Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztasági?
Tárnok.
Én is betétezek.
Merrefelé, úgy nagyjából?
Én éppen az előbb voltam a dabasi Yamaha Surmanba, hogy szelepet cseréltessek a hátsó keréknél. Árajánlatot kértem. 3 000 Ft-ért megcsinálják
Gixxerre kérdeztem a gumicserét, arra meg 7-8 000 Ft
Vagy a Doki forró kis teste! ,
Szia Krokett!
Szerintem valami kozmikus sebesség túllépés lehetett a dologban, csak begyulladt mint a meteor, vagy mint a hereszőrtüsző!
Hiába no...mennek ezek a gépek nagyon.
Remélem te vagy a kisfilmen...Szopinzonkám! ,
Hu bazze!Közel ment hozzá a Doki?
Gsxr 1-1 meleg helyzet után :
Köszi.
aha én is úgy látom csal egy kicsit felfele.
Szasz Tibike!Lestelek a ringen pénteken!Gratula!
Üdv!Érerzd jól magad welünk!
Egyik haver K5 600-án 750-es óra volt de csak a sebességet mutatta rosszul A benzinszintjelzőre nem panaszkodott.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A gsx-r 600-as motoromon cseréltem km-órát, és csak 750-es óráját kaptam. Azóta a benzin visszajelző lámpa mindig üres tankot jelez. Más a 750-es órája, vagy ez az óra is rossz?
Előre is köszi!
Ez egy rövid bemutatkozó, remélem jól kijövünk majd
Üdv mindenkinek!
Fele kimaradt!Bocsi!Szóval karburátorsort (mikuni)
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni,keresek suzuki gsxr 750W 94es évjárathoz !Aki tud kérem jelezzen! Elöre is köszönöm
Na hová tűntetek a ringen Oszibátyám?
Nekem is ST van elöl és hátul is. Faszán fog, pályán is. Jó betét az ST. A platinum az nem jó semmire. Gyorsan kopik cserébe nem fog...
Tavaly szezon végén kicseréltem a fékbetéteimet Lucasra!500 km után szarrá égett,állitólag nem bele való?Pedig rá volt irva,hogy gixerbe jó!Utána beleraktam szinteres Ferrodót,olyan faszán fogott mint egy kétszersült!
Oszt az idény elején vettem bele gyárit 20eért és azóta minden ok utcán is és pályán is!
Viszont ramon Serranónak raktam be brembót és aszongya hogy az is fasza utcán is és pályán is!
ki-beszereléssel együtt 2 rugó?.........azzal nem versenyzek viszont motoros emelőt és nyomatékkulcsot használok......
Szia,
Nekem "ST" van a K4 en kb 3 hónapja és nem érzek kölönbséget a nissin hez képest.
Esőben és pályán még nem járt.
Üdv:
Viktor
gumis
Én itt szoktam cseréltetni, szereléssel együtt két gumi kb 2 ezer ft... Én mondjuk csak a kereket szoktam vinni, úgy mégolcsóbb, de hívd fel őket..