Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt muszáj is...
Picit alkudtam.
A-a, magyarba sajna 10font...
Nincs mit!
ingyen idehozzák. Hurrá Köszi a linket.
Goodridge fékcső
csak ajánlani tudom, többször vásároltam tőle
itt a hétvége, fennt a fasza gumik a motoron, itt a tankolos pénz az asztalon, frankó az idő lehetNE menni motorozni ha nem most szart volna be a gyári aksim
Én lecseréltem az első gummát,úgy két hete,mert ott még a gyári volt. Kibírta volna simán a szezont,de nem bírtam magammal és vettem rá jó árban Pilot Powert. A Gumicsere nekem szerencsére mindig ingyen van! Megcsinálja a helyi autó-motorszerelő srác. Nem lehet egy rossz szavam se. Nem sok idő egy gumicsere,de nekünk mindig legalább 2 órán át tart,mert eldumáljuk az időt,meg lecsúszik egy két Heineken is! Szóval rossz szavam nem lehet!
Jóó reggelt!
Most indulunk lassan Almádiba a hétvégére,majd hétfőn sopronba megyek! Egyúttal megcsináljuk cimbivel a rendszámtartómat,mert ez a gyári gyötrelem! Aztán Szerdán dekoros,felrakatom a felnicsíkot,meg tegnap dumáltam le egyik autófóliázó haverral,hogy húzza át nekem az egész motort,de abból csak szeptemberre lesz valami! Aztán kb 500km és vihetem a motort 6000-es szervizre! Szóval zajlik az élet!
Te foglalkozol a témával vagy van kontaktod?
Goodridge fémfékcső!

Suzuki GSX-R600 K6 motorhoz az első fékcsőszettet tudjuk készíteni a gyárival megegyezően (lejövő cső jobbra, átkötőcső balra), vagy race verzióban (jobb és bal cső külön-külön fentről jön le). Árban mindkét verzió megegyezik.
Első fékcsőszett ára:
-cínezett (réz színű) acél végekkel, csavarokkal 20.000.-Ft
-krómozott acél végekkel, csavarokkal 25.000.-Ft
-eloxált színes alumínium végekkel, csavarokkal 35.000.-Ft
Hátsó fékcsőszett ára:
-cínezett (réz színű) acél végekkel, csavarokkal 10.000.-Ft
-krómozott acél végekkel, csavarokkal 13.000.-Ft
-eloxált színes alumínium végekkel, csavarokkal 18.000.-Ft
A szett tartalmazza a fékcsövet rásajtolt végekkel, csavarokkal, tömítésekkel, valamint örök élet garanciát. Fékcsöveink színe ártól függetlenül választható.
Cíp jóreggelt Mindenkinek!

milyen (fém)fékcsövet ajánlotok? Annyit fékezek mostanság hogy elmelegedik a rendszer.
Mi páran a Magas Tátrába!
Na gyerekek, mivel 20.-a közeleg, merre mentek a lóerőket meghajtani?
Jaj de faszántos lett!
Komoly pilóta ült rajta (hüjjje gyerek) és még ő is dicsérte, tehát no comment....

Köszi még egyszer
Hello!
Nem tudja valaki hogy hol tudnék beszerezni HŐGOMBÁT Gsxr600 k3 ba és hogy kb mennyi lehet?
Nem kapcsol be a ventim :(
üdv
Hmm mi történt?
Safi81! En hasznaltam k5 600-on 750es orat, es nem volt gond, mukodott tokeletesen. Persze az ora csalt sokat a megvaltozott attetel miatt, de speedohealerrel helyre tudtam rakni.
huzhattad vóna jobban i s ja...monnyuk erőtetni nem köll..de a gyorsbalban -3ban-2 ben már szivesen megbombáztalak vóna ..akárhonnan
Köszi szépen. Sajnos nem ment úgy ahogy szerettem volna. De sebaj majd legközelebb.
Pontosan nem tudom de ez egy komplett kuplungcseréhez szükséges alkatrészhalmaz
nagyonnem
Nem ugyanaz.
Ferodo szinter.