Szia Eszti!
Szerintem sok minden más is kell oda, nem csak a fúrás.
Gondolj bele, hogy lötyögne a gyári dugattyú a kitágított lyukban!
De azért megpróbálhatod! Olcsóbban jössz ki, ha egy hayabusha mögé kötöd az 1100 -assal együtt magad, azt gyííí...
1-2 foknál nem tudom 70 fölé vinni, csak városban kocsik között, városon kívül 65-68 fok között mozog, bár akkor már nem húzom neki, csak ha eléri a 70 -et..
Mínuszokban örülök, ha 65 -ig felkúszik, városban egy kicsit jobb.
Tudod mit? Cseréld ki a termosztátot!
Láttam a végeredményt, elég szar látvány. Kívánom is a srácnak, hogy épüljenek fel gyorsan paripástul. Az idő nyilvánvalóan nem a legjobb motorozásra, megnőtt a veszély az utakon. Éppen ezért mindenki a maga vérmérséklete, elgondolása, stílusa szerint kezeli a gázkart.
Veszélyes ez a sport, ez nyilvánvaló. Ha nem lenne veszélyes, miindenki ezt csinálná, ráadásul ebben a fórumban több ezren lennénk, és a Maunika sótól kezdve a főtt kukorica receptjén kereszttül, a baba-mama zsúron át, a csalánok egyes életszakaszaiig bezárólag mindenféle faszságokról lenne szó, csak egyről nem: A GSX-R-ekről.
Akkor azt már szétgyalázták.Megragadt,szétkopott stb.És általában ha fúrni kell akkor főtengelyt is kell cserélni.Ha felköszörülik lehet túl vékony lesz na meg ha a blokk kopott akkor a többi része is az vezérlés,váltó stb.
Legtöbbször a legolcsóbban megoldják hogy legyen kompresszió és túladnak rajta szívjon aki megveszi alapon.
A Mónika is mélyenszántó.....nem tudom miért kell ócsárolni...
Szerintem sok minden más is kell oda, nem csak a fúrás.
Gondolj bele, hogy lötyögne a gyári dugattyú a kitágított lyukban!
De azért megpróbálhatod! Olcsóbban jössz ki, ha egy hayabusha mögé kötöd az 1100 -assal együtt magad, azt gyííí...
Inkább leveszem a hűtőt :)
Jaja...meg hétközben...tegnap is akkorát mentem (meg tegnapelőtt is... ) csak úgy durrogott a faszom!
Szezon van még ezerrel!
Mínuszokban örülök, ha 65 -ig felkúszik, városban egy kicsit jobb.
Tudod mit? Cseréld ki a termosztátot!
Miért, mennyi hiányzik még?
Felejtsd el....szar az egész....18.000 km -el már a halálán van, csak szophatsz vele!
Nem Breakdance amit előadtál, hanem Bikedance!
Tee motorosművész...teeee
Sok Tarajos Fityma itt egy helyen....áááá ,
Veszélyes ez a sport, ez nyilvánvaló. Ha nem lenne veszélyes, miindenki ezt csinálná, ráadásul ebben a fórumban több ezren lennénk, és a Maunika sótól kezdve a főtt kukorica receptjén kereszttül, a baba-mama zsúron át, a csalánok egyes életszakaszaiig bezárólag mindenféle faszságokról lenne szó, csak egyről nem: A GSX-R-ekről.
Így sikerült Don Kalev......
Zöldséges lettél - a "fene a pofádat" - pont télre?
Volt/van képed hozzá?....
Akkor oszd meg velünk.
De menni kő akkor menni kő és most spec tavaszi idő volt.Kár hogy nem mentem.
Ha az a szitu nyáron történik nem biztos,hogy elesett volna!
Csak ne törjétek össze magatokat és higgyétek el BÁRKIVEL megtörténhet a baj!
Legtöbbször a legolcsóbban megoldják hogy legyen kompresszió és túladnak rajta szívjon aki megveszi alapon.
Lehet, hogy megfussa a 300-at, csak éppen hosszútávon bedöglik a szerkezet. Legalábbis én így gondolom. Fúrt hengerű motort sose vennék.
"1300-asra fúrva. Sor4. 300-at viszi."
Ez így oké lehet?
De bőrgatyót hozhacc.
Drága a jó ahogy nézem.
És nekem fekete-fehér foltok kő és a szőrt is rajta kéne hagyni.