Ok koszi. meg valami, mikor aszt montam h a faluban 110-120 megyek az ugy ertetem h kifele a falubol az kb 2km asztan csak sima ut. En meg kis nyugot motoros vagyok a masik falubeli srac hoz kepest .Na o tenyleg ELMEBETEG! a hata moge meg en sem merek fel ulni. szeretek temposan nem is tagadom ,de ez nem aszt jelenti h belemegyek rizikos elozesekbe, vagy kanyarban elozesbe.Mert azert en sem szeretnek meghalni, sem masok megolni.
Na én azért vigyáznék a helyedben ezzel a Speed sráccal... volt alkalmam vele néhányszor együtt gurulni... ez egy vadállat...megy mint az őrült...egykeró meg minden... sőt még a YARD is elkapta egyszer mert HULIGÁNKODOTT...
Boccs Cimby, de ezt nem hagyhattam ki...
baba25: Nyugodtan találkozhatsz Speed-el, mert egy jóindulatú, segítőkész Kölyök...
Az asszony egy kicsit túlzás . Pont félúton. Biztos nagyon tetszene. Lehet olyan lennék rajta mint egy kisgyerek a hintán, lóbálhatnám a lábam . Ez a motor olyan meglátni és megszeretni. Köszönöm szépen, ha nem gond lehet élek a felajánlása lehetőségével, ha tényleg nem gond?!
Dabas, Budapesttől 45 kilóméterre, délre. Éppen ezért gondoltam arra, hogy esetleg megnézheted a Suzukit, simán rá is ülhetsz, hogy levond magad számára a következtetéseket. Volt már pár ember, akinek igen tetszett. Köztük asszony is.
Úgy néz ki, hogy Szolnokig, ha minden jól alakul, a munkával kapcsolatosan . Ma volt alkalmam felülni egy Honda cbf 500-ra, de az sztem nekem nagy, így attól tartok hogy így akármelyik suzuki 600-as is nagy lenne, bár még azon nem ültem.
Te honnan vagy?
Üdv!
Köszönöm szépen a válaszokat, egyelőre csak érdeklődöm. Minden tanácsot pozitívan fogadok, mert tényleg hót hülye vagyok. Csak annyit tudok, hogy szeretnék egy NAGY motort. Kicsire nem adok És a motor Suzuki legyen. Egy csomó cikket olvasok, de még így sok a homály, előre is bocs a sok hülye kérdésért.
Még egyszer köszönöm.
sziasztok !
eladó GSX-R 600-ra való üléspúp ( belső felén lévő azonosító : SAE ABS 45551-35FO , a beakadó fülön lévő azonosító : 45552-40F), 2000-2003 évjáratra jó szerintem. barátomnak segítek eladni.
ha valakit érdekel jelentkezzen, képet e-mail-ben küldök róla. máshol is hírdetem.
Először sajátítsd el az alapokat terepen... bár mindenkinél magánál az értelem... Szerezz be egy ütni-vágni való kis endurot v. crosst, aminek "nem" baj ha karcolódik...
Személyi edző szak... Még a lepukkant általános iskolában jó leszel tesitanárnak, vagy a kocsmában tanítod azokat a bizonyos állapotú embereket járni... Hiába no, ki kell nevelni az új évezred Csák Norriszait.
A tanárképzőben tanulnék te dinka... ez nem azt jelenti, hogy tanár leszek, csak ezen belül van a személyi edző szak is...
Ha én lettem volna az érettségiden a tanár, akkor csak egy kérdésem lett volna:
"Milyen motorod van fiam?"
Mire Te: "Suzuki GSX-R600"
Te indigó!
Hol a túróba voltatok? gombát szedni?
Boccs Cimby, de ezt nem hagyhattam ki...
baba25: Nyugodtan találkozhatsz Speed-el, mert egy jóindulatú, segítőkész Kölyök...
Te honnan vagy?
Köszönöm szépen a válaszokat, egyelőre csak érdeklődöm. Minden tanácsot pozitívan fogadok, mert tényleg hót hülye vagyok. Csak annyit tudok, hogy szeretnék egy NAGY motort. Kicsire nem adok És a motor Suzuki legyen. Egy csomó cikket olvasok, de még így sok a homály, előre is bocs a sok hülye kérdésért.
Még egyszer köszönöm.
eladó GSX-R 600-ra való üléspúp ( belső felén lévő azonosító : SAE ABS 45551-35FO , a beakadó fülön lévő azonosító : 45552-40F), 2000-2003 évjáratra jó szerintem. barátomnak segítek eladni.
ha valakit érdekel jelentkezzen, képet e-mail-ben küldök róla. máshol is hírdetem.
Ha én lettem volna az érettségiden a tanár, akkor csak egy kérdésem lett volna:
"Milyen motorod van fiam?"
Mire Te: "Suzuki GSX-R600"
"Akkor KITŰNŐT ÍRUNK MINDENHOVÁ! GRATULÁLOK! "
Bocsi!
Köszi már nyomja vagy10 perce kb 400MB