Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emeld meg a telókat egy kicsit.
nem túragépet akarok egy kényelmes sportot vagy fájtert
Vegyé banditot.
Az magas is idomos is meg sor4-is.
*magad=magas
hű de profi lennék az is kevés lenne amúgy, kell a magadcucc.
de mivel nem sietek, hagyom had érjen
Csináld azt, amit az utcai versenyzés királya, John McGuinness csinált. Egyszerűen kijjebb fordította a kormánycsutkákat. Ha neten rákeresel, láthatod is. Egy befolyásos pali mesélt valamelyik újságban (vagy a SuperBike, vagy a Motorrevü agusztusi, vagy szeptemberi számában), hogy a gépátvételen egyedül McGuinness gépe nem fér be az ajtón a "kiszéllesített" kormánycsutkák miatt.

Emiatt ne fájjon a fejed, néhány mozdulat, és a stílusodnak megfelelően motorozol.
Pedig a ZX6 ződebb az tuti.
még mindig jobb mintha az őrült kawásokat vagy a sznob
hondásokat kérdezném
Mondjuk az adott fórumon rákérdezni hogy jó e a gép hááááááát.
Azt nem fogják mondani hogy fúúúúúúúj ne vedd meg.
Igaz Kölyök már reagált...

2 végélet van:
1. nagyon fogod imádni
2. vagy nem kedveled meg, és eladod/haver így tette, GSR-re cserélte /

Mindenkinek nem jöhet be...egyénre válogatja...
Sokan teszik fel a kérdést újra és újra...nekem is...
Nem kényelmetlen?
Válaszom erre, ez egy speed gép, ez nem erről szól...
Egyébként nem az...én imádom minden "porcikáját"...
Ha elfáradok megállok kicsit...
Fogyasztás nem nézzük...szeret szörpölni...
Nyomatékügyileg rendben van... futómű meg beállítás kérdése...
Kanyarokat szereti...szépen lehet terelgetni a ménest...
Úgyh, I LOVE GSX-R600
ez jól hangozik. kösz
duB

Nekem az ezresem is, és a volt hatkilósom is krosszkormányos volt. Az ezresről most nem beszélek, mert felesleges, ez egy ökör, a Hatkilósom is nagyon jó volt egyenes kormánnyal!
Elölre egy kisebb lánckerék, hátra kettővel nagyobb, és nem lesz ellenfél. Túrás, de izmos...
Én ajánlom a Gixxert!
vegyes. fájterszerűben gondolkodom... szal egy töröttruhással még jól is járhatok 750 is szóbakerült.
sv650 meg megy magától, de akkor már ezredes
Túrás/melóbajárós lesz a gép vagy a hétvégi ereszdelahajam állatkodós?
10e alatt nyomatékról nem sokról beszélhetünk ezeknél.Onnéttól van benne de hétköznapi használatra.Ájjjjjj.
No gixxeresek lehet ütni.
Tényleg vegyé inkább V2-t vagy ha nem szeretnél állandó pörgetést egy 750 jobb lenne.
Ja és Naked mindenképp hagyd a ruhát a fenébe gyorsan törik mint a sóspálcika alias Ropi.
szeva SpeedBike!
köszi a választ. én K3-K5-ben gondolkodom. K8-cal eccer mentem, de annyira kényelmetlen volt a kormány, hogy 3 Hring kör után sírva adtam le. persze ez nem a gépet minősíti, éppenséggel egy kicsit a "supersized" kategóriához közelítek
szóval naked-gixxi háború ban a fejemben ha a gixxi mellett voksolnék, akkor mindenképp krosszkormány moddolnék rája. de leírásod alapján a teljesítmény/nyomaték meggyőzőnek látszik..
Szevasz duB bácsi!

Nos, én teljesen pályamentesen használom a K8-ast. Nem teljesen gyári gépről van szó, hiányzik róla a gyári rendszámtáblatartó. Én a túrák alkalmával átlag 5 literből megjárom a világot, a rekord ezidáig egy tankkal 320 kilóméter volt. A leghosszabb túrám, egy nap alatt, egy seggel 569 kilóméter, körübelül 500 kilóméter megtétele után kezdett el fájni a nyakam. 110-es tempónál engem megtámaszt a menetszél, szóval nem kapnak nagy terhelést a kezeim. Néha-néha sokszáz kilóméterenként megtornáztatom a lábaimat menet közben, de ki lehet bírni.
Egyszóval nekem nagyon bejött. Nagyon gyorsul, alattam 272-t ment eddig végsebességre, szerpentineken egyszerűen fantasztikus gép, és a hétköznapokban is remekül helytáll! Pakolhatóságot is könnyen megoldom. Remek kis gép, nem jársz vele rosszul!
köcce
még puhatolózás van.
v2 szimpi, de sor4 valszínűbb.
Akkó jóvanakkó!
Drakulálok.
Jöhet a gixxer.
Vagy nézz inkább vékettőőőőt.
el a!
eladtad a azt?
üdv gixxer népének!

kicsit kutakodnék hasszá témában...
van itt olyan emberke, aki túrakormánnyal hasznosítja a jószágot némi(nemi se baj) kényelem reményében?
nyomatéka van-e elég a masinának, vagy sokat kell ballábbal tornázni?
Szia Kriki!

Egy órán belül nálad vagyok!
Ebédelni elléphetünk, ha bírod még addig.
Ha nem, akkor a f@szt a nyakad köré tekerem.