Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valóban elég, csak véleményem szerint nagyobb az esély így a túlélésre. Persze vannak példák, hogy valaki 100-nál meghalt, és valaki 300-nál túlélte, de én azt gondolom, hogy utóbbi pilóta a sors kegyeltje volt az alkalommal.
Lakott területen belüli 150-nél nagyobb valószínűséggel tűnik fel akadály, mint például a hetes úton, valahol kint vidéken.
Ezt az érzést ismerem..
Szar, de jó kiélni...
Szerintem olyan motort vegyél amire pénzed van és amelyik tetszik ÉN pl kezdő vagyok 2 éve van jogsim és előtte sosem motoroztam.
...esőbe,fagyba én sem szeretnék!
Túra? voltál te már igazán túrán?
Ha megyünk irány Csesznek,sokkal jobb mint a Mátra.
80km pálya - 50km főút, vakarózva másfél óra, és ami ott vár az szép is, jó is, élvezhető is....

Ha már itt tartunk,aki érzi még a motorozást,csatlakozzon!
Szia!
Biztos vidéki a SRÁC!
Hát mondjuk annyi kilóméterrel a hátad mögött el is tudom hinni...
Szerencsére egyik negatív tényezőt sem csinálom...
Az ha eléd ugrik valaki, vagy valami, akkor elég a 110 is.
Ott csoda kell, hogy ne legyen perec!
Hát ez a beszólás üt...
Begombáztak
Elárulom neked, nem fogod tudni kibelezni, ha 10000 fölött pörgeted folyamatosan....azzal tudod kibelezni,ha hidegen túrod neki, vagy ha leszarod a szervízelését.
Teeeeeeeee, kocsog! Kiteregeted a magánéleti akcióim...
Anyáék így neveltek
Az asszony jelzővel speciel nem rád gondoltam, hanem egy gyáli illetőre, ő például a motorosjogsiról kérdezgetett, meg egy kicsit a motoromról is.
Dehogy gond, éppen ezért ajánlottam fel! Ha lehet, akkor az e-mailemre küldj légyszi valami elérhetőséget, esetleg MSN-re is felvehetsz. Össze tudjuk akkor ütni a találkozót.
Hali Bringóhintó!

Fütykösfisztó gépe olyasmi lehet, mint az adatlapján a képek.
Kib@szott gyors már-már láthatatlan
Szia Mefityisztó!

Nekem a 600 -as 7,5 litert eszik már nagyon régen...
Ezrest már nem szívesen tankolnám..
Sakk edző talán

Ki ez a bájlisztó - mefisztó valami magyar nyelv és irodalomszakos tanár?
Nagy vagy Bélabá!
Csak ha jó idő lesz :) Mondjuk asszony lenyakaz ha megint menni akarok, most se örült hogy elmentem, főleg ilyen túrára :)
Szia Luvnya!
Ne halgass itt senkire...ha még nem motoroztál, akkor érdemes kisebb kétkerekűben gondolkoznod!
Hámeg ittiső!
Hétvégén szabad vagyok, hozzuk össze.
Szólj a ninjás cimborának!
Huligánok!
Na itt a tesitanárotok bazzzeg!
vértesszőlős vagy mi volt a cél, oroszlányba is kikötöttünk, onnan hazahúztam. Nem lett volna gáz ha rendes úton megyünk, de sajnos a két vezető motor valami afrika twin meg ilyesmi motor volt, nem szerettek rendes utakon menni, szóval midnenhol mentünk csak normális úton nem..
Szia!
Te most a motorodról beszélsz?