Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugratásokról még nem is beszéltünk...
Nem megy ez a Joe-Z gyerek sehogy...azért villan neki olyan hamar, mert csak max. 6 lieter bengát tankol a VAS-ba...
Motoroztam már vele...nem nagyon meri húzni a srác neki... 140-nel veszi a kanyart, aztán gondol egyet és leteszi olyan 90-100-al a fűre...majd megy tovább...
Gsxr rendeltetésszerű használatban
Csákány Hombárbébi !
Miafasz ez a kép? SZTK előtt pózoltok vizeletmintával a kézben?
Vagy csak belehugyoztál a poharukba, hogy tudják ki a főnök..
Te Aszfaltbetyárkörte!
Szia!
Jaja...fasza műszerfal,olyan mint valami diszkóscsillár!
Nekem koszos légszűrőnél szokott 130-140 km között megállni 1 tank villogásig, vegyesen 150-155 km is elmegyek....
200 km max. akkor, ha nem tekerem nagyon,de akkor csak 180 -nál villan a kút, és 190 nél világít folyamatosan.
Ott már nem döntök kanyarban, mert már dadog!
Ezeket tankolni kell, nincsmese...
A szörnyszülöttt Geci!
És ki a jobb szélső?
Hannibál ifjú titánként?
Esetleg Garaba Tibi?
próbáld meg a www.nagyvas.hu
100-120km után kezd el villogni? hogy mész te?
nekem 250-280kmnél szokott villogni
sziasztok, nem tudjátok megmondani, honnan tudok primer láncot szerezni '99-es 600as gixxerhez? a google nem nagyon akar segiteni : /
Szia. Én meg akkor megyek tankolni mikor az utolsó led a 2 literes elalszi kb. 20km még elmegy.
Mi ez itt egy űrhajó?
Vagy te vagy a szállító,hogy mindig időre mész?
Minek az a nagy óra oda?

Benzinszintjelző?
Minek? Villog ha gáz van amúgy én úgy szoktam ,hogy televágom a tankot lenullázom a napi kilométer számlálót és azt figyelem....
100-120 km után kigyullad a lámpa általában
Igen csak a sorozatgyártáshoz sokat kellene beinvesztálni , ami ugye most nincs lové . Ugy hogy pár darabot csináltatok és kész.
megértem, nem mondom hogy nem éri meg az árát, de nekem csak a felét éri meg. Hátha beindul a biznisze és akkor olcsóbb lesz az előállítás
Az a baj hogy a srác egyedileg csinálja és talán még 5db tud gyártani, és egy napja rá megy .
Ez csak a K8 -as szériáhóz jó a K7-hez csak középpen fér el a müszerfalon!
nem rossz, de így az árát kicsit sokallom, majd ha féláron meg lehet venni szólj
A gyári szonda van használva ! Tökéletes kis találmány .
Szia. Tizenkettő körül az ára, a beszerelés egyszerü csak a müszerfalat kell kivenni: az egy csavar, és a csatlakozoba 3 szál vezeték bekötése csuszóérintkezövel, valamint a müszer egység kétoldalú ragtapasszal rögziteni.
ár? Beszerelés mennyire bonyolult?
És mi ennek a technológiája, hogy méri az üzemanyagszintet?
De hogy nem kell, végre most készült el! . Az ismerösöm még tud csinálni párat, csak azok piros leddel készülnek.
Már nem kell neked?
Sziasztok . Édekel valakit GSX-R600 K8 -hóz üzemanyag szint jelzö müszer?
Kivonatod ideiglenesen forgalomból (2300 Ft, és egyszerre max 1/2 évre lehet), és fel tudod ideiglenesen mondani a biztosítást.