárcsa sem egyforma
Nem mummy hamem mymy
K4-K9 ig ugyanaz a nissin radiális van mindhez 600-750-1000 ben.Utánanéztem mert gyön a betonkeverőmhöz egy ilyen bizgere.
Szia Mummy!

Mi most dobattunk fel egy K4 600 -ra egy komplett első K6 600 fékrendszert, és tökéletes!
Neten utánanézhetsz a különbségeknek!
Szia Saláta!
Itt a száma : 06-30-373-80-55 Kovácsnak hívják nagyon rendes, én vásároltam tőle, mikor utoljára beszéltem vele épp el akarták vinni tőle az egészet, hívd fel.
Többet nem leszek veled rendes igérem....
Elméletileg radiális nissin.Ez a K5-K6.
A fék és a kuplung tehát két darab ennyi. Csak az a baj hogy K5 és k6 hóz irja nekem meg k8 van. Esetleg valaki tudja hogy van -e külömbség köztük?
Azse 14 max használtban.
Lehet,hogy nem sok ,de minek? Inkább még hozzáraksz egy keveset és veszel egy szett penge gumit a motorra.....
A gyári fék/kuplungkarnál csak a márkás darabok a jobbak azok meg nem 14ezer ft-ba kerülnek mint ezek a kínai szarok....

14 ezerből inkább a helyetekben vennék egy első fémfékcsövet mert az legalább az életed mentheti meg ha arról van szó!
Reggelt. Skacok egy kis segitseg kene. Anno volt itt fenn egy csavo, valami k6 vagy nem tom mi volt a neve. Egyszer felrakott egy kepet egy hullaba tort gixer elejerol ahol valami szobaba volt a gep eleje. Erdekelne alkatresz tole (anno erdeklodtem is a kormanycsutkaira). Ha valaki latja vagy tudja ki az megtenne hogy szol neki hogy legyen kedves irni egy emailt a soma.salamon@gmail.com ra? Fontos lenne. Koszi elore is
Darabja ennyi, vagy a kettő együtt? Még darabjáért sem sok szerintem.
Bocsi édes,hogy ezzel lelki sérülést okoztam neked!
Ilyen ez a rockszakma!
Hát igen a motorozásra több idő kellene idén csak 3ezer ment a mociba.
Valóban nem kevés munka kellhetett hozzá, gratula!
Te mekkora állat vagy, hogy fugázzon ki egy zebra te fasz