Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Manchester...
Szia!

Gratulálok a gépedhez, legyen vele szerencséd!
Az én motoromba 2.9 liter olaj ment bele, de beleöntöttük a maradék egy decit is.
Én ajánlom a Fuchs Silkolene 10W-40-est, nagyon fasza olaj! A többi is jó, de a Castrolt felejtsd el... Mindegyik motorom kifejezetten utálta.
Mellesleg teljesen felesleges 60-as olajat venni... Honi viszonylatban a 40-es olaj ken a legjobban. Ezért veszek jövőre 0W-40-est, vagy 5W-40-est.
Ez lemaradt ez a gyöngyszem!
Örültem nekkkktekkk!
Remélem jól éreztétek magatokat!Én kurvájul!

Motul 300v
Mar nem azer h okoskogyak de en a GS-embe MOTUL-t hasznaltam az igazat megvalva 1 nagy szar kupac a Motul, es jo nehagy baratom is igazollya h par ezer Km utan eleg csunyan csorog a motor tole. Most en Castrol MotoGP (pirost) hasznalok de ez bevalt
én a Motul 300V 10w40 vagy 5w40 est ajánlom
nekem a K5-ösbe 3,1 de inkább 3,2 liter olaj megy bele
Thx holnap meg is nézem azt a bizonyos csavart .
Esetleg olaj ügyben tudsz nekem vmi okosat mondani eddig MOTUL 10W-50-el mentem, de most ajánlottak vmi újat fémkerámiás XADO 10W-60. Olvasgattam róla a neten és erősen gondolom !
Sziasztok! Eladó egy új Dunlop D209 GP 180/55 med-hard keverékben. Ár:27.000 Ft. http://www.kepesmotor.hu/sport...
Helló Adam!

Először is üdv a gixxeresek között már most mondom, hogy jól választottál!

2.9 liter olaj megy a gépbe a légszűrő dobozt meg azért nem tudtad levenni mert nem csak a szélein van a 8 csavar hanem a közepén ha is van egy csavar a mélyedésben! azt kitekered és már kész is!
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A 7en egy GSXR K7 boldog tulajdonosa lettem, átnézem kicsit a gépet olyan kérdésem volna, hogy olaj +szűrő cserénél 2,5 vagy 2,9l megy bele?
Meg szeretném még nézni a légszűrő állapotát kiszedtem a boxot rögzítő 8 csavart + leszedtem a 3 csatit előröl de nem akar lejönni a ház teteje. Van esetleg vmi trükk vagy vmi rögzítés vagy csak én vok balfasz ?!
Válaszotokat előre is köszönöm
Tökös nem veled jöttem egy laza TT-t Esztergomból Piliscsaba felé kb 1 hónapja?
Csa SPEED en lepek, Jocakat
Szeretettel várlak, hátha nátha sikerül valamit ellesnem tőled!

Szarráaláztalak, mint mindig.
Teremben is ez vár Rád!
Köszönjük az élményt Krikipapi!
Csóringer punci szépen kikozmetikázta magát...
Böbe mama egy csoda.
Legközelebb Te jössz hozzánk.
Atyácska!

Mi volt hajnalba?
Mankókerékkel megcigiztettelek!?
Na húzzzzz............
Köszi a vendéglátást Edcsíiíina!

Csóró tyúknak szépen szétpattant a pofija.

Fasznak isztok, ha nem bírjátok?!
Szia!

Remélem ennyi kaja után veri a súlyod a mázsát!
Felülről....
Drágám, ha megadom a lakáskulcsom, kipostázol nekem néhány falatot?