Bárhova jutok tudok fizetni forintban benzint,kaját.Általában középárfolyamon vagy picit felette.
Ha kifogyok szólok és fel lehet tölteni.
Ebay-on vásárlás is csak számlával lehet.
Ügyelni kell hogy ne lopják el.
Bár ez KP nál is így van.
Viszont azt hogy nekem fizetnek vele azt nem annyira szeretem mert a kereskedőtől vonják le azt a 2%-ot.
Optika nincs sok kap egy hasidomot de a féket feljavítom egy felső radiális munkahengerrel a második gépről amit kedvelek.K5-K9 600-as. gixxerről.
Az alsó két nyereg is 00-03-ig 600-750-es gixxer és még pár gépé.
Evvel már kipipáltam a futómű és a fékrendszer olcsójános mivoltát.
Apropó akartam kérdezni ebayon irdatlan mennyiségű K6-os radiális tokico van bagóért.Ennyire rossz lenne hogy mindenki ledobja vagy csak sokat gyártottak belőle és sok törik amit bontanak orrba-szájba?
Bagóért vannak fenn.
valakinek egy full jó 4 égős Karancs gáztűzhely nem kell ? (kb.10éves)
hibátlan állapotú, működőképes.
Hely hiány miatt eladó lett.
Igény esetén képek is vannak :)
i.á. 15
Srácok ez besz.rás
Bambulom a Tv-t mutatják a csajokat akiket holnap fognak beszavazni a valóvilágba Mondom de ismerős az első! Jobban megnézve kiderült,hogy az a Nádai Anikó, nagyon jó a csaj tavaly nyáron buliztunk vele egész éjszaka Ricsivel, először én mentem rá de sikerült úgy bebögréznem,hogy a buli végére már nem érdekelt A köcsög Ricsi utána lenyúlta
Muszáj lesz szavaznom!
hóba feküdni a kamion alatt nagyon jó és közben 2en babrálni a kuplungot hogy az autó tudjon dolgozni holnap aztán addig addig bújtunk alatta míg találtunk ezt azt. szóval mai napra is még volt dolog. de hát ez van teljeíteni kell neki a heti 5-6ezer km-t
Ha kifogyok szólok és fel lehet tölteni.
Ebay-on vásárlás is csak számlával lehet.
Ügyelni kell hogy ne lopják el.
Bár ez KP nál is így van.
Viszont azt hogy nekem fizetnek vele azt nem annyira szeretem mert a kereskedőtől vonják le azt a 2%-ot.
Pedig a kártya jóóóóó.
Elég bonyolult.
pedig az lenne a legjobb
esetleg tudsz segíteni ?
Tedd fel vaterára
Az alsó két nyereg is 00-03-ig 600-750-es gixxer és még pár gépé.
Evvel már kipipáltam a futómű és a fékrendszer olcsójános mivoltát.
Apropó akartam kérdezni ebayon irdatlan mennyiségű K6-os radiális tokico van bagóért.Ennyire rossz lenne hogy mindenki ledobja vagy csak sokat gyártottak belőle és sok törik amit bontanak orrba-szájba?
Bagóért vannak fenn.
hibátlan állapotú, működőképes.
Hely hiány miatt eladó lett.
Igény esetén képek is vannak :)
i.á. 15
érd: kistuning5@citromail.hu
30-547-57-19
Bambulom a Tv-t mutatják a csajokat akiket holnap fognak beszavazni a valóvilágba Mondom de ismerős az első! Jobban megnézve kiderült,hogy az a Nádai Anikó, nagyon jó a csaj tavaly nyáron buliztunk vele egész éjszaka Ricsivel, először én mentem rá de sikerült úgy bebögréznem,hogy a buli végére már nem érdekelt A köcsög Ricsi utána lenyúlta
Muszáj lesz szavaznom!