Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia BABA 25. nehany jo tanacs. 1 a gsx-R es a GsR kozt aza kulombseg h a GsxR az sportmotor sebesegre lett gyartva. nem tud lasan meni kb 200 kg es ojan 110-130 lo van benne. Szoval kezdonek NEM ajanlot motor! A gsr pedig nakedbike. eza a kategorja ajanlotab a kezdoknek. Kezeseb konyeb kormanyozni,es konyeb vele boldogulni,es nem isza le rolad a tangat. En inkab a Honda Hornet, Suzuki Banditot ajalanam neked kezdesnek. ( aza kezdo motoros aki Gsx-R vesz maganak altalaban elso honaban korhazban vegzi vagy a temetoben) ha van meg kerdesen valaszolok
Annyit látok a képek megtekintése után, hogy a GSX-R sportmotor...
Bocsi a hülye kérdésért!
Sziasztok,
full hülye vagyok a motorokhoz, most szeretnék motoros jogsit, stb...
Kínáltak egy Suzuki GSR 600-t 2007-es kb. 1 millióért, de azt hallottam, hogy a GSX-R 600-as jobb. Igazság szerint sejtelmem sincs, hogy mi a kettő között a különbség, és hogy melyik való inkább kezdőnek. Tudnátok ebben segíteni.
Előre is köszönöm: Linda
Mekkora időket mentetek?
Bizony jól esett... remélem azt a fényképészt rosszul láttad
Helló srácok!

Mi ma délután GixxerPetivel új rekordot állítottunk be Récccság és Szentendre között, kurva jó volt megnyitottuk a gépek torkát rendesen 160 alatt nem sok helyen közlekedtünk
Ez most a garázs vagy a szobád?
Mert érdekelne,hogy hogy oldod meg a benzin és olajszagot ami a mociból árad?
Szekrényben a nyári ruhák vannak?
Vagy a nagymama étkészlete?
csáó! én is eltettem már télire! Még van pár kisebb munkálat rajta,aztán leponyvázom! Hideg van már,annyira így már nem élvezhető a motorozás!
Sziasztok!

Ha valakit érdekel LSL bukógomba tartó (csak a gombát kell már rátekerni)
K4-K5 -höz 5000Ft-ért
Szaladj le vele egy hétvégén szicíliába.Utána elcsomagolhatod.
Hát nem hajkurásztam idén halálra az biztos. Jövőre bepótolom.
Amúgy sem mész sokat.Költséghatékony vagy.
Én ma szépen lemostam, bekentem, eltettem. Idén már tutira nem veszem elő.
A környéken mindíg akad lehetőség kicsit kinyujtóztatni a verda kerekeit.Nem nagyon csak olyan picikét.Tavaly még szilveszterkor tekertem.
Te meg a szobabiciklis lesz az utolsó aki leteszi az szinte biztos.
Brühühü.
Sziasztok,
sírós kislány aki még nem tette el télire a bringát!
Csáóó!
Sajna csak jovőhéten , de akkor mint állat! ,
Már ha az idő is azt akarja! Ja bocs azt leszarom.. !
Te HERE-HERO!
helo. szugsegem lene egy suzuki gsxr 600 srad karburatorsora,ha van valakinek elfekvoben megvenem,de ha lehet nem egy vagyonert.koszi
Szentül azthittem ma Kerecsendnél tejöttél velem szembe Kék ZXR 400, fekete bőrruha
7végén valaki valamerre?
!
Na szevasztok arcok!

Van eladó anyagom... Már akit érdekel
Hát ha még a Kawasaki támogatná is a Ferencvárost...