Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képet kérünk róla
Gixer mégis csak Gixer
már meg van szombaton hozom el. Honda Transalp ABS-es
hát lehet én most vettem, de 7 éves volt idén a gép, aztán úgy voltam vele, hogy ha sikerül úgy megoldani, hogy ne bukjak rajta sokat, akkor lecserélem, szerencsére eléggé rugalmasak voltak, aztán jól is számították be, a másikból meg engedtek annyit, hogy azt mondjam, hogy megérte ez a döntés. a transalp 0 km-es abs-es, és funkciójában hozzám testhez állóbb.
Kezd nagyon szar idő lenni.
De minden előfordulhat.
Egyenlőre az Ering is teccik.
Meglátom az időjárást.
Még tervbe van hogy 22k körül teszem el télire a gépet.
Most lépte át a 20k-t.
Mit veszel a helyébe?
Most vetted még alig mentél vele nem?
jaja
sikerült elég jó üzletet csinálni, aztán így alakult
Eladtad a Gixert
Érdemes még bekalkulálnod idénre Kakucsot.
Érdemes megnézni a Spyke ajándék gatyás ajánlatát is.
Tomi, a hétvégével mi lesz?
Megnézted a transalpról a képet?
Berik megvédte Dokit a haláltól, többek közt előttem is jelesre vizsgázott a ruha
A régi megmarad semmi pénzért nem adnám el, csak kell valami biztonságosab....
Arlen Ness, Berik, Shox Monza.....
Picsába, még meg akartam kérdezni, hog mi lesz a régi bőröddel, és mit veszel a helyébe
Jólvan komám, ha lesz valami, szólok majd, de nem valószínű, hogy megyek.
Értem
Na ha mégis meggondolod magad, akkor tervszerint ott leszek Mogyoródon, csak nem tudom ismeri-e mindenki a tervet :s
na szevasztok.
Sok sikert majd infót kérünk
Jóvan, oké! Fizessen, akinek van pénze! Én ismerem a Krisztiánt, nekem nem fogja bemesélni, hogy jattolni kell. Plusz a megdolgozott lóvémat nem fogom jattokra elbaszni. Aki megteheti, akkor tegye meg, én leszarom. De ha belémköt, és nem magyarázza el a hibát, nem vagyok hajlandó aláírni a papírt.

Különben is, konzultálok néhány ügyvéd barátommal, hogy mi a helyes eljárás ilyen esetben. Némi idő ráfordításával egy vagon pénzt mg lehet menteni
Ha nem fizetsz megbuksz az 100
Egy német sráctól vette meg, havi húszezret kell fizetni, négy hónapon át. Nem is lett volna baj, ha kapnánk melót a diákmunkaszövetkezettől. Nyáron minden olajozottan működött, most meg totálisan összeomlott a rendszer. Nyergelünk át máshová...
Mert az A korlátozottas vizsgán azért buktam meg, mert beszart a Kawasaki ZR-7es váltója. Állandóan lyukat lőtt, és folyton ötödikbe dobálta. A vizsgabiztos szerint én voltam a fasz, nem tudok váltani. Oszt bukta lett. Tudod, nagyon tud neki fájni, hogy nem jattoltam...
Idén ennek vége. Rutint GS500-zal gyakorlom, és azzal is vizsgázok, a forgalmat Kawasakival gyakorlom, és Gixxerrel teszem le. Ha a motoromba beleköt, kinyírom a tetves ... is.
Meg vagy huzatva?
F..é nem tanulóbringán plömpögöd végig azt a kotvány vizsgát?
Legalább nem a te benyád fogy.Abba meg ugyanúgy te fizetted.
Részletre bőrruha? Ilyenről sem hallottam még.
Én télen újítok be egyet....
Májsztro, én szívesen elmennék, mert beszélgetnék veled egy jót, de sajnos a jogsi az 43 000 Ft-ba kerül, kell vennem új teremcsukát, mert ami van, annak az orra ökölnyi méretben kilyukadt, az is lesz egy húszas, és még haveromnak is kölcsön kell adnom, hogy tudja a bőrruhájára a részleteket fizetni. És akkor ma tankoltam tele a Gixxert, mert majd a forgalmi vizsgán ezzel akarok menni. Be vagyok táblázva, és egy ilyen kirándulás nekem nem fér be a költségvetésembe. Hiába no, nyár közepétől csak ennyi dologra tudtam összegyűjteni.
Én sem pályázni gurulok oda, csak körbenézni...
Én megyek de nem a merszre.