Szia BABA 25. nehany jo tanacs. 1 a gsx-R es a GsR kozt aza kulombseg h a GsxR az sportmotor sebesegre lett gyartva. nem tud lasan meni kb 200 kg es ojan 110-130 lo van benne. Szoval kezdonek NEM ajanlot motor! A gsr pedig nakedbike. eza a kategorja ajanlotab a kezdoknek. Kezeseb konyeb kormanyozni,es konyeb vele boldogulni,es nem isza le rolad a tangat. En inkab a Honda Hornet, Suzuki Banditot ajalanam neked kezdesnek. ( aza kezdo motoros aki Gsx-R vesz maganak altalaban elso honaban korhazban vegzi vagy a temetoben) ha van meg kerdesen valaszolok
Sziasztok,
full hülye vagyok a motorokhoz, most szeretnék motoros jogsit, stb...
Kínáltak egy Suzuki GSR 600-t 2007-es kb. 1 millióért, de azt hallottam, hogy a GSX-R 600-as jobb. Igazság szerint sejtelmem sincs, hogy mi a kettő között a különbség, és hogy melyik való inkább kezdőnek. Tudnátok ebben segíteni.
Előre is köszönöm: Linda
Mi ma délután GixxerPetivel új rekordot állítottunk be Récccság és Szentendre között, kurva jó volt megnyitottuk a gépek torkát rendesen 160 alatt nem sok helyen közlekedtünk
Bocsi a hülye kérdésért!
full hülye vagyok a motorokhoz, most szeretnék motoros jogsit, stb...
Kínáltak egy Suzuki GSR 600-t 2007-es kb. 1 millióért, de azt hallottam, hogy a GSX-R 600-as jobb. Igazság szerint sejtelmem sincs, hogy mi a kettő között a különbség, és hogy melyik való inkább kezdőnek. Tudnátok ebben segíteni.
Előre is köszönöm: Linda
Mi ma délután GixxerPetivel új rekordot állítottunk be Récccság és Szentendre között, kurva jó volt megnyitottuk a gépek torkát rendesen 160 alatt nem sok helyen közlekedtünk
Mert érdekelne,hogy hogy oldod meg a benzin és olajszagot ami a mociból árad?
Vagy a nagymama étkészlete?
Ha valakit érdekel LSL bukógomba tartó (csak a gombát kell már rátekerni)
K4-K5 -höz 5000Ft-ért
sírós kislány aki még nem tette el télire a bringát!
Sajna csak jovőhéten , de akkor mint állat! ,
Már ha az idő is azt akarja! Ja bocs azt leszarom.. !
Te HERE-HERO!
Van eladó anyagom... Már akit érdekel