Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2. motornak faja... ,
Szia mucim... !
Én biztos...amúgy is utállak, mint a szart!
Szia!
Télen gumi nélkül nyomom..
Szöges gumim van egész évben, csak akkor mindíg szopok vele, és javíttatnom kell
Dehogynem!DE utána gyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Szevasz Mackósajtocska!

Nem dolgozol, vagy mi a péló van?
F@sz álljon beléjük!

Pedig de cíííppppppp
Tőlem mehetnénk, ha ma nem dolgoznék! Tegnap 2szer áztam full szarrá, és már 2 hétvégén esőben mentem haza és jöttem vissza!
Szóval már jobb vagyok esőben, mint Vermeulen...
Mennnnnyyünk mamoto rozni!
Már a Dorna le is szedette Menáger Úr! Nagyon kímélik a kis köcsög nyalókás lelki világát...de hááát aki a futamot látta... NO COMMENT! Doki most letisztázta vele, hogy egy csapatban csak így szétszopatja a fejét...jövőre viszont a Ducatival sírásig szopatja szét a fejét! És Lóóórika mehet sírni ismét...
http://www.youtube.com/watch?v...

Oktatófilm nyalókás majmoknak.
Óhhhh...lemaradt a kis ovodás Lóóóri durci feje... Szinte a látása is gonosz...
Szeeva Ghoost!

Visszanyalt hétvégén a nyalóka a kis hülye Lóóóri gyereknek...szó mi szó erre fogta magát és elkezdett sírni a Yamahának, mint egy kis ovodás, hogy márpedig ő CUKORBÓL van és ez a csúnya Rossi bácsi meg olyan durva volt vele a verseny alatt...és ezért naaa szidják már le Rossi bácsit, mert olyan csúnyán szétszopatta a fejét, hogy nem képes ezt feldolgozni!

Hááát eddig is tudtam, hogy NAGY GYÖKÉR ez a Lóóri gyerek, de hogy a kedvéért még a Yamaha is képes hülyét csinálni magából...na ez már szánalmas és nevetséges...

LÓÓÓRI

http://www.motogphirek.hu/hirek/5041

http://www.motogphirek.hu/h
irek/5043

Ezeket olvasd el és besírsz...
Hali Kölyök!

Van jó állapotú hátsód (D211)?
Jó estét mindenkibe.
Legyen úgy, ahogy jónak látod, és legyen szerencséd a döntésedben!
Nem tudom,h. kigyógyulok-e. Kipróbálom s majd kiderül...
Rengeteget olvasok és érdeklődök utána, eddig meggyőző. Főleg ezekre a makulátlan magyar utakra.
Gyógyulj meg, és utánna kijózanodsz eme balga gondolatból
Szeretném, ha több videót készítenél, ugyanis néhány részuletet már felhazsnáltam az egy ideje készülő videómba
Ha van veseköved utána nem lesz.
Igazából a motyo a súly miatt lesz jó.Ha 100 KG ra van a 48 paci az már döfi de ennél nem hiszem hogy így van.
Ezért is kicsit harmatos.Ez inkább csak kinézetre ütős.
180 Kg.Ez KB 10 Kg val nehezebb mint az én 72 pacis hörrhörr kisesvé tanulómotorom.
Igaz nyomatékra majdnem annyi.
Hát nem tom.
a héten próbakörre adnak egyet. Írom majd a tapasztalatokat....ja és igen 48 Le. össze-vissza, viszont 1henger 4ütem... érdekel a dolog
Kinézni jól néz ki.Viszont 50 vagy hány ló a cucc.
Nem egy super duke.
Bár rossz úton ingázni jó lehet.
Ez van. de kicsit supermotosítva szeb darabot lehet varázsolni belőle
Lehet csak a láz teszi ezt a tévgondolatot....
Mint a szél!
Hiába no, az öregek néha megbolondulnak... Nagyon komoly teljesítmény!
Muhaha.
Én igenigen.
Amúgy az xt nem egy fickós cucc.
Szevasztok Mesterek!
Kitagadnátok a Gixer-Klánból ha xt660-ra cserélném a gixert?