Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!

segitségre lenne szükségem a SRAD-ommal kapcsolatban
tegnap végre levizsgáztam forgalomban, gondoltam kiprobálom egy rövid kör erejéig a gépet ebben a fasza idöben, jo is volt nagyon, csak amikor hazafele jöttem, behuztam a kuplungot, aztán amikor kiengedtem volna "ugy maradt"
azt hittem elszakadt a bowden, de a feszitöt a karnál kitekertem teljesen, és érezni, h van valamennyi feszessége
haza szerettem volna jönni, gondoltam majd 1esben elgurulok és itthon meglesem mi van vele, de olyan, mintha be lenne huzva a kuplung, tehát pakolhatom a sebességeket, a motor továbbra is alapjáraton jár, nem lehet gurulásra birni
itthon megnézném mi a baj, de az imbuszkészletem kevésnek bizonyult ahhoz, h kiszedjem a csavarokat, majd jön szerelö és megnézni mi van, de nem tudom, melyik nap ér majd rá
mondta, h vagy a bowdennél van árulás, valami feszitö rugo is akad ott ami elfáradhatott, vagy aminek annyira nem örülnék az a primer vagy szekunder lánc szakadás
ha tudtok ötleteket vagy valakivel volt már ilyen és tud segiteni, legyen szives tegye meg, köszi :)
Mi van semmirekellő?

Hol kecskéskedsz?
Fényképet, de tüstént!
Tl topicba írtam, az adatlapomon van elérhetőség...
Szia!
első 10.000 km max. a hátsó kicsivel kevesebb mint 6000 km. Persze kánikulában, hidegben nem kopik........csúszik...
Á,haveré,csak fasz a netezéshez.Így rám maradt ez is.
Szevaaa! Olyanod van?
Hi TL1000 R - hez kellene valami jóárasított láncszett.Ha valaki tud ne tartsa magába . Köszi
Szeeevasz tutis!
Szombat este 6 óra?
Remélem, megvan a motivációd
Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjj!
Nem hogy eljönnél játszani, méltó ellenfele lennél Menyusnak... Az is, csak azzal, hogy elfordul, eltol 3-4 embert! Amúgyis, újpesti...
Akkor megnyugodtam!
Éppen a Bomb Ivánnal egyszintű
Hát ha még látnád az arcot is...
De, akadt azért...
Tudsz élni, hogy szarnál szögeket!

Mindegy én megyek, ha bent leszel, bent leszel, ha nem akkor meg copjjál lé'!

Amúgy meg imádlak......................
Délelőtt nem,du még nem tudom!
Szasz Mackó!
Holnap megyek feléd - varrónő - dolgozol egész nap?
"Gyanús Lali" hát ez veszettül komoly név!
Foci nem is volt?
990 000 Ft-ért GSX-R600 K7
Felkeltémá?
Valaki ismeri ezt a weboldalt?