Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Újpest-Fót vonalon is van egy ilyen lehetőség!Az enyém k3as ugyan,egykicsit nagyobb az újaknál,de nem sokkal!
Te milyen edző akarsz lenni,amikor fel voltál mentve tornából?
Te indigó!
Szeretem az erdőt túrni
Hol a túróba voltatok? gombát szedni?
Szerencséd van hogy dolgoztál vasárnap és nem jöttél túrázni.. Én majdnem elsírtam magam olyan utakon mentünk..Gixxerrel erdőbe, érdekes volt :)
Ok koszi. meg valami, mikor aszt montam h a faluban 110-120 megyek az ugy ertetem h kifele a falubol az kb 2km asztan csak sima ut. En meg kis nyugot motoros vagyok a masik falubeli srac hoz kepest .Na o tenyleg ELMEBETEG! a hata moge meg en sem merek fel ulni. szeretek temposan nem is tagadom ,de ez nem aszt jelenti h belemegyek rizikos elozesekbe, vagy kanyarban elozesbe.Mert azert en sem szeretnek meghalni, sem masok megolni.
Na én azért vigyáznék a helyedben ezzel a Speed sráccal... volt alkalmam vele néhányszor együtt gurulni... ez egy vadállat...megy mint az őrült...egykeró meg minden... sőt még a YARD is elkapta egyszer mert HULIGÁNKODOTT...

Boccs Cimby, de ezt nem hagyhattam ki...

baba25: Nyugodtan találkozhatsz Speed-el, mert egy jóindulatú, segítőkész Kölyök...
Micsoda gavallér
Az asszony egy kicsit túlzás . Pont félúton. Biztos nagyon tetszene. Lehet olyan lennék rajta mint egy kisgyerek a hintán, lóbálhatnám a lábam . Ez a motor olyan meglátni és megszeretni. Köszönöm szépen, ha nem gond lehet élek a felajánlása lehetőségével, ha tényleg nem gond?!
Dabas, Budapesttől 45 kilóméterre, délre. Éppen ezért gondoltam arra, hogy esetleg megnézheted a Suzukit, simán rá is ülhetsz, hogy levond magad számára a következtetéseket. Volt már pár ember, akinek igen tetszett. Köztük asszony is.
Úgy néz ki, hogy Szolnokig, ha minden jól alakul, a munkával kapcsolatosan . Ma volt alkalmam felülni egy Honda cbf 500-ra, de az sztem nekem nagy, így attól tartok hogy így akármelyik suzuki 600-as is nagy lenne, bár még azon nem ültem.
Te honnan vagy?
Hová vezet utad?
Egyelőre Bp, de már nem sokáig szerencsére.
vegyél inkább egy 1000est azt tudok egy k5-t 1milláért ...
Linda, szabad megérdeklődnöm, hogy merre laksz?
Üdv!
Köszönöm szépen a válaszokat, egyelőre csak érdeklődöm. Minden tanácsot pozitívan fogadok, mert tényleg hót hülye vagyok. Csak annyit tudok, hogy szeretnék egy NAGY motort. Kicsire nem adok És a motor Suzuki legyen. Egy csomó cikket olvasok, de még így sok a homály, előre is bocs a sok hülye kérdésért.
Még egyszer köszönöm.
Még mindig inkább a K8 750-m
sziasztok !
eladó GSX-R 600-ra való üléspúp ( belső felén lévő azonosító : SAE ABS 45551-35FO , a beakadó fülön lévő azonosító : 45552-40F), 2000-2003 évjáratra jó szerintem. barátomnak segítek eladni.
ha valakit érdekel jelentkezzen, képet e-mail-ben küldök róla. máshol is hírdetem.
Ma is tanultam valamit...
Mondjuk az KB 1000 éve nyomhatod mert 100 MB a korlát.Vagy konvertálod és leveszed a felbontást vagy szétszabdalod kicsikre.
Először sajátítsd el az alapokat terepen... bár mindenkinél magánál az értelem... Szerezz be egy ütni-vágni való kis endurot v. crosst, aminek "nem" baj ha karcolódik...
Személyi edző szak... Még a lepukkant általános iskolában jó leszel tesitanárnak, vagy a kocsmában tanítod azokat a bizonyos állapotú embereket járni... Hiába no, ki kell nevelni az új évezred Csák Norriszait.
Kösz Kölyök! Így lesz!
A tanárképzőben tanulnék te dinka... ez nem azt jelenti, hogy tanár leszek, csak ezen belül van a személyi edző szak is...
Ha én lettem volna az érettségiden a tanár, akkor csak egy kérdésem lett volna:
"Milyen motorod van fiam?"
Mire Te: "Suzuki GSX-R600"

"Akkor KITŰNŐT ÍRUNK MINDENHOVÁ! GRATULÁLOK! "
Na, hát az igénybevesz még egy jó adag időt... Nyugi, minden a legnagyobb rendben fut!
Sziasztok!
Bocsi!
Köszi már nyomja vagy10 perce kb 400MB