Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naná.Jobbak is a technikás egyenesek.
Nem köll elkapkodni... Csak lazán!
Üdv GixxeResek!

Megvolt az első pályázásom! Kecskeméten a gokartpályán. Az első 20 perc valami förtelem volt számomra. Főleg mikor visszanéztem videón! De nem baj majd belejövök. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.

KisTuning: Nem téged láttalak Kecskemét környékén? Láttam két olyan kamiont amilyet te is hajtasz? Egy kék Kawással mentünk.
Egykerekezésre jó, irányban tart
Én ma letettem.

Ott térdeltem míg azt a rohadt kamerát felhekkeltem.És még ígyis megfájdultak mert csúzos.
Így én menet közben le nem teszem.
Gumik holnap kerülnek fel.
Bazira nehéz vele kanyarodni.Nyomom le de nemmegy majd beesik.
Bár már közípen nuku minta és olyan mint egy úthenger.
Töksima.
Kifogja. Én meg már szemezek a Dunlopjaimmal. A Brigi kezd már csúszkálni a betonon Pedig már le szeretném rakni a térdemet is
Bocs nem vagyok toppon.Most hekkeltem fel egy MD80-ast a bugyikékre.Remélem kibirja míg feltolom a glocknerre azt a gödhös dögöt.
*srác
src.
Mely részét nem érted?
Az mi?
Há' mennyen Én meg elszórakozok a haverokkal Gyűlik a bandánk rendesen Eddig négyen vagyunk, és még lesz egy src felavatva nemsokára.
Akinek meg van az megy jó messzire.
Na mi a helyzet öcsém, megkaptad a levelet?
Az bizony igyekszik lehagyni még a nem rendőrt is, utassal...
Hát beledöngölné a puhányokat az aszfatba.
Bár akinek még jogsija sincs................
Földet túrni biztosan
Én itten partizán vagyok.Vegyé ezres sövöt.Jobb.
Szia!
Szabó Dávid Kollégánk többet tudna segíteni, hiszen hasonló kaliberű gépe van. MSN-címet adhatok, ha érdekel, bár sokszor nem látom fent manapság. Talán Krikett tudna még neked segíteni, ámbár neki K2-es GSX-R750-ese van.

Pár jótanácsot tuti tudnak adni
Bövebb infót szeretnék kérni a 2003 as GSXR600 szervízigényéről,megbízhatóságáról!
Ha valaki tudna infókat adni annak megköszönném!
üdv
Szijjjaaa!Hová? A szigetre?Jó a fiiiiling?
Szega Bébi!

Melyik nap tolod ki a burádat "zülleni"?
De gyüvök!
70/5008881
ezt hivd hivatkoz (kirura......) van neki
Hali!

Szeretnek erdejkodni hogy valaki nem tud gsxr 600 srad elado fejidomot kopletten lampaval, orakkal plexivel ?
Elore is koszonom

Szeles utat :)