Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van egy pár eladó kcarbon váz illetve deklivédőm K6-7 600/750-re és egy no name kipufogóm ami nem szép de üvölt mint állat!
Sziasztok,
Nincs valakinek elfekvőben egy első emelője?
Kéne mint egy falat kenyér.
Hámégjóhogymegyünk !
Szívesen Joe-Z! Csak aztán ésszel... A négykerék meg ráér "szebb" időkre is
Jó!...............
Helló srácok! Használt már valaki közületek Brigestone Bt 003-as gummát? Hogy vált be? Jó gumma? Lehet tudnék egy szinte újat beszerezni,jó árban. Tartalékba jó volna..
Szia Töki!

Én rám számíthatsz!

rock & roll
Óóó hogy szopkodjon ki Lehet még jó lesz várjuk meg a Vasárnap reggelt!
Helló nincs valakinek gsx-r gyári dobja eladó? 4 csavar felfogatású! pár ezzzzzeréééért!
Szeva Gépész!

Felőlem mehetünk de nem ígérnek sok jót... http://koponyeg.hu/index.php
Köszi Speed a gummát!

Emberek Vasárnap ha fasza lesz az idő összeugorhatnánk egy kis huligánkodásra! Kriki,GP,Doki,Atika ? Naaaaaaaaaaaaaa?
rendben!

hány körül menjek?
9-től 10-ig átveszem a masinát, aztán megmutatom még barátnőmnek, aztán sztem olyan 12-13 óra közt ott tudok lenni, vagy délután is jó csak 5körül haza kellene érnem.
[Jaaannnaaa] Gyere át!
[Spikee] Nincs az az Isten...
[Jaaannnaaa] Veszünk sört!
[Spikee] Úton vagyok!

Szevasz Dávid!
Szombaton told el magad az uj géppel Mácsára! Fordulunk egyet ha az időm és az idő is engedi. Vagy legalább szemrevételezni.
- Pincér! Tudna valami jót ajánlani?
- Persze! Ott a sarkon van egy másik étterem.

Sziasztok!

Akit esetleg érdekel motortakaró ponyva

Üdv
Na mester... Íme a beszámolóm!

Ahogy közeleg a Zászlónk Kupa, egyre emeltebb hangulatban, egyre pörgősebb, technikásabb játékkal rukkolunk ki a pályára. Ma a csapatunkban először esett meg az, hogy nem lett meg a négy fős létszám: Szomszéd - Gyanús Lali - Kölyök összesítésben léptünk pályára, a pálya másik oldalán a Jenőbá' - Menyus - Roli - Öreg nézett velünk farkasszemet. Szabolcs, GixxerPéter, Pocok, Palika, Bomb Iván, Főnök ma hiányoztak, ezt később nagyon megéreztük.
A meccs első gólját elkönyvelhettem: Egy kiadós cselsorozat után Menyus lába közé lőttem a labdát, és addig szerencsétlenkedett, amíg be nem pöckölte, 1:0 a javunkra az első öt percben.
Félóra múltán egyenlítettek, majd újabb tíz perc után megszerezték a vezetést. Csapatunk derekasan küzdött a nyomás ellen, a maximális teljesítményünk sem volt elég ahhoz, hogy megakadályozzuk a kapunkba bevágódó gólokat. Hiányzott nagyon a negyedik ember.
A mérkőzésnek sok jó momentuma esett, nem egyszer néhány pofás csellel, többek közt Menyust is elküldtem gyufáért. Szomszéd úgy nyomult előre, mint a tank, sorban takarított. Gyanús Lali a meccs első húsz percében kapkodott, utánna remek egyérintős támadásokat vezettünk ketten. Mindez kevés volt arra, hogy megakadályozzuk csapatunk történetének tragikus végkimenetelű eredményét. Az ellenfél feldühödött azon, hogy jóformán talajra ültetjük őket, "büntetésből" hárman megindultak a kapunk ellen, mondhatni, emberelőnyben. Lelövöm a poént, a mérkőzés lefújásakor 2:14 állt a képzeletbeli eredményjelzőn.
A csapatunk második gólját is én könyvelhetem el, sovány vigasz. Gyanús Lali baloldali lapos passzát, irtózatos lövéssel, és mennydörgő káromkodással eresztettem kapura. A sistergős löket félpálya körívének jobb szélétől egyenesen a köpni-nyelni-mozdulni-fingani nem tudó Menyus mellett vágódott be a bal sarokba. Halványan még pislákolt bennem a remény, hogy hatalmas hajrázással 2:10-ről legalább pontot tudjunk menteni.
A vége, mint köztudott, 2:14 lett. A motiváció kiapadt belőlem, szinte rutinból, és kedvből játszottam. Én akkor érzem magam remekül a pályán, amikor nem érzem az izmok fáradtságát. Most éreztem, most kevésbé jól ment. Hazafelé menet az apró Jenőbá' is elárulta, nem élvezte a meccset, belőle is hiányzott a motiváció. Mondta ezt annak ellenére, hogy ő a győztes csapat tagja, sok találatott szerzett.
Öröm az ürömben, hogy a sok futástól meglett a kondícióm a jövőhét vasárnapi Zászlónk Kupa bajnokságra. A rendkívül rossz végeredmény ellenére emelt fővel jöhettün volna le a pályáról, mi mégis lógattuk az orrunkat. Én a meccs lefújásakor a jövőbe tekinetettem. A jövőheti, szerdai meccsen kétszer akkora elánnal fogok küzdeni, mint ahogy szoktam egyébként.
A másfél hónapos veretlenségünk csúnya véget ért. Remélem, hogy a jövőhét vasárnapi döntő lefújása után az örömmámor elfeledteti ezeket a perceket. Sosem lehet tudni, lehet, hogy az aranyhoz kelleni fog ez a mai napi vereség.

Joe-Z egyébként elvitte a féltve őrzött Dunlopomat. Nagyon megakartam tartani, de ismét a józan ész győzött. Cimbora! Használd egészséggel a Dunlopot! Legyen vele sok szerencséd!
Jaj bazmeg, csörögj!
Szia Kölyök!

Nem tudok ma meccselni menni....
Majd talán legközelebb, de Ti rúgjátok rommá a népet
Megyek nemsoká fél 7 körül ott leszek....
Nálad legyen a gumma
Jozef ne szivassá itt is, ölig nékem az emesen :D
Akkó nem kell
jó jozef
Szia! Igen még megvan. (Pirelli MTR21 Dragon Corsa Evo 120/65. Ára 2.000 Ft)
Simsonra jó?