Te hülye vagy csak nem forogsz.
Ki a fasz fikázza.
Viszont az hogy elindulok felhúzom 6-ba és hazaérve visszarakom 1 be egy baromság.
Esetleg ha az Enyingi felhajtón van a nyarló és a budaörsi lehajtón van a lakás.
De tudod mit ha most dühödben felfúvódsz és kipukkansz mert annyira ideges vagy az sem húz el.
Max kicsit derülök az egészen.
azé mert a +3 as amit elhoztam az 520 as lánchoz volt, az enyém meg 525. és ehez csak +2 est tudtam intézni emberi áron. De ha lánccsere lesz akkor 520 as szett, -1 +3 al
Nyugi öreg lassíts le a gombok előtt mielőtt infarktust kapsz a nagy lendülettől.
Ez már leírtad mikor kifeküdt a kuplungod.Elsőre is megértettem az életfilózófiád vagy mi a frász írtál le.
Annyi megragadt hogy húzzuk vaze mert jó.A többire magasról szarunk.
És hogy nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon.
Nameg hogy halvány fingod nincs ki vagyok mit és miért teszek csak betettél a hátsó agyad kis részébe mint aki igáslovat és benzinspórolást vár a motortól.
Pedig nem.
És rohadtul nincs kedvem újra megírni mert nm fog nálad megragadni a többieket meg nem érdekli.
Lehet hogy érdekelne a balról az alső pirelli gumi.
Ha még megvan.
Üdvözlettel:
Viktor
Ki a fasz fikázza.
Viszont az hogy elindulok felhúzom 6-ba és hazaérve visszarakom 1 be egy baromság.
Esetleg ha az Enyingi felhajtón van a nyarló és a budaörsi lehajtón van a lakás.
De tudod mit ha most dühödben felfúvódsz és kipukkansz mert annyira ideges vagy az sem húz el.
Max kicsit derülök az egészen.
Mert a V2 a király meg a kis SV hhhhööööööööööööö
Na mentem vacsorázni mert sokkot kaptam éhgyomorra
Ez már leírtad mikor kifeküdt a kuplungod.Elsőre is megértettem az életfilózófiád vagy mi a frász írtál le.
Annyi megragadt hogy húzzuk vaze mert jó.A többire magasról szarunk.
És hogy nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon.
Nameg hogy halvány fingod nincs ki vagyok mit és miért teszek csak betettél a hátsó agyad kis részébe mint aki igáslovat és benzinspórolást vár a motortól.
Pedig nem.
És rohadtul nincs kedvem újra megírni mert nm fog nálad megragadni a többieket meg nem érdekli.