volt nálam cimbim fékbetétcserére, az első szettet speedbike-nak adtam, de hátsót is cseréltem neki, azaz annak még otthon kell lennie. Csak arra nem emlékszek hogy mennyi anyag van még rajta..
Nincs valakinek elfekvőben K7-re hátsó fékbetét...jó lenne jóárasított használt is S.O.S. -ben mert szinte 0-án van az enyém... most vettem észre...
Köszi előre is!
Áhhh kérdezősködök itt....Bringa kapjad ki a hátsó fékbetétedet és 5 perc mulva itt legyél vele....
Na végre kikászálódtam az ágybú' a tegnapi buli után...
Jó kis napom, és estém volt. AZ FC Dabas 5:0 arányban kivégezte Új-Budát, aztán ennek örömére mindenkit ráengedtek a nagypályára. Újfajta lövéstechnikát gyakoroltam be, és ezt a jobb Achillesem kicsit megérezte... Haverom meg szerencsétlenül esett, és kiugrott az ujja. De már jól van a csávó.
Dokikám, egyetlen aranyfijam, használd egészséggel a Dunlopjaid!
Este meg a bálban az utolsó egynéhány órában eleresztettem a gyeplőt, táncoltam hol egymagamban, hol csajjal... Jó volt.
Na most húzok Teszkóba. Megyek dobálni a zsugor söröket. Kinek kell?
Te dógozzzál bammmeg, mert soha nem lesz kész az a szar amit vezényelsz...
Ha egyszer is gebasz lesz vele, akkor a pöcsödről keresztmetszeti fotót csinálok...
Na pont erre gondoltam! Kettőt kérjél tőle, nyomd fel a két oldalra, csak arra figyelj, hogy az út szélén ne legyen kétoldalt árok, mert akkor véged! Mész kétfelé mindkét árokba!
Persze, hogy tudom nélkülözni!
Mit kérek érte?
Egész éves Hungaroringes pályabérletet nekem és 2-3 barátomnak még...
Egy korlátlan tankolós kártyát a benzinkutakhoz...
És 3 garnitóra D211-et...
Vigyázzál magadra, több esésed ne legyen sem neked, sem másnak!
Kipihented magad?
Du-án begurulok hozzád.
... NAGYON NAGY VAGY KÖLYÖK! ....
De csörgök hátha mégis van..
Szerdán át is venném..
Nincs valakinek elfekvőben K7-re hátsó fékbetét...jó lenne jóárasított használt is S.O.S. -ben mert szinte 0-án van az enyém... most vettem észre...
Köszi előre is!
Áhhh kérdezősködök itt....Bringa kapjad ki a hátsó fékbetétedet és 5 perc mulva itt legyél vele....
Jó kis napom, és estém volt. AZ FC Dabas 5:0 arányban kivégezte Új-Budát, aztán ennek örömére mindenkit ráengedtek a nagypályára. Újfajta lövéstechnikát gyakoroltam be, és ezt a jobb Achillesem kicsit megérezte... Haverom meg szerencsétlenül esett, és kiugrott az ujja. De már jól van a csávó.
Dokikám, egyetlen aranyfijam, használd egészséggel a Dunlopjaid!
Este meg a bálban az utolsó egynéhány órában eleresztettem a gyeplőt, táncoltam hol egymagamban, hol csajjal... Jó volt.
Na most húzok Teszkóba. Megyek dobálni a zsugor söröket. Kinek kell?
Bazz annyi időm nincs itt a fórumozás miatt, hogy nekiálljak dolgozni!
Ha egyszer is gebasz lesz vele, akkor a pöcsödről keresztmetszeti fotót csinálok...
NA ERIGGGGY A GÉÉÉPTŰŰŰŰ EL!
Mohó egy útkarbantartó vagy hallode ! ,
Mit kérek érte?
Egész éves Hungaroringes pályabérletet nekem és 2-3 barátomnak még...
Egy korlátlan tankolós kártyát a benzinkutakhoz...
És 3 garnitóra D211-et...
És még akkor olcsón is adtam...