Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy akinek k6-os motorja van és még a gyári lánc van rajta annak van-e benne kék láncszem?
Mert az enyémbe 7400Km-van most és áprilisba vettem 2600 Km-rel, egy pesti tanárnőé volt és betegség miatt nem ment vele többet, és az egyik haverom azt mondta hogy az tuti nem gyári mert a gyáriba nincs kék láncszem, és ez egy kicsit idegesít hogy mi lehetett vele!
K 3 asom Kisgyerek!Amúgy sosenemse van vele semmi gáz!Olajcsere,oszt gyi!Soxor még a láncot is elfelejtem befújni és soxor van leszabályzásos üzemmódban! Úgyhogy vedd meg és zuzzál!
Ma 4 BAR levegőnyomást raktam a hátsó gumiba a robogón, hát... Komolyabb döntésnél elég gyorsan, de kontrollálhatóan kezdett driftelni...
Visszaállok 3 BAR nyomásra. Ott faszán lehet borogatni a robogót
Peti! Ma nem voltunk focizni... Betojtak az ellenfelek...
Esőbenpályáztálmáre?
Milyen idő lesz ma este 6-tól nyócig Mogyoródon? He?
Bár az enyém K8-as, és van benne kék láncszem.
Azt szeretném kérdezni hogy akinek k6-os motorja van és még a gyári lánc van rajta annak van-e benne kék láncszem?
Mert az enyémbe 7400Km-van most és áprilisba vettem 2600 Km-rel, egy pesti tanárnőé volt és betegség miatt nem ment vele többet, és az egyik haverom azt mondta hogy az tuti nem gyári mert a gyáriba nincs kék láncszem, és ez egy kicsit idegesít hogy mi lehetett vele!
Ez egy jó fotó
Joe-Z! Doki! Használjátok egészséggel a cuccot!
Mikor találkozunk holnap, mert ez a rosszéletű huligán Péééééterrr elfelejtette!
9:30-at beszéltetek?
Ezt használja valaki?
Ma 4 BAR levegőnyomást raktam a hátsó gumiba a robogón, hát... Komolyabb döntésnél elég gyorsan, de kontrollálhatóan kezdett driftelni...
Visszaállok 3 BAR nyomásra. Ott faszán lehet borogatni a robogót
Peti! Ma nem voltunk focizni... Betojtak az ellenfelek...