Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak óvatosan!
Szia Peti!

Hatalmas kétütemű benzingőzzel vágódtam be szó szerint az Aréna folyosójára. A balesetek miatt eléggé ugrabugri állapotban voltam, és amikor Gyanús Lali, Bomb Iván meghallották a történetet, hosszú másodpercekig csend ült meg a levegőben. Míg vártunk a labdára, addig a pályán beszélgettünk az eseményekről. A labda megérkezése elég jól sikerült: Bomb Iván azonnal az arcomba küldte, megeredt az orrom vére. Csodás egy helyzet a mérkőzés előtt.
A meccs első perceiben csak elvétve lehetett látni a pályán, azonban az első öt perc után hatalmas bombagóllal figyelmeztettem Menyust: Ma bizony nem lesz kegyelem!
Az általam lőtt gól sajnos valamiért megfogta a csapat többi tagját. Szabolcs, és Bomb Iván, valamint a kapus Pocok a korábbi leginkább egyérintős, rövid, gyors passzokra épülő támadások helyett lassú, könnyen kiismerhető játéktípusra váltottak, ennek köszönhetően Szomszéd és Gyanús Lali találataival (a Főnök, és Menyus támogatásával) 1:3 arányban égtünk. Szomszéd két perc alatt kétszer kaszálta el keményen a lábaimat, másodszor úgy mostak fel engem a földről. Az Öreg néha belemarkolt a gyomromba, a Főnök meg egyszer beleszállt, igaz, véletlenül. Ekkor elgurult a gyógyszerem, így akkora tempóra fokoztam fel a sebességem, hogy Menyus köpni-nyelni nem tudott, amikor a cselsorozat végén az üres kapuba bombáztam a labdát. Ezidőtájt még bíztam a győzelemben, ám a gyomromra ráülő, öt órakor elfogyasztott, kevés bableves sürgősen követelte a mérkőzés mielőbbi feladását. A meccs lefújásáig a friss levegőn igyekeztem lenyugtatni a gyomrom, sikerült elállítani az orrvérzést, és a lábaimon szerzett sebek is elég tűrhetően néztek ki. Az öltözőbe befáradó játékosok élménybeszámolója alapján a kiállásom után teljesen szétesett a csapat, nagyarányú vereséget könyvelhettünk el. Megmondom őszintén, nem tudom az eredményt, nem is vagyok rá kíváncsi.
Nincs mit ragozni, ez a játéknap számomra dicstelen véget ért. Jövőhéten lesz mit tejbe aprítani Menyusék ellen. Ha át tudom menteni a játékbeli formámat, akkor reményeim szerint meglesz az a hőn áhított győzelem is!
Szia Kölyök!
Köszi, de megoldódott.
Két baleset borzolta a kedélyeket ma Dabason. 17:00 tájban egy Opel Astra kanyarodott ki a főútra, a nagy sebességgel érkező Suzuki RF400 már nem tudott megállni. A személygépkocsi vezetője, egy negyvenes nő a távolságot úgy becsülte meg, hogy még befér a motoros elé bőven, ám a sebességgel nem számolt.
A pilóta kórházba került, ismerem is a srácot, bár nem motoroztam vele sose. Sisakon horzsolás, kabáton szakadás nem volt tapasztalható. Valószínűleg jobb kéztörés a legnagyobb sérülés, a motoros arcáról lerítt a sokkos állapot. Olyannyira, hogy ő akarta sérülten felállítani a motorját. A Rendőrség késő éjszakába nyúlóan helyszínel.
A Ford típusú személygépkocsi belecsapódott egy másik autóba, és hogy ki volt a hibás, hogy zajlott az esemény, kik a sérültek, ez számomra egyelőre ismeretlen. A Ford pilótája összeteheti a két kezét, hiszen abszolút nem ütötte be magát semmibe sem, még apróbb horzsolások, és sokkhatás sem észlelhető a vezetőn.
Hali
Írok ha eladok bármit is.
ha eladod a gixert lehet kéne a fékcső szett meg a plexi ha lekopaszítod eladásra? erről van vmi kilátás ?
Szevasztok Mesterek!
Ígértem egy élménybeszámolót a Yamaha xt660x-es motorozásomról. Valójában az „R”-es (Range) változatát volt alkalmam kipróbálni pár kilométer erejéig. A két változat között a „Supermotosítás” a különbség az „X” javára: kisebb erősebb felni, 4 dugattyús féknyereg, nagyobb tárcsafék, fémhálós fékcső elöl. Hát mit mondjak… K****jó volt 4ütem 1 henger 660 ccm – bruttális motorfék, könnyen kezelhető,kényelmes,lobbanékony alsó fordulaton, fordulékony és gázelvételkor olyat durrog vissza, hogy beszarsz. Fékerőben messze elmarad a gixeremtől, de az „x”-es változat adatai alapján hasonlót produkálhat mint a gsxr-em. Két külön kategória a gyorsasági és ez,de mindkettő ugyanúgy élvezhető. Sokat olvasgattam s lehet bolondítani rajta , áttétel, elektronika, kis ez kis az. Amint lehetőségem adódik rá valószínű a gixer eladása után beszerzek egyet, de ze még a jövő zenéje.
Sziasztok,ha esetleg érdekelne valakit GSXR-be való IRIDIUMOS gyertya nagyon akciós 10.000ft/4db-os áron akkor nekem van eladó!
kösz!
szeretem nyomkodni a gépet.....
Kurvajók a fotóid!
Ennyi
Jobb ez így
Ha igen megtudjátok
Margit leszel?
Lehet átkeresztelem magam itt is!
Margité.
Amúgy jó a kép nagyon.
Elég érdekes név ez a margitka :)
Mától ez a háttérképem!
De legalább nem kopik.
Vagy igen?
Ezt még a kis japó mérnökök sem gondolhatták komolyan, hogy ezt a BT-014-et teszik fel gyárilag......................és mégis!
Szia!
Istenem...milyen jókat csúszkáltam vele annak idején! ,
Meg pofára is estem egyszer...az milyen jó volt!
Csak úgy fröcsögtek az alkatrészek!