Nem megy ez a Joe-Z gyerek sehogy...azért villan neki olyan hamar, mert csak max. 6 lieter bengát tankol a VAS-ba...
Motoroztam már vele...nem nagyon meri húzni a srác neki... 140-nel veszi a kanyart, aztán gondol egyet és leteszi olyan 90-100-al a fűre...majd megy tovább...
Csákány Hombárbébi !
Miafasz ez a kép? SZTK előtt pózoltok vizeletmintával a kézben?
Vagy csak belehugyoztál a poharukba, hogy tudják ki a főnök..
Te Aszfaltbetyárkörte!
Szia!
Jaja...fasza műszerfal,olyan mint valami diszkóscsillár!
Nekem koszos légszűrőnél szokott 130-140 km között megállni 1 tank villogásig, vegyesen 150-155 km is elmegyek....
200 km max. akkor, ha nem tekerem nagyon,de akkor csak 180 -nál villan a kút, és 190 nél világít folyamatosan.
Ott már nem döntök kanyarban, mert már dadog!
Ezeket tankolni kell, nincsmese...
Mi ez itt egy űrhajó?
Vagy te vagy a szállító,hogy mindig időre mész?
Minek az a nagy óra oda?
Benzinszintjelző?
Minek? Villog ha gáz van amúgy én úgy szoktam ,hogy televágom a tankot lenullázom a napi kilométer számlálót és azt figyelem....
100-120 km után kigyullad a lámpa általában
Szia. Tizenkettő körül az ára, a beszerelés egyszerü csak a müszerfalat kell kivenni: az egy csavar, és a csatlakozoba 3 szál vezeték bekötése csuszóérintkezövel, valamint a müszer egység kétoldalú ragtapasszal rögziteni.
Motoroztam már vele...nem nagyon meri húzni a srác neki... 140-nel veszi a kanyart, aztán gondol egyet és leteszi olyan 90-100-al a fűre...majd megy tovább...
Miafasz ez a kép? SZTK előtt pózoltok vizeletmintával a kézben?
Vagy csak belehugyoztál a poharukba, hogy tudják ki a főnök..
Te Aszfaltbetyárkörte!
Jaja...fasza műszerfal,olyan mint valami diszkóscsillár!
Nekem koszos légszűrőnél szokott 130-140 km között megállni 1 tank villogásig, vegyesen 150-155 km is elmegyek....
200 km max. akkor, ha nem tekerem nagyon,de akkor csak 180 -nál villan a kút, és 190 nél világít folyamatosan.
Ott már nem döntök kanyarban, mert már dadog!
Ezeket tankolni kell, nincsmese...
Hannibál ifjú titánként?
Esetleg Garaba Tibi?
nekem 250-280kmnél szokott villogni
Vagy te vagy a szállító,hogy mindig időre mész?
Minek az a nagy óra oda?
Benzinszintjelző?
Minek? Villog ha gáz van amúgy én úgy szoktam ,hogy televágom a tankot lenullázom a napi kilométer számlálót és azt figyelem....
100-120 km után kigyullad a lámpa általában