Jó reggelt Kriki mester!
Vasárnap úgy hallom mész egerbe? Akkor ezért készülődnek annyira a borospincékben?
Én ma megyek Egerbe, de csak kis időt leszek ott... a bort amúgy sem szeretem szóval idd meg vasárnap helyettem is barátom...
Legyen sok sikered Tomi! Valósuljanak meg az álmaid!
Az utolsó mondatodról meg egy vicc jut eszembe:
Hazajöna férj, a csaj egyből lebassza, hogy miért megy dolgozni. Kérdezi a csávó: MOst olyan nagy baj, hogy hazahoztam a melómat befejezni?
Asszony: Ez önmagában nem bajd, de bazdmeg, nem mindenki BONCMESTER!
Szevasz Speed!
Remélem megtehetem majd, most épp azon vagyok.(és ezért sem vagyok mostanság fórumon) munkahelyen most kell domborítanom,hogy alakuljon a jövőm.
most is hazahoztam a melót:S
Szioaááá!
Pedig olyan pozitív vagyok, mint a CunciManci trikótesztje!
Pedig nekem már kezdtél szimpatikus lenni , de most akkor kezdhetem előről ,
Jóvagy? Ha igen ne aggódj, majd elmúlik!
Csapágyas már a V2 -es?
Ráérsz te a faszomra....arra.....motoros...fos....
Szóval ráérek még borozgatni...
Te is légy férfi!
Vasárnap úgy hallom mész egerbe? Akkor ezért készülődnek annyira a borospincékben?
Én ma megyek Egerbe, de csak kis időt leszek ott... a bort amúgy sem szeretem szóval idd meg vasárnap helyettem is barátom...
Valami fasza söralátét?
Szevasz!
Addig is minden jót!
Szevasz!
Kössz.
Holnap letesztelem az xt r-es változatát s majd leírom valamikor a tapasztalatokat ha érdekel.
Az utolsó mondatodról meg egy vicc jut eszembe:
Hazajöna férj, a csaj egyből lebassza, hogy miért megy dolgozni. Kérdezi a csávó: MOst olyan nagy baj, hogy hazahoztam a melómat befejezni?
Asszony: Ez önmagában nem bajd, de bazdmeg, nem mindenki BONCMESTER!
Remélem megtehetem majd, most épp azon vagyok.(és ezért sem vagyok mostanság fórumon) munkahelyen most kell domborítanom,hogy alakuljon a jövőm.
most is hazahoztam a melót:S
Úgy lenne az igazi
V2 pöfög öregurasan ahogy kell.
Pedig olyan pozitív vagyok, mint a CunciManci trikótesztje!
Pedig nekem már kezdtél szimpatikus lenni , de most akkor kezdhetem előről ,
Jóvagy? Ha igen ne aggódj, majd elmúlik!
Csapágyas már a V2 -es?