Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hajrá.
Jöhecc ha birod a tempót.
Szevasz Dave!
Megnéztem a motort a neten. szép. Élőben leszek rá kíváncsi.
Remélem munkám engedi a szombatot.
Jövőre én is külföldezek.
Ja és kimarad a Glockner meg a Pordoi-Stelvió és az edelweissspitze.
Hát sajnos későn mennek.
Hidegben.
Amúgy jó fejek meg minden.
Viszont 20.-a jobb volt dögmeleg egy szem eső nélkül.
Erre a szezonra beterveztem egy nagy külföldi túrát és sok egynapos itthonit meg egy pályanapot.
Namost 3x voltam szlovákia 577,egyszer Pécs-orrfű,Balatonalmádi,sokszor Lepence, üvegtigris, visegrád,csesznek,meg ami még kimaradt.
Most Ering.
Eltekertem 11e Km a szezonban és még fogok vagy 2-3ezret karácsonyig.
Nem vagyok telhetetlen annyi látnivaló van hogy jut jövőre is.
Csak azé, mert a FastRide ide megy
Őőőőőő.Jövőre.Errefelé már voltam.Csak kicsit messzebb és nem Sopron felől támadva hanem Graz és így Lienz mellett.No itten.
Jövőre talán a Gardatóig majd olasz részen le a tengerig van tervben de még kialakul.
Hát azerintem inkább a méretemhez lehet köze.
Meg a kormányállásnak.
Tükörben lát 1db fényszórót lehet picit feljebb állítva mint kéne,meg enyhébb terpeszben támaszkodó nagy darab ogrét fekete-kék bőrben sötét plexivel.
Lehet nem kockáztatnak.
Bár az is lehet hogy köze van mindennek és annak hogy szokom én néha csak úgy a semmiből rájuk zuhanni.
Nálam is lehúzódnak... Esetemben érthető, mert az őrült sportmotorosok kategóriába sorolnak. Nálad meg azért, mert az SV-t nem tudják megkülönböztetni az YZF-M1-től se az úrvezetők többsége
Nameg minden autós ha kell ha nem lehúzódik.
Bár nekem is mindíg.
Nemértem mért.
Szerintem a mai napig röhög a csávó, hogy ha ő feltűnik, minden motoros vagy satufék, vagy csutkagáz...
Nameg az 577-esen kigyön egy fehér BMW fehér dobozokkal és sisakban a parkolókanyarban..
Vagy 20 motoros egyszerre fordul utána a parkolóban.Miaszösz magyar rendőrök szlovákiában.
Nöm csak álcázta magát a túramuksó rendesen.
Megvolt a versenyfíling...
Soha.
Szelídgesztenye vagyok én.
Báááár.
Hazafelé egy körforgóból kijövet rögtön előztem egy lassabb autót mikor megállt bennem az ütő.
Jobbra egy motorosrendőr.
Nézem a tükörben hogy már pattan is a motorra.
Mondom ez kiszúrta szegény bugyikéket a záróvonalon.
Erre elrongyol mellettem és hanyatt homlok állítgatja le a kamionokat.
Zolikám. Mikor írsz mán olyat, hogy mindenkit körbemotoroztál, leelőztél, még a zsaruk sem tudtak utolérni a versenypályákon?
Fórumtalikra meg majd elgyere! Mégiscsak közöttünk kezdted a nagymotoros életet
msn-en
A következő miatt választottam endurot (egyébként banditot nézegettem előtte):
- A jó magyar utakon lassan cross gépekkel sem lehet elmenni, tisztelek a kivételes helyeken, de sajnos azok vannak kisebbségbe
- Az időjárás, ennek a motornak mind1, ha esik ha fúj, ez megy, csak a pilóta bírja krafttal
Bevétel árról lehet kérdezni?
Én mindíg is V2 párti voltam és túrásabb úgyhogy yeeeee.
Bár a magasabb enduros fazont soknak tartom picit.
Bár a multkori 577-esen a varaderos úgy került ki mint egy pocsolyát.
sportoló sosem voltam, mert nem vagyok az a száguldozós típus, ezért is mertem transalpra váltani, mert nekem elég a tudása. Túrás már inkább voltam, mikor a gixxert felpakoltam egy hengertáskával, meg két oldaltáskával elég érdekesen néztek az emberek Mondjuk azt nem mondom, hogy nem sajnálom mert hazudnék, amikor otthagytam a kereskedésben a gixxert, furcsa érzés volt, mert mégis csak első motorom volt, meg azért a gixxer az gixxer, de miután nem minden nap kap az ember olyan ajánlatot amit én kaptam így úgy voltam vele, hogy ha hosszú távon nézem a motorozást, akkor jobban megéri most cserélni, amíg beveszik annyiért, amennyiért még megéri beszámíttatnom.
Tiedről gondoltam de majd ha otthon lesz
profilomon van.
Sportolóból nagyontúrás.
Érdekes választás.
Bár hogyismonnyák..............Változatosság az élet sója.