Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább a gyújtásd vedd le, és akkor megúszod a költségeket!
Kereken 388.500 Ft üzemanyag, szervíz, és gumiköltség, ha nem töröm a gépet, mert akkor az még hozzájön!
A gsxr a faszság...nem a csalánok baszási periódusa!
A Mónika is mélyenszántó.....nem tudom miért kell ócsárolni...
Szia Eszti!
Szerintem sok minden más is kell oda, nem csak a fúrás.
Gondolj bele, hogy lötyögne a gyári dugattyú a kitágított lyukban!
De azért megpróbálhatod! Olcsóbban jössz ki, ha egy hayabusha mögé kötöd az 1100 -assal együtt magad, azt gyííí...
Kösz!
Inkább leveszem a hűtőt :)
Csá GenyóPeti!
Jaja...meg hétközben...tegnap is akkorát mentem (meg tegnapelőtt is... ) csak úgy durrogott a faszom!
Szezon van még ezerrel!
1-2 foknál nem tudom 70 fölé vinni, csak városban kocsik között, városon kívül 65-68 fok között mozog, bár akkor már nem húzom neki, csak ha eléri a 70 -et..
Mínuszokban örülök, ha 65 -ig felkúszik, városban egy kicsit jobb.
Tudod mit? Cseréld ki a termosztátot!
Szevasz!
Miért, mennyi hiányzik még?
Azé még közel sincs....
Csá!
Felejtsd el....szar az egész....18.000 km -el már a halálán van, csak szophatsz vele!
Belefér......
Nem Breakdance amit előadtál, hanem Bikedance!
Tee motorosművész...teeee
Deeee....ezek nekem nem haverok, mert úútálom őket, mint a szart, így teljes a harmónia!
Sok Tarajos Fityma itt egy helyen....áááá ,
Hát igen...az vagyok... , ,
Láttam a végeredményt, elég szar látvány. Kívánom is a srácnak, hogy épüljenek fel gyorsan paripástul. Az idő nyilvánvalóan nem a legjobb motorozásra, megnőtt a veszély az utakon. Éppen ezért mindenki a maga vérmérséklete, elgondolása, stílusa szerint kezeli a gázkart.
Veszélyes ez a sport, ez nyilvánvaló. Ha nem lenne veszélyes, miindenki ezt csinálná, ráadásul ebben a fórumban több ezren lennénk, és a Maunika sótól kezdve a főtt kukorica receptjén kereszttül, a baba-mama zsúron át, a csalánok egyes életszakaszaiig bezárólag mindenféle faszságokról lenne szó, csak egyről nem: A GSX-R-ekről.
# 49988 hsz.

Így sikerült Don Kalev......

Zöldséges lettél - a "fene a pofádat" - pont télre?
Volt/van képed hozzá?....
Akkor oszd meg velünk.
Mondjuk ez igaz.
De menni kő akkor menni kő és most spec tavaszi idő volt.Kár hogy nem mentem.
Felőlem mindegy mit csináltok csak látod Gyorsi is hogy járt.....
Ha az a szitu nyáron történik nem biztos,hogy elesett volna!

Csak ne törjétek össze magatokat és higgyétek el BÁRKIVEL megtörténhet a baj!
Ott a pont!
Akkor azt már szétgyalázták.Megragadt,szétkopott stb.És általában ha fúrni kell akkor főtengelyt is kell cserélni.Ha felköszörülik lehet túl vékony lesz na meg ha a blokk kopott akkor a többi része is az vezérlés,váltó stb.
Legtöbbször a legolcsóbban megoldják hogy legyen kompresszió és túladnak rajta szívjon aki megveszi alapon.
mért mi van akkor ha fúrva van ?
Szevasz!

Lehet, hogy megfussa a 300-at, csak éppen hosszútávon bedöglik a szerkezet. Legalábbis én így gondolom. Fúrt hengerű motort sose vennék.
Gixeresek! Baromira nem értek a gsxrekhez. Máshol ezt írta nekem vki a 92es gsxr 1100 motorjáról:
"1300-asra fúrva. Sor4. 300-at viszi."

Ez így oké lehet?
Jóvammá, aggyápézt.
Kirakom a renccámra.
De bőrgatyót hozhacc.
Drága a jó ahogy nézem.
És nekem fekete-fehér foltok kő és a szőrt is rajta kéne hagyni.