Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mi a redvás bolhabaszás folyik itt?
Kimegyek és szétcsapok köztetek pályapatkányok..
Jól tessék figyelni, mert a Gixxerpeti ma 02:15 és 02:18 közötti időt fog menni... megkapta a Gixere az utánégetőket tegnap és a fékező ernyőket is...
Szerintem jó idő lesz.Most is ütőfényes napverés és 30 fok van.
vági
ok
bár én most nyomom az ágyat ... hányás-hasmenés
Már alig várom , remélem jól megalázol mindenki előtt, hogy sírjak is! ,
Te kis parajarcú mikróbafigom!
Itt nem a mikrohullámú sütőre gondoltam csak szólok, mer' olyan sötét vagy, mint a belsőzseb éjszaka és nem szeretném, hogy félreértsd!
Hogy dörzsölnélek a zacskószőrőmöz!
Remélem esni fog! Zuhogni! Ha minden összejön, valami szupercella megszórja a ringet úgy jéggel, hogy még az aszfaltot is felszedi! , ,
Nem baszdmeg.....
Az az akart lenni amit ő odaírt!
Mi a faszt kötekedel Te itt mindenkivel hheeee? MORE.
Meg leszel találva te kis népművészeti cserépedény..
Az jó. Így legalább ha leszakad az ég lesz hova menni... Fel vagy gumizva kellőképpen?
Csá Oszi!
Az nem esőbenpályáztál more? akart lenni?
Mogyorómon? Alsógatya miatt kissé árnyékos, 36 - 36,5 fok felületi hőmérséklettel,párás fülledt légköri viszonyokkal! ,
Én is ott hasítottam mögötte!
Lehet, hogy kimegyünk. Még megbeszélem Asszonypajtival, aztán meglátjuk. Nem volna rossz kigurulni kicsit.
Szeva ddt..

remélem a verseny után nem rohansz haza.... keresd azt a nagydarab tetovált kezű huligán barátomat onnan könnyen megismersz minket, dumálhatnánk kicsit
Tuning! Nem jössz majd Pusztavacsra? 26,27,28,29-ikén lesz.
De én voltam az egyik Bernáth-os TGA-val. emlékszem a kék kawára. Épp mentem a kecskeméti holcim betonkeverőbe.
Holnap jöttök Bösztörpusztára - Kurultáj ?
Aluggyá. Fáradtan nem szabad eröltetni.
Na, akkor egy kalappal! Jó felkészülést, meg hasonlókat!
10-et. link
Hány kört mentek majd? Lehet még látni fogunk!
Jaja, remélem én is, h nem fog. Már nagyon kőrözni akaroook.
Na lépek alszok kicsit. Jó legyél addig!
Valóban ne essen mert 16:45-kor kezdődik a versenyem.
Lényeg hogy ne essen. A pálya fel van gumizva rendessen, sz'al tapadás garantált.
Ok! Akkor akarok indulni, h időben odaérjünk. Nekem sem valami nagy pályagumijaim vannak(CorsaIII + D208)...
Oksi. Köszi Cimbi!
Mail-ben dobj egy telószámot nekem.