Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

naponta!
Áztákurva ......üt a kép rendesen...ez valami alkoholos nutella?
Ehhez képest senkisincsen seholsem!
Szia Krokett!
Útállak ám tégedet is, hogy dagadnál bele valami illatos bukszába a farkadnál fogva!
Te pingálttestű gyorsasági fókabébim!
Papir vagy Apukám!
Szevasz GixxerPéter!

A Arénás futballpályafutásom során először esett meg az, hogy nem értem oda a kezdő "sípszóra", ugyanis a helyi DJ-vel beszélgettem a szakma nehézségeiről, az elmúlt évekről, a ClubDelerium életéről, az utánpótlásról. Az idő már belelógott a fél nyolcba, amikor a Ferencváros mezben berontottam a terembe.
A csapat üdvrivalgással fogadott, ennek örültem. A csapatunknál Szomszéd, Gyanús Lali, Szabolcs, és én kergettük a labdát, átellenben Főnök, Jenőbá', Menyus, Öreg, Bomb Iván alkotta ötösfogat igyekezte bevenni a kapunkat, náluk értelemszerűen csere is volt.
Szomszédék arcán a fene nagy vigyor már messziről lerítt, nem is alaptalanul: Az elmondások alapján Gyanús Lali hatalmas gólt akasztott fejjel, félpályáról, Menyusnak. Elég hihetetlen, ugye? Szomszéd nagyon bepörgött, azonnal két, nehezen megismételhető gólt benyomott. Előbbinél a lövés megakadt Menyus lábai között, és mire az feleszmélt, Zoli bevágta, másiknál meg nullszögből tekert külsővel a kapuba. A másik oldalon akadtak szabálytalanságok, először Bomb Iván vágott szájon engem a vállával, később Jenőbá tanította Szomszédot repülni. Az Öreg hozta a szokásos formát, nem ritkán úgy robogott a pályán, hogy ketten-hárman csüngtünk a nyakán. Ettől függetlenül a mérkőzés nagyon pörgős, végig élvezetes játék folyt, a terem majd' felrobbant a buzdításoktól. Főnök később szépített, majd mégegyszer mattolta Szabolcsot a meccs utolsó pillanatában, ezzel be is állt a 3:2-es arányú győzelmünk. Egymás vállát veregetve vonultunk le a pályáról, megvan az önbizalom a jövő heti mérkőzésre.
Remélem eljössz...
Ja kéne bezony.
Még üvegtiger felé el kell menni
Ja.
Akkor nemszóltam.
Ott van h min.
Csak?

Még az idén én 2 tankot min kiakarok motorozni lesz itt még szép idő
Én ma lecsutakoltam szépen, aztán becsomagoltam télire... Mindjárt tavasz nem kell parázni srácok!
Na mi van veled Amálka?
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!De kibaszott dagadt voltam!
támadó pozícióban még a sunának is tetszik ott jobbról

idei évnek lassan vége
Szia Gyorsi!

Pénteken este hozok két pár gumit!
És akkor együtt is!
Huhúúúú bazd erre nem emlékszem

Szólítá Nutellakirály?
A gaz csábitót látjátok!
Póóóóóóóóóóóóóóózeer!
Egerben leszek bazzzzmmmm!
A borospincéből nem tudok motorral felgyünni!

Nagy vagy Bringa!
Naaaaaaaa mi van ittttttt hallóóóóóóóóóóóó!4

Nem néztem az időjárás előrejelzést de Vasárnap csapathatnánk egyet így nagy közösen!

Hmmmmm?
Szerintem faszán nyomták mindketten!
Rosszi majdnem meghágta LorenZoo-t motorral! , ,
Kikormolták egymás kipufogóját!
Helló!

Te ráülnél, középen leérne a blokk!
Biztos jó lágyan rugózik....