Megvolt az első pályázásom! Kecskeméten a gokartpályán. Az első 20 perc valami förtelem volt számomra. Főleg mikor visszanéztem videón! De nem baj majd belejövök. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.
KisTuning: Nem téged láttalak Kecskemét környékén? Láttam két olyan kamiont amilyet te is hajtasz? Egy kék Kawással mentünk.
Ott térdeltem míg azt a rohadt kamerát felhekkeltem.És még ígyis megfájdultak mert csúzos.
Így én menet közben le nem teszem.
Gumik holnap kerülnek fel.
Bazira nehéz vele kanyarodni.Nyomom le de nemmegy majd beesik.
Bár már közípen nuku minta és olyan mint egy úthenger.
Töksima.
Szia! Szabó Dávid Kollégánk többet tudna segíteni, hiszen hasonló kaliberű gépe van. MSN-címet adhatok, ha érdekel, bár sokszor nem látom fent manapság. Talán Krikett tudna még neked segíteni, ámbár neki K2-es GSX-R750-ese van.
Megvolt az első pályázásom! Kecskeméten a gokartpályán. Az első 20 perc valami förtelem volt számomra. Főleg mikor visszanéztem videón! De nem baj majd belejövök. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.
KisTuning: Nem téged láttalak Kecskemét környékén? Láttam két olyan kamiont amilyet te is hajtasz? Egy kék Kawással mentünk.
Ott térdeltem míg azt a rohadt kamerát felhekkeltem.És még ígyis megfájdultak mert csúzos.
Így én menet közben le nem teszem.
Gumik holnap kerülnek fel.
Bazira nehéz vele kanyarodni.Nyomom le de nemmegy majd beesik.
Bár már közípen nuku minta és olyan mint egy úthenger.
Töksima.
Bár akinek még jogsija sincs................
Szabó Dávid Kollégánk többet tudna segíteni, hiszen hasonló kaliberű gépe van. MSN-címet adhatok, ha érdekel, bár sokszor nem látom fent manapság. Talán Krikett tudna még neked segíteni, ámbár neki K2-es GSX-R750-ese van.
Pár jótanácsot tuti tudnak adni
Ha valaki tudna infókat adni annak megköszönném!
üdv
Melyik nap tolod ki a burádat "zülleni"?
ezt hivd hivatkoz (kirura......) van neki
Szeretnek erdejkodni hogy valaki nem tud gsxr 600 srad elado fejidomot kopletten lampaval, orakkal plexivel ?
Elore is koszonom
Szeles utat :)