Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdemes ilyenkor átgondolni a vezetési stílust. Ha mások vigyáznak ránk, mi is vigyázzunk rájuk.
Jah jol mondod
Hiába van nyitva a szemed, hogyha a hirtelen felbukkanó tényezőtől (vad, gyerek, autós, biciklis) már féktávolságon belülre estél. Ott a csoda is ritkán ment meg.
Hat jol mondod SPEEDBIKE, de a motorosnak azert van SZEME h nyitva tarcsa es az uton. Pajazni is szoktam elegsokat.
Igazad van, nem a motoron kell spórolni, hanem az őrültségeken!
Tedd össze a két kezed, hogy élsz, és itt vagy közöttünk. Majd elgondolkozol a falubeli 120-as tempón, ha elcsapsz egy három éves gyereket. Ha húzni akarod neki, akkor irány a versenypálya, vagy valami elhagyott, gyér forgalmú, jó állapotú út.
ok
Hat jah en inkab temposan jarok vele. ojan 120 al a faluba, Burn out a kocsi bejaron este 11 kor imadnak is a szomszedok erte nagyon. Anyi kozuti birsagot szetem mar osze 6 eves motorozasal h ki tudnam tapetazni a szobam falat.Romania a Kolozsvari Meszesen iden meg zavargatot 2 rendor (nem altam meg nekik) nem tutak el kapni a Dacia Logan nem tud 200 meni. De sajnos az 1ik lata a rendszamomat es 3 honapra el vetek a jogsimat. asztan ha a kapcsolataimnak meg usztam 1 buntetesel meg nehany bunteto pontal. Anyit meg hoza teszek h MOTORON nem jo SPOROLNI ! mert idovel visza ut.
A héten adja vissza haverom a kölcsönadott húszezrest, és utánna megyek! Ha szerdán délután nem tudok elmenni, elugrok szombaton, oksi?
nem jöttél még a karokért.. :)
Itt még csak az MTK elleni meccset írták
Ki mire használja. Én érzem a diákmunka súlyát a gépemen, nincs kedvem kibelezni a dögöt a folyamatos nyélgázzal. Valóban nem 110-es tempóra lett gyártva a Gixxer, de a mérnökök szerencsére gondoltak a magamfajta pilótákra, akik lassan mennek, és csak olykor mennek nagy tempóval a szerpentineken. Ahogy kollégám mondta: Attól, hogy tizenvalahányezerrel képes fordulni a blokk, még nem kell kibelezni. A széles tartományskála éppen azért jó, hogy alacsony fordulaton is képes vagyok gyorsan, dinamikusan, lendületesen haladni. Igaza van!
Szerintem először menj el és tedd le a motoros jogsit, ha fórumon akarod megtudni hogy neked milyen motor kell akkor még nem igazán vagy felkészülve a motorozásra.. Ha leteszed a jogsit úgyis jobban képbe leszel..
Az a múlt héten volt komám!
Szia SPEEDBIKE. az en gixxere eleg harapos joszag mivel 1000 es szoval jol elvan latva loval+Yoshi kipu val edig 180 lo van bene hala a tuningoknak. A gixxer tud 110 is meni de nem ere let gyartva (versenymotor) NEM tura! nem 110 megy 1 be.Pajazni jo plane Szlik gumikal. en 290Km/h mentem velle(es meg ment volna kb 300 ig). Jah fogyasztas: lehet h 1 gixxer 600 be eri 5 literel de sajni az enyem nem.
Bajnokok leszünk!
Jah, MTK ellen
Magyarország 8:0 San Marino
Ferencváros 3:0 nemtudomkik

A magyart?Sajna nem,mert úton voltam!
Vagy a Fradi nyomult?Kimaradtam a hétvégén mindenből!
A Mezővel akkor találkoztam utoljára,amikor ráléptettem egy jobbegyenesre!
Szeeeva Krikinho!

Nézted este a meccset?
Linda!Te nem babettával járkáltál eddig?Hiijjjjá!
Hogy én kikkel futottam össze szombaton, ismerősöm révén?

- Rosivall Ágoston
- Chrobák Jánosű
- Mező János, főszerkesztő...

Szia Mefiszto!

Tud a Gixxer lassan is menni! 110-et simán tudja, még tartós használaton is, ezt 5 literes fogyasztással honorálja, és semmi rendellenességet, blokkmelegedést nem tapasztaltam.
Szia Linda!

Az elmúlt évekbeli tapasztalataim szerint nekem más érveim vannak, mint Mephisto kollégának. Az igaz, hogy a GSX-R600 erősebb, több lóerővel, és minőségibb felszereléssel rendelkezik, mint a GSR600. Ellenben a GSR600 kényelmesebb, mert ez egy naked, a GSX-R meg sportmotor (versenymotor).
Az, hogy milyen motort szeretnél venni, szíved joga. Stílusodtól függ. Bármilyen motorral el lehet kezdeni a motorozást, félig hülyeség, hogy a lóerők száma visz bele a balesetbe. Én azt vallom, hogy a balesetek MINDIG az ember fejében dőlnek el! Nem kell ahhoz 125 lóerő, bőségesen elég 5 is. Ismerek olyan embert, aki a komplett motoros karrierjét Suzuki GSX-R600 K7-essel kezdte. És itt van közöttünk, nem halt meg a motoron. Tud ésszel vezetni, és ennyire egyszerű a dolog!
A Gixxeremet túrázásra használom, eddig 6 900 kilómétert tettem bele, hozzávaló vezetői engedély nélkül. Az egy nap alatt megtett legtöbb kilóméterek száma 569 kilóméter, körübelül 300 kilóméter után kezdtem el fészkelődni a motoron. Hozzáteszem, hogy végig táskát cipeltem, amiben volt egy liter itóka, de azt a tömeget a nap végére egy tonnának éreztem.
GSR600-assal nem mentem, nakedek terén a Kawasaki ZR7-eshez, és a Suzuki GS500-hoz tudok viszonyítani, ahhoz volt szerencsém. A nakedekkel az a bajom, hogy nincsen szélvédelem, és számomra elég zavaró! 150-nél rángatta a szél a bukósisakomat, még akkor is, ha teljesen ráhasaltam a motorra. Számomra ez nagyban befolyásolt, hogy az idomokkal rendelkező sportmotorok felé vegyem az irányt.

Egy a lényeg: Bármilyen motort választhasz, és ha tudod ésszel vezetni a járgányokat, akkor semmi bajod nem lesz. Nem ismerem az ízlésedet, de én a jobb felszereltséggel rendelkező GSX-R-ek felé venném az irányt!

Kölyök