Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Pitii!
Nem mondom meg..... Olvass vissza!
Szia!
Én az esés után még bele is rúgtam volna egy nagyot....a sokktól úgysem érezte volna, nekem meg jó lett volna nagyon , ,
Szia NinJoe!
Szerintem azért mert nem ért hozzá!
Adatlapomon talán a 2. kép
És ha hazaúton nem kopnak el a pacskerek,ezekkel ki merek ellened állni a szokásos helyen
Meg vannak számlálva a zóráid
Hogy én mennyi retket szedtem le a láncról, lánckeróról bazze...
Valahol kiszakadt neki egy darab a blokkból, mert valami szétugrott, vagy mi... Nem emlékszem rája pontosan
és eddig mit kellet rajta cserélni gondolom semmit max az olajat meg a szűrőt semmi komolyabb dolog nem volt vele?
Tutis!
Kell a srác mobilszáma, és lakcíme!
Ez már fent volt egy jóideje. De eléggé beszarnék, ha ez a kép fogadna a saját motoromon.
A végén azért a villahidat nem hagyta el.
Duresz

L.faszt minek akarsz te 300-al menni?
Hát ha akarod...
Végre valaki őszinte... Dokinak adtam gumit, de ott egyéb dolgok is közrejátszottak, igaz a legnagyobb súlyt az esés adta. Majd élőben elmagyarázom neked, hogy miért tettem azt, amit.
Kormányvégsúly nem bukógombaaaaaa.....Jabbabébi , ,
Figyejjémá....ne jótékonykodj, mert rábaszol majd....mindenkinek ajánlgatsz itt mindent, azt nem kapsz érte semmit....dokinak is gumit, meg minden...neki akkor adnék gumit, miután ráhúztam a farkamra, és megcsapdostam vele a homlokát jól...
Persze nekem adhatsz mindent , mert én nem titkolom lenyúlnálak aljas módon, ahol csak lehet...mert genyó vagyok!
Tüzesvízzel...
Fordítva....ameddig eléred a 30000 -et addig tankol, csak az utolsó tankolás a tied!
Jóféle dabasi huggyal mi?
Vízzel.
De jótét lélek vagy.
Ha én elérem a 30e-ret teltankolod?
Bazzeg... Eléred a százezret, csurig tankolom a motorod!
Bebaszna.... annyi már nincs! 86500 van benne asszem.
Szóval, olyan 15 000 kilómétered van hátra?