Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok. 4 körül rádcsörgök hogy mi legyen. Vizes pályára nem megyek fel az tuti. Rennsport van most fent az meg nem bírja a nedvességet.
Jó reggelt mindenkinek!Fóton lakom,3percre a ringtől,ha gondoljátok hivjatokj fel 4körül,hogy mi a helyzet errefelé esőügyben!
ettől tartok én is. KVS nem gond, jó vidékezős pihenős hétvégét.
Délután meglátjuk mi megy innen Komáromból arrafelé. Ha jó lesz akkor tuti megyeeek. CSörizzünk össze 4kor!
Esőbenpályáztálmáre?
Nem sok idő kb. 1óra ment rá. Az óra dekorálás nekem is nagyon bejön .
Lehet esni fog. Én nem megyek merszre. A kormányvégsúly miatt majd összefutunk valahol valamikor. Holnap utazok vidére és kedden leszek ismét..
Szyp jóreggelt!
Milyen idő lesz ma este 6-tól nyócig Mogyoródon? He?
A tükör és az óra tetszik! Amolyan versenyfeelinges. Mennyi időt tököltél eme két dologgal?
Szia golfi14!
Bár az enyém K8-as, és van benne kék láncszem.
Dekorálás.
csak a gyáriban van 1db kék szem........tehát az még gyári...
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy akinek k6-os motorja van és még a gyári lánc van rajta annak van-e benne kék láncszem?
Mert az enyémbe 7400Km-van most és áprilisba vettem 2600 Km-rel, egy pesti tanárnőé volt és betegség miatt nem ment vele többet, és az egyik haverom azt mondta hogy az tuti nem gyári mert a gyáriba nincs kék láncszem, és ez egy kicsit idegesít hogy mi lehetett vele!
Köszi a választ. Akkor kb. olyan mit a Kakucsi pálya.
Hello! 1000 Ft 20 perc, 6000 egész napra, köridőmérő 500Ft egész napra. 2.-ba lehet menni, 3. fölösleges felkapcsolni.
Jön valaki Pusztavacsra?

Ez egy jó fotó
Szia. Ott mibe kerül a pályázás? Hányas seb. fokozatban lehet ott mocizni? Az én gépemen az utcán a majrécsik 1-2mm volt!
Akkójóvanakkó

Joe-Z! Doki! Használjátok egészséggel a cuccot!
K 3 asom Kisgyerek!Amúgy sosenemse van vele semmi gáz!Olajcsere,oszt gyi!Soxor még a láncot is elfelejtem befújni és soxor van leszabályzásos üzemmódban! Úgyhogy vedd meg és zuzzál!
pénteken kigyüttök ringre niggerkurvák?
igen 9:30
Szeva Gépész!

Mikor találkozunk holnap, mert ez a rosszéletű huligán Péééééterrr elfelejtette!
9:30-at beszéltetek?
Oké, addig felébredek!

Ezt használja valaki?
Holnap megyünk délelőtt hozzád majd hívlak! 10 után érkezünk!
Kinőttem

Ma 4 BAR levegőnyomást raktam a hátsó gumiba a robogón, hát... Komolyabb döntésnél elég gyorsan, de kontrollálhatóan kezdett driftelni...
Visszaállok 3 BAR nyomásra. Ott faszán lehet borogatni a robogót

Peti! Ma nem voltunk focizni... Betojtak az ellenfelek...