Hát sajnos későn mennek.
Hidegben.
Amúgy jó fejek meg minden.
Viszont 20.-a jobb volt dögmeleg egy szem eső nélkül.
Erre a szezonra beterveztem egy nagy külföldi túrát és sok egynapos itthonit meg egy pályanapot.
Namost 3x voltam szlovákia 577,egyszer Pécs-orrfű,Balatonalmádi,sokszor Lepence, üvegtigris, visegrád,csesznek,meg ami még kimaradt.
Most Ering.
Eltekertem 11e Km a szezonban és még fogok vagy 2-3ezret karácsonyig.
Nem vagyok telhetetlen annyi látnivaló van hogy jut jövőre is.
Őőőőőő.Jövőre.Errefelé már voltam.Csak kicsit messzebb és nem Sopron felől támadva hanem Graz és így Lienz mellett.No itten.
Jövőre talán a Gardatóig majd olasz részen le a tengerig van tervben de még kialakul.
Hát azerintem inkább a méretemhez lehet köze.
Meg a kormányállásnak.
Tükörben lát 1db fényszórót lehet picit feljebb állítva mint kéne,meg enyhébb terpeszben támaszkodó nagy darab ogrét fekete-kék bőrben sötét plexivel.
Lehet nem kockáztatnak.
Bár az is lehet hogy köze van mindennek és annak hogy szokom én néha csak úgy a semmiből rájuk zuhanni.
Nálam is lehúzódnak... Esetemben érthető, mert az őrült sportmotorosok kategóriába sorolnak. Nálad meg azért, mert az SV-t nem tudják megkülönböztetni az YZF-M1-től se az úrvezetők többsége
Nameg az 577-esen kigyön egy fehér BMW fehér dobozokkal és sisakban a parkolókanyarban..
Vagy 20 motoros egyszerre fordul utána a parkolóban.Miaszösz magyar rendőrök szlovákiában.
Nöm csak álcázta magát a túramuksó rendesen.
Soha.
Szelídgesztenye vagyok én.
Báááár.
Hazafelé egy körforgóból kijövet rögtön előztem egy lassabb autót mikor megállt bennem az ütő.
Jobbra egy motorosrendőr.
Nézem a tükörben hogy már pattan is a motorra.
Mondom ez kiszúrta szegény bugyikéket a záróvonalon.
Erre elrongyol mellettem és hanyatt homlok állítgatja le a kamionokat.
A következő miatt választottam endurot (egyébként banditot nézegettem előtte):
- A jó magyar utakon lassan cross gépekkel sem lehet elmenni, tisztelek a kivételes helyeken, de sajnos azok vannak kisebbségbe
- Az időjárás, ennek a motornak mind1, ha esik ha fúj, ez megy, csak a pilóta bírja krafttal
Én mindíg is V2 párti voltam és túrásabb úgyhogy yeeeee.
Bár a magasabb enduros fazont soknak tartom picit.
Bár a multkori 577-esen a varaderos úgy került ki mint egy pocsolyát.
sportoló sosem voltam, mert nem vagyok az a száguldozós típus, ezért is mertem transalpra váltani, mert nekem elég a tudása. Túrás már inkább voltam, mikor a gixxert felpakoltam egy hengertáskával, meg két oldaltáskával elég érdekesen néztek az emberek Mondjuk azt nem mondom, hogy nem sajnálom mert hazudnék, amikor otthagytam a kereskedésben a gixxert, furcsa érzés volt, mert mégis csak első motorom volt, meg azért a gixxer az gixxer, de miután nem minden nap kap az ember olyan ajánlatot amit én kaptam így úgy voltam vele, hogy ha hosszú távon nézem a motorozást, akkor jobban megéri most cserélni, amíg beveszik annyiért, amennyiért még megéri beszámíttatnom.
Jöhecc ha birod a tempót.