Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rohadjak meg, ez a szöveged kész himnusz!
off

Kedves Lányom!
Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni.
Már nem ott lakunk, ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni.

Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt.

A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig.
Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe.
Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból.
A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél.
Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.

Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.

Csókol szerető anyád

Ui.: Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.
elégnek elég. de más. mikor kinn megyek oylan 6000 en megy kb 120 al.. na most hogy áttétel van nem kell váltogatni mert még hatba is 6000 től meglepődsz. és igy nem eszik 15 öt. amikor meg arrol van szo hgoy fel a hegyre, akkor ahogy joe is mondja le kell szarni és visitsn
OK.
Legyen.
Minek a 6 fok?
Ha 2 is elég?
Ja és minek pörgetni?

Mert aki sportmotort vesz az azért veszi,hogy bassza neki mint állat és leszarja,hogy 8 litert eszik 3000 alatt elfogy a gumi és egyebek....

Tudom,hogy neked ezt nehéz megérteni,de fogd már fel,hogy a sportmotor nem a gazdaságosságról az olcsó fenntarthatóságról szól hanem az örömszerzésről és a maximumra törekvésről minden áron!
Ezért vettél te SV-t mert igás lónak használod számít,hogy jól fogyasszon,olcsó legyen fenntartani, én azért vettem már másodjára K6 600-at mert egy évben 4000km-t megyek de azt nagy gázzal és nagyon kevés fékezéssel teszem mert ezzel kapcsolódom ki mondhatni szórakozom és sikerült általa olyan kiváló embereket megismernek mint a Doki,Kriket,Atika,Kölyök,G.P. és még sorolhatnám, mert ez egy életérzés és amikor hajtod a vasat semmi és semmi nem érdekel csak,hogy jól cibáld a szarvát és visítson mint a legjobb k.rva amit valaha megcsináltál a kocsid motorháztetején! GSXR én így szeretlek
zoli nem akarlak leszolni, meg nem akarok belefolyni de énis mikor megyek balatonra, a pécs táblánál felrakom hatba, és csak akkor veszem ki ha pirosat kapok. najó városba talán 5 hogy ne rángasson...
Akkor ne nézz hülyének hogy túrára be 6-ba és lámpánál egybe mert azt is bírja.
Holott 3e alatt az enyém is rázza a láncot pedig alul van a nyomaték.
Nincs nagy múltam de annyi rálátásom van hogy kapkodni kell a váltót le-fel egy 600-as sportgépen.
Túrára a mieinkre nem hinném hogy elég lenne 50 ló.
ThomAce Vacson
Nem kell kiforgatni a szavaim......

Nem kell mindenkinek alanyi jogon gixer mert nem tanulómotor!
Utcán bőven elég 50 le is meg túrázáshoz is.
úgy ámm:D most még jobban kurvajó:D
Ésszel tatám -1, +2?
oks. ha letisztult a képzavar és ő rajzolódik ki a távolban miközben fülemből folyik a vér, szólni fogok
750
há émeg ögen csakk ókós vagyók
megguztálunk majd egy olyantot is
Ha te mondod.
1000/mintől tol mint a gőzmozdony csak szörfölni kell a nyomatékhullámokon.
Értemén.
Akkor minek 16k-ig pörgetni ha 3-4-nél is kiesik a szemem hátul.
Pláne hogy ott már eszik 4-5 litert is 100.on.
Alanyi jogon kéne 18 évesen mindenkinek gixxert adni.
na srácok egy örömhír.
A kicsi gixim ma fél 5 kor feltámadt kuplung betegségéből, és az uj áttétellel hasít megint mint az állat:D végre 1 hónap után megint tok menni:D
Nem engedi megnézni, mert privát vidi.
Ennyi!
Szurkolótábor, jeeeee

A lámpa után nem kanyarodsz le rögtön jobbra a 45 fokos útra, hanem továbbmész, és a következőnél fordulsz jobbra! Tehát a lámpa után a második utcán. Ha befordultál az ötösről az utcába, akkor balra lesz az egyetlen nagy épület, a suli. Na a kapunál majd ott leszünk!
Amúgy mi 7, fél 8 felé kezdünk el játszani. Ha mindkét csapat kulcsemberei a pályán lesznek, akkor igazi technikás futallt láthatsz majd. Ha GixxerPeti is jön, akkor viszont csontdarálós lesz a játék...
Nem állsz be asszonypajtival?

GixxerPeti! Szerdán este jössz?
Itt a gyorsulás.....

Így rajtolok én bár megmondom őszintén,hogy itt elbambultam
http://youtu.be/ANzUttmOpwo
sziasztok! tegnap vettem egy 99-es gixxert, szeretnék kérni egy kis segitséget, ha valaki tudna adni és ráérne
a szokásos szervizintervallumok érdekelnének, meg igazábol bármiféle okositás belefér, mert nagyon kezdö vagyok hozzá
akinek lenne kedve/ideje "hozzám", jelezze legyen szives, vagy akár msn-re is felvehetne (csoola@freemail.hu)
köszönöm szépen
Ha esetleg 1000-es SV-n gondolkodsz szólj mert apám árulja az övét.
Érdekes lehet számodra
Amikor én még a pirossal túrázgattam (a szürkével már nem nagyon) akkor elindultunk beraktam 6.-ba és ki sem kellett venni csak lámpánál....

a 6. fokozat 60-tól végsebességig használható 100 környékén egy sima előzéshez vissza sem kell váltani.... Akkor meg hol a nyomatékhiány? 10ezernél már bőven indul a pokol
Azért ez így erős túlzás,hogy 10 ezer alatt nyomatékról nem sokat beszélhetünk....
Papíron nem sok de a túratempóhoz elég a 6ezres fordulat is....
Ha 10ezernél elváltok akkor már van benne annyi erő,hogy megeszi a kis SV-t úgyhogy az nyélgázon jön,több tiszteletet a Gsxr-nek